Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Natúr kozmetikumok

Ajakbalzsam Fekete

Ajakbalzsam uv 10 faktor védelemmel vanilia eszenciával. Vanília ajakbalzsam környezetbarát RePET újrahasznosított műanyag tartóban. SPF10 védelemmel ellátva. Gyógyító hidratáló hatású ajakápoló csak természetes növényi olajból zsírokból és méhviaszból áll. Hidratál, gyorsan és könnyen felszívódik, ellátja nedvességgel ajkait. 100 %-ban természetes anyagokat tartalmaz, mesterséges színezéktől, tartósítószertől mentes készítmény. Természetes ápolást nyújt a kiszáradt ajkaknak, az SPF10 faktor védi ajkait. Ez a stiftes opcio RePET újrahasznosított műanyag csomagolásba került forgalomba. Limitált kiadású. Utazáshoz, kabátzsebbe, táskába kiváló választás lehet ez a környezetbarát unisex ajakápoló.  Kiszerelés: 14 g

1990 Ft / db
1990 Ft/db

Állatfürdető háziszappan

Állatfürdető háziszappanunk természetes tápláló olajokból, hagyományos eljárással, kézzel készült. 100% natur, nem tartalmaz szintetikus anyagokat, tartósítószert, színezéket, illatanyagokat. Egészséges bőr, ápolt puha fényes szőr, tiszta mancs és pata minden kedvencnek! Kiválóan alkalmas kutyák cicák lovak pajtalakók fürdetésére, makacs szennyeződések eltávolítására. Mialatt kis és nagy kedvencek szőre tisztul, a bőr is szagmentes természetes tisztaságú, extra hidratáltságú lesz a kiváló minőségű természetes olajok által. Helyreállítja a bőr egészséges működését így érzékeny bőrű kedvenceknél is alkalmazható. A benedvesített szőrt alaposan dörzsölje át, majd bő vízzel öblítse le. Ha szükséges ismételje meg a műveletet. Használja kedvence igényei szerinti gyakorisággal. Középhosszú szőrig a Supe®dogHome óriás kutyái és pajtalakó kedvencei ajánlásával. Figyelmeztetés: A készítményt csak külsőleg használható! Sérült bőrfelületen nem alkalmazható! A szemmel, füllel, illetve nyálkahártyával való érintkezést el kell kerülni.  Ha mégis szembe vagy sérült bőrre jutna, bő vízzel azonnal le kell mosni. Gyermekek elől elzárva tartandó! Kizárólag állategészségügyi vagy állatápolási célra. Állatfürdető háziszappan 80 grammos kivitelben kapható. Nedvességtől védve, száraz hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó.

2990 Ft / db
2990 Ft/db

Ápoló ajakír tégelyben

Ajakápoló tégelyben. Gyógyító hidratáló hatású ajakápoló csak természetes növényi olajból zsírokból és méhviaszból áll. Hidratál, gyorsan és könnyen felszívódik, ellátja nedvességgel ajkait. 100 %-ban természetes anyagokat tartalmaz, mesterséges színezéktől, illatanyagtól és tartósítószertől mentes készítmény. Ehető kategóriájú ajakírunk természetes ápolást nyújt a kiszáradt ajkaknak. Ez a tégelyes opcio ebben a tégelyben kifutó termék. Melegben könnyen lágyul, ezért érdemes szobahőmérsékleten a fürdőszobapolcon, otthonában tartani.  Utazáshoz, kabátzsebbe, táskába a stiftes vanilia eszenciával dúsított, UV 15 faktoros opciót ajánljuk figyelmébe.  Kiszerelés: 5 ml

1590 Ft / db
1590 Ft/db

Borotva háziszappan

Borotválkozó háziszappan Ideális választás az igazán makulátlan, professzionális borotválkozáshoz. Borotvaszappan érzékeny bőrre is használható. Hagyományos meleg eljárással készül, hogy tartós és tökéletes formulájú legyen. Kiváló választás a hagyományos, borotválkozó ecsettel történő borotválkozáshoz. Szantálfa olajjal dúsítva, nyugtatja, puhítja, hidratálja az érzékeny bőrt, megkönnyíti a borotválkozást. Vigyen fel megfelelő mennyiségű szappant a benedvesített pamacsra. Képezzen tálban bő habot majd vigye fel a nedvesített arcára és nyakára borotválandó felületre. Körkörös mozdulatokkal egyenletesen kenje szét, amíg bő hab nem képződik. Borotválást követően öblitse le, kellemes illatú puha hidratált bőrt eredményez.

