Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Natúr kozmetikumok

Hajmosó háziszappan

100% natúr hajmosó háziszappan kizárólag nagy tisztaságú növényi zsírok és olajok felhasználásával, kézzel készült. Természetes, értékes olajok segítségével ápolja a fejbőrt és a hajat. Nem tartalmaz szintetikus anyagokat, tartósítószert, színezéket, illatanyagokat. Helyreállítja a fejbőr egészséges működését, segíti a hajnövekedést, tisztító hatása jól érvényesül. Minden hajtípusra, a család minden tagjának ajánljuk, érzékeny bőrűeknek jó választás lehet. A benedvesített hajat egyszerű mozdulatokkal dörzsölje át a hajmosó háziszappannal, majd bő vízzel öblítse le. Igény szerint ismételje a műveletet. A hajmosó háziszappan használata után nem szükséges ecetes vagy citromsavas öblítés. Megszokott hajbalzsam használata hosszabb hajnál javasolt lehet. A természetes, egészséges, dús, rugalmas, selymes és ápolt hajért. Hajmosó szappanunk tartós, középhosszú hajon tesztelve, 30 hajmosásra volt elegendő