Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Kamrapolc

Fahéjas repcekrémméz bioméhészetből

A fahéjas repcekrémmézet bioméhészetünkből származó repcemézből és fahéjból keverjük krémesre.Igazi csemege! Összetevők: repceméz bioméhészetből, fahéj 30 és 50 dkg-os kiszerelésben kapható.  

1800 Ft / db
3.6 Ft/g

Földimogyoró (sótlan) akácmézben (250g)

Földimogyoró akácmézben, különös házasság, meglepően finom!

1400 Ft / üveg
5.6 Ft/g

Főtt, pácolt, füstölt fürjtojás - 100 g

Fürjtojásaink főzés és pucolás után 12 órát páclében töltenek. Ezt követően 3 óra hidegfüstölés következik bükkfaforgácson. A füstölt fürjtojások ezt követően kapják meg a ízesítést, melyet kizárólag friss zöldfűszerekkel teszünk. A Vargányás ízesítés szárított gonbával történik, míg a színesbors frissenőrölt. A végleges tartósítást a jó minőségű napraforgóolaj biztosítja. A termék ízfokozót, adalékanyagot és tartósítószert nem tartalmaz. A fürtojás és a zöldfűszerek is a saját vállakozásunk termékei. A termék hűtve tárolandó. Eltartási idő 2 hónap, felbontás után egy héten belül fogyasztandó. Egy üvegben 100 gramm fürjtojás található a nagy kiszerelésben 200 g. Ez kb 10-11 illetve 20-22 tojást jelent nagyságtól függően. 

1700 Ft / üveg
170 Ft/dkg

Főtt, pácolt, füstölt fürjtojás - 200 g

Fürjtojásaink főzés és pucolás után 12 órát páclében töltenek. Ezt követően 3 óra hidegfüstölés következik bükkfaforgácson. A füstölt fürjtojások ezt követően kapják meg a ízesítést, melyet kizárólag friss zöldfűszerekkel teszünk. A Vargányás ízesítés szárított gonbával történik, míg a színesbors frissenőrölt. A végleges tartósítást a jó minőségű napraforgóolaj biztosítja. A termék ízfokozót, adalékanyagot és tartósítószert nem tartalmaz. A fürtojás és a zöldfűszerek is a saját vállakozásunk termékei. A termék hűtve tárolandó. Eltartási idő 2 hónap, felbontás után egy héten belül fogyasztandó. Egy üvegben 200 gramm fürjtojás található a Ez kb 20-22 tojást jelent nagyságtól függően. 

3200 Ft / üveg
160 Ft/dkg
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-04-26
Rendelhető 2024-04-24-ig

Füge Csatni

Füge csatni -  fügéből, és egyébb gyümölcsökből készített krém. Ajánlott grillezett húsok, grillezett zöldségek, vagy sajtok mellé. Tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás urán hűtőben tartandó és 3 napon belül fogyasztandó. Összetétel: füge, szilva, alma, vöröshagyma, fokhagyma, mazsola, só, cukor, fahéj, curry Töltőtömeg: 200 gr

1500 Ft / üveg
7500 Ft/kg

Füge Jam

100 % füge gyümölcs tartalmú Jam. (Tartósítószer nélkül )

2500 Ft / db
12.5 Ft/g
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-04-26
Rendelhető 2024-04-24-ig

Füge Mustár

Füge mustár - füge és mustár házasításából született gyümölcsös krém. Ajánlott grillezett húsok, grillezett zöldségek, vagy sajtok mellé. Tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás urán hűtőben tartandó és 3 napon belül fogyasztandó. Összetétel: füge, őrölt mustármag, almaecet, cukor, só. Töltőtömeg: 200 gr

1500 Ft / üveg
7500 Ft/kg

Füstölt-főtt fürjtojás

Fürjeink tojásából, kistermelői-  vagy hidegen sajtolt olivaolajjall készített füstölt-főtt fürjtojás. Ízesítésének csak a képzelet szabhat határt. Alapízek: natúr, hagymás, fokhagymás, görög (fetasajtos-olivabogyós), olasz (aszalt paradicsomos), chilis.  A fürjtojások egy éjszakán át pácolódnak parajdi sós vízben, majd másnap órákon át füstölődnek bükkfa füstön. Ezután kerülnek üvegbe. Minőségüket hűtőben tartva hónapokig megőrzik, de kicsi az esélyük erre. :)  Remek alapja lehet bármilyen salátának, szendvicsnek, de nassolni is tökéletes.  Kétféle kiszerelésben kapható: 8 db-os és 16 db-os, mely a mérettől függően +/- 1 tojással változhat.  A kívánt ízt, kérem, hogy kommentben jelöld meg! Köszönöm! 

1500 Ft / db
1500 Ft/db
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-04-26
Rendelhető 2024-04-24-ig

Fűszeres Hagymalekvár

Fűszeres Hagymalekvár. Felhasználás húsok sajtok mellé ajánlott. Összetétel: vöröshagyma, vörösbor, hidegen sajtolt napraforgó olaj, balzsamecet, só, cukor, kakukkfű. Hőkezeléssel készült, tartósítőszert nem tartalmaz. Felbontás után hűtőben tartandó, 7 napon belül fogyasztandó. Szállítás minden páratlan héten. A köztes időben előrendelést lehet leadni. Kiszerelés: 200gr.

1450 Ft / üveg
7250 Ft/kg

Gumicukor akácmézben 250 g

Haribo macikái vagy egyéb haribo gumicukrok akácmézben. Reggelente kap egyet az óvodásom, mint vitaminos gumicukor egészség megóvási céllal.

2200 Ft / üveg
8.8 Ft/g

Heit -Bestzeller csemege Zöldségkrém -200 g

CSEMEGE ZÖLDSÉGKRÉM TORMÁVAL ÉS ZELLERREL. Gluténmentes. Laktózmentes. Vegán. Hőkezelt. Ha az egészséges és finom ízeket keresed, akkor a Bestzeller tormakrémünk a tökéletes választás. Az alapját zeller adja, melyet a torma rostjai tovább gazdagítanak. Ajánljuk sült zöldségek, halak és csirke húsok mellé, hogy még ízletesebbé varázsolja mindennapi ételeidet. Összetevők: sárgarépa, zeller (23%), torma (6%), mustár (ivóvíz, ételecet, mustármag, cukor, étkezési só, kurkuma), fokhagyma, olaj, ivóvíz, chilipor, lestyán, cukor, ételecet, étkezési só, tartósítószer (nátrium benzoát). A termék mustármagot is felhasználó üzemben készült. Nettó tömeg: 200 G. Gyártó: Heit Tradició Kft Létavértes

1390 Ft / db
6.95 Ft/g

Heit -Öreganyó pikáns Zöldségkrém -200 g

PIKÁNS ZÖLDSÉGKRÉM TORMÁVAL ÉS OREGÁNÓVAL. Gluténmentes. Laktózmentes. Vegán. Hőkezelt. Nettó tömeg: 200 G. Torma, chili, fokhagyma, mustármag és fűszerek keveréke adja az egyedülálló ízvilágot. Egészséges és természetes összetevőkből készült, mindennapi felhasználásának csak a képzelet szabhat határt. Bármilyen húshoz illik, de egy kanállal a salátába, vagy a tortilla tekercsbe extra ízélményt okoz. Egy illatos kolbász, vagy roston sült virsli mellé is változatosságot csempészhetsz Öreganyó tormakrémünkkel, melynek a kakukkfű és az oregánó adja extra fűszerességét. Összetevők: torma (26%), mustár (ivóvíz, ételecet, mustármag, cukor, étkezési só, kurkuma), olaj, ivóvíz, cukor, fokhagyma, chilipor, ételecet, bors, étkezési só, oregánó (0,25%), kakukkfű, tartósítószer (nátrium benzoát). A termék zellert is felhasználó üzemben készült. Gyártó: Heit Tradició Kft Létavértes

1390 Ft / db
6.95 Ft/g