2990 Ft / db
2990 Ft/db

Botox hatású arckrém

A krém klinikailag tesztelt, natúr ránctalanító kozmetikai összetevőt tartalmaz, bőrbarát komponens, mely természetes úton kisimítja a ráncokat- bőr számára értékes olajok kombinációjával (makadámiadió olaj, napraforgóolaj, mandulaolaj) .

4000 Ft / g
80 Ft/g

Gyógynövényes háziszappan

A by Andi’s szappanok természetes, nagy tisztaságú növényi olajokból és zsírokból, hagyományos meleg eljárással készülnek. Tartósak, tartósítószert és pálmaolajat, illóolajokat, színezékeket nem tartalmaznak.  Emelt pH val készülnek, így a leghatékonyabban veszik fel a harcot a vírusokkal szemben. A vírusok egyszerű szerkezetének leggyengébb pontját, az RNS-t, vagyis az örökítő anyagát körbevevő lipidburokot/zsírréteget oldja fel. Így a szappan nemcsak kíméletesen tisztít, de hatástalanítja a bőrön levő kórokozókat is. Gyógynövényes, Kényeztető és Prémium kategóriából összesen hatféle, kézzel készített háziszappan választható, melyeket újrahasznosított papírcsomagolásban, nagy szeretettel kínáljuk az Önök számára. A gyógynövényes háziszappanok kizárólag tiszta környezetből gyűjtött, magas hatóanyag tartalmú, természetes és ellenőrzött gyógynövény őrlemények hozzáadásával készülnek. Gyógynövények erejével a fürdőzés legmagasabb szintű élményéért. A levendulás háziszappan kiválóan habzó, intenzíven ápoló és enyhén radírozó hatású szappan. A szappanba belekevert levendulavirág örlemény csodás illatú és kellemesen masszírozza a bőrt. Tisztító hatása kiegészül a levendula köztudottan nyugtató, stresszoldó hatásával. A körömvirág nyugtató, gyulladás gátló, hámosító hatású. Érzékeny bőrűek számára enyhítheti a száraz bőr viszketését és a zsíros bőr faggyútermelését is szabályozhatja. Gyengéden tisztít, és ápol, valamint hámosít is. Gyulladt ekcémára, korpás fejbőrre férfiaknak mindennapos hajmosáshoz rövid hajra, hölgyeknek zsirosabb vagy kombinált bőrre is jó hatással lehet. Narancs-Fahéj háziszappan gyógynövényes kategória közül valódi limitált különlegesség a hűvösebb napokra, és e kombo szerelmeseinek tökéletes választása lehet Narancs-Fahéj háziszappanunk. Nagy tisztaságú növényi zsírok és olajok, fahéj őrlemény és narancs eszencia találkozásából készült. Valódi Természetes megoldás bőröd egészségéért. Természetes szín és fenséges illat.  Biztonságos, környezettudatos, természetes és egészséges, teljeskörű mindennapi bőrápolás a család minden tagja számára. sls-mentes állatkísérlet-mentes vegán pálmaolaj-mentes környezetbarát csomagolás parabénmentes antivirális Gyógynövények erejével a fürdőzés legmagasabb szintű élményéért. 

