Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Zöldség

Padlizsán

Zentai Ákos vegyszermentes gazdaságából, Szentesről.

895 Ft / csomag
1790 Ft/kg

Paszternák

Solymospálos-i gazdaságból származik A paszternák igazi téli csemege, remek alternatívája a krumplinak, s ahhoz hasonlóan nagyon sok ételhez felhasználható. Nem fehérrépa, de rokona a répának. A fehérrépára nagyon hasonlító gyökérzöldség, de annál jóval húsosabb, dundibb, és íze is egészen más: sokkal édesebb, teltebb. És bár komoly a hasonlóság, nagy különbség, hogy a paszternák – avagy pasztinák – levele nem fogyasztható!  

600 Ft / csomag
1200 Ft/kg

Petrezselyem

 

350 Ft / csomó
350 Ft/csomó

Póréhagyma

Póréhagyma Szabadszállásról Csikóné Kocsis Ilona kertjéből

560 Ft / db
560 Ft/db

Rozmaring

350 Ft / csomó
350 Ft/csomó

Rukkola

Vegyszermentes friss rukkola 10 dkg- os kiszerelésben Pillár Józseftől Szentesről

660 Ft / csomag
66 Ft/dkg

Saláta mix

Friss, zsenge saláta mix tepősalátából, baby spenótból és rukkolából. Növényvédő szer és műtrágya mentes termék Egy doboz 10 dkg salátát tartalmaz vegyesen. 

480 Ft / doboz
48 Ft/dkg

Sárga cékla

   

340 Ft / csomag
680 Ft/kg

Sárgarépa

Hazai sárgarépa Szabadszállásról. A termék nevére kattintva lehet kiválasztani a megfelelő kiszerelést.

360 Ft / csomag
720 Ft/kg

Snidling

350 Ft / csomó
350 Ft/csomó

Spárga 0,5 kg

Frissen szedett spárga, Rákóczifalváról! A csomag 0,5 kg spárgát tartalmaz! Sok éve foglalkozom zöldspárga termesztéssel, Rákóczifalván. A zöldspárga termesztése során nem használunk sem rovarölő-, sem gyomirtószereket. A spárga sokoldalúan felhasználható növény.Magas az ásványi anyag tartalma:kalciumot, vasat, káliumot, foszfort tartalmaz és remek forrása az olyan nyomelemeknek is, mint a molibdén és a fluor. Nátriumban szegény. Összetétele folytán lúgos kémhatású, tehát semlegesíti szervezetünk esetleges savasságát.Vitaminjai közül kiemelkedő a C, E, A, K valamint többféle B-vitamin tartalma is.Tisztítja a vesét, segíti a vesekövek feloldását. Hatékony vízhajtó.

1600 Ft / csomag
1600 Ft/csomag

Spárga 1 kg

Frissen szedett spárga, Rákóczifalváról! A csomag 1 kg spárgát tartalmaz! Sok éve foglalkozom zöldspárga termesztéssel, Rákóczifalván. A zöldspárga termesztése során nem használunk sem rovarölő-, sem gyomirtószereket. A spárga sokoldalúan felhasználható növény.Magas az ásványi anyag tartalma:kalciumot, vasat, káliumot, foszfort tartalmaz és remek forrása az olyan nyomelemeknek is, mint a molibdén és a fluor. Nátriumban szegény. Összetétele folytán lúgos kémhatású, tehát semlegesíti szervezetünk esetleges savasságát.Vitaminjai közül kiemelkedő a C, E, A, K valamint többféle B-vitamin tartalma is.Tisztítja a vesét, segíti a vesekövek feloldását. Hatékony vízhajtó.

3200 Ft / csomag
3200 Ft/csomag