Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Élelmiszer

Levendula zsák

Levendula zsák 100 % natur, nagy tisztaságú, kézzel morzsolt levendulavirágzattal töltve. Pamut masnival, kézzel, szeretettel készítve. A levendula zsákok több módon is felhasználhatóak. Intenzív levendula illóolajai nyugtatnak, ellazítanak és csökkentik a fejfájást. Estére párna mellé helyezve, de alkalmas fürdőben illatosításra, fürdővízbe beledobni, éléskamrában, konyha-és kamra polcra az élelmiszermolyok távoltartására, illemhelyiségekben, ruhás szekrényben, gyermekágy mellé függesztve, autóban vagy akár asztaldísznek, ajándékba is. Mérete: 12cm x 15cm Összetétel: szárított morzsolt levendulavirágzat organza tasakban Származási hely: Magyarország Nem tartalmaz semmilyen kémiai vegyületet. Minőségét megőrzi: 2 évig. Kézzel készült termék, közvetlenül a Supe®dogHome-ökológiai gazdálkodásából. Levendula zsákunk is a jól megszokott by Andi's natural product minőségét kínálja, hiszen itt is 100 %-ban ügyelünk arra, hogy kizárólag természetes anyagokkal dolgozzunk. Levendula virágzat kapható külön is, kisebb nagyobb kiszerelésben. Kérem tekintse meg további kínálatunkat is.

1100 Ft / db
1100 Ft/db

Levendula-Bazsalikom Teaszirup

E két gyógynövény segíthet ellazulni, felfrissíteni gondolatainkat, oldja a görcsöket, a fejfájást, és a szorongást. Ezért párosításukkal megszületett ez a különleges teaszirup, kifejezetten arra a bizonyos 5 percre, amikor szeretnénk egy kis nyugalmat és pár pozitív gondolatot ajándékozni magunknak. Összetevők: nádcukor, víz, levendula, bazsalikom A Varsánykert kistermelői teaszirupokkal magas minőségű, különleges gyógyteákat készíthetsz egyszerűen és gyorsan, hogy a minőségi teázás a mindennapjaid részévé válhasson. Támogasd egészséged tiszta, helyi gyógynövények esszenciáiból készült íz-összeállításokkal. A TEASZIRUPOK ELKÉSZÍTÉSE: Ízlés szerint 2-3 teáskanál szirupot elkeverünk 2 dl kellemesen meleg vízben. A hőérzékeny hatóanyagok megőrzése érdekében ne forrázzuk. Gyógynövényenként legfeljebb napi 1-2 csésze tea fogyasztása javasolt, lehetőleg étkezés után. A teaszirupokkal bátran ízesíthetjük, gazdagíthatjuk a megszokott gyümölcsteáinkat, fekete-, roiboos-, vagy zöld teákat is, de kis mennyiségben akár hígítás nélkül is fogyaszthatóak. Nettó tömeg: 260 g

1800 Ft / üveg
9 Ft/ml

Levendulás akácméz (250g)

Levendula ágyon érlelt akácméz. Levendula virágok találhatóak a mézben. 

1800 Ft / üveg
3.75 Ft/g

Levendulás sópárna

 Melegítve igen hatásos fülgyulladás esetén, arc- és homloküreg gyulladásnál, nátha, akár szénanátha tüneteinek enyhítésére, de melegen különböző vesebántalmak enyhítésére, máj és epebántalmakra, ízületi vagy menstruációs fájdalmak enyhítésére.  Melegítése történhet sütőben, 50 fokon kb. 20 percig melegítve, vigyázva, hogy a párnában lévő só és levendula ne forrósodjon túl. Ezután a fájó testrészre helyezve enyhíti a tüneteket.

1750 Ft / db
1750 Ft/db

Levendulás szilvalekvár

Levendulás szilvalekvárunk kizárólag szilva, cukor, levendula és citromsav felhasználásával készül. A levendula kiváló kiegészítője a szilva ízének, használatával különlegessé tehetjük az egyszerű palacsintát is. 400gr-os kiszerelés

1300 Ft / üveg
1300 Ft/üveg

Levendulaszörp 250 ml

Nyugtat, segíti a relaxációt, a gyerekek egyik kedvence. Felnőtteknek pedig Roséhoz ajánlom, kíváló párosítás. Egy pohár rosé fröccsbe 2-3 cl levendulaszörpöt teszünk, hűvösen fogyasztjuk.

800 Ft / üveg
800 Ft/üveg

Levendulaszörp 500 ml

Nyugtat, segíti a relaxációt, a gyerekek egyik kedvence. Felnőtteknek pedig Roséhoz ajánlom, kíváló párosítás. Egy pohár rosé fröccsbe 2-3 cl levendulaszörpöt teszünk, hűvösen fogyasztjuk.

1500 Ft / üveg
1500 Ft/üveg

Levendulavíz

A levendulavíz vagy más néven hidrolátum az illóolaj vízgőz-desztillációs lepárlása során keletkezik. Hatása nagyon hasonló az illóolajéhoz, mégsem teljesen ugyanaz, a hidrolátum ugyanis a desztillált növény vízoldékony hatóanyagait, az olaj pedig a zsíroldékonyat tartalmazza. Felhasználása rendkívül széleskörű. Adhatjuk fürdővízhez, alkalmazhatjuk borogatásként, szórófejes tárolóból pedig egyszerűen a bőrre juttathatjuk. Bőrnyugtató, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, enyhén fájdalomcsillapító, sebgyógyító, gombaölő és nyugtató hatása miatt kedvelt. Napégés, égés esetén egyszerűen csak spriccelje a gyulladt bőrrészre. Pelenkakiütés esetén az esti fürdővízhez tegyen egy evőkanálnyit, ez segíti az esti elalvást is. Használható ekcéma, herpesz, horzsolások tisztítására, borotválkozás után, sminkeltávolításra, allergia esetén a párnára permetezve légzéskönnyítésre.

1000 Ft / üveg
1000 Ft/üveg

Lila húsú burgonya

A lilás színért a céklában, szederben is fellelhető antocián nevű antioxidáns felel, melynek fontos szerepe van a káros ultraibolya sugarak által létrehozott szabad gyökök elleni védekezésben. Fontos megjegyezni, hogy a lila burgonya nem génmanipulált, hanem természetes fajta. A lila burgonyát ugyanúgy tudjuk felhasználni, mint a fehéret, egyszerűen megfőzhetjük, és vajjal, sóval és borssal ízesítve el is fogyaszthatjuk. A termék Ágasegyházásról származik Sándor Károly kertjéből.

450 Ft / csomag
900 Ft/kg

Lilahagyma

Bence Ildikó őstermelőtől nitrátmentes gazgaságból, Szabadszállásról

345 Ft / csomag
690 Ft/kg

Lollo rosso saláta

Csomagolasmentes lolo saláta Kiskunfélegyházáról Bonus Imréné kertjéből

630 Ft / db
630 Ft/db

Majoranna

 

450 Ft / csomó
450 Ft/csomó