1390 Ft / db
1390 Ft/db

Gyógynövényes háziszappanpor

Gyógynövényes háziszappanporok folyékony szappan készítéséhez. Egyedülálló, természetes összetételű formula, környezetbarát megoldás és természetes gondoskodás a mindennapokra. Teljeskörű kozmetikum, mely tisztít, ápol, hidratál, kényeztet, sőt, bőrproblémák esetén is megoldást nyújt! A levendulás háziszappanpor kiválóan habzó, intenzíven ápoló és enyhén radírozó hatású. A belekevert levendulavirág örlemény csodás illatú és kellemesen masszírozza a bőrt. Tisztító hatása kiegészül a levendula köztudottan nyugtató, stresszoldó hatásával. A körömvirág nyugtató, gyulladásgátló, hámosító hatású. Érzékeny bőrűek számára enyhítheti a száraz bőr viszketését és a zsíros bőr faggyútermelését is szabályozhatja. Gyengéden tisztít és ápol, valamint hámosít is. Gyulladt, ekcémás bőrre, korpás fejbőrre, férfiaknak mindennapos hajmosáshoz rövid hajra, hölgyeknek zsírosabb vagy kombinált bőrre is alkalmazható. Elkészítése egyszerű: a tasak tartalmát 1-1,2 liter forró vízzel kell elkeverni. Feloldódást követően magára hagyjuk, megvárjuk, míg kihűl és besűrűsödik. Az így elkészült folyékonyszappan, tusfürdő használatra kész. Felrázást követően a folyékonyszappan adagolót vagy a kiürült tusfürdős dobozt utántölthetjük vele. A by Andi’s szappanporok természetes, nagy tisztaságú növényi olajokból és zsírokból, hagyományos meleg eljárással készülnek. Tartósak, tartósítószert és pálmaolajat, illóolajokat, színezékeket nem tartalmaznak.  Emelt pH val készülnek, így a leghatékonyabban veszik fel a harcot a vírusokkal szemben. A vírusok egyszerű szerkezetének leggyengébb pontját, az RNS-t, vagyis az örökítő anyagát körbevevő lipidburokot/zsírréteget oldja fel. Így a folyékonyszappan nemcsak kíméletesen tisztít, de hatástalanítja a bőrön levő kórokozókat is. Gyógynövényes, Kényeztető és Prémium kategóriából összesen hatféle, kézzel készített házi szappanpor választható, melyeket újrahasznosított papírcsomagolásban, nagy szeretettel kínáljuk az Önök számára. Gyógynövények erejével a fürdőzés legmagasabb szintű élményéért! A gyógynövényes háziszappanporok kizárólag tiszta környezetből gyűjtött, magas hatóanyag tartalmú, természetes és ellenőrzött gyógynövény őrlemények hozzáadásával készülnek. Biztonságos, környezettudatos, természetes és egészséges, teljeskörű mindennapi bőrápolás a család minden tagja számára. sls-mentes állatkísérlet-mentes vegán pálmaolaj-mentes környezetbarát csomagolás parabénmentes antivirális Biztonságos, környezettudatos, természetes és egészséges teljeskörű mindennapi bőrápolás a család minden tagja számára.  Handmade with love by Andi's.

1600 Ft / db
1600 Ft/db

Habszappan -Kékszőlő

A habszappan gyengéden tisztítja és ápolja a bőrt. Érzékeny bőrűek is bátran használhatják. Illata: Kékszőlő

2300 Ft / db
9.2 Ft/g

Habszappan utántöltő - Kékszőlő

Habszappan utántöltő- Kékszőlő illattal

1300 Ft / db
1300 Ft/db

Habszappan utántöltő - Meggyes

Habszappan utántöltő - Meggy illattal

1300 Ft / db
1300 Ft/db

Habszappan- Meggyes

A habszappan gyengéden tisztítja és ápolja a bőrt. Érzékeny bőrűek is bátran használhatják. Illata: Meggyes

2300 Ft / db
2300 Ft/db

Hajbalzsam- Kókusz vajjal

Natúr Hajápoló balzsam - kókusz vajjal- Normál hajra. 

3000 Ft / db
3000 Ft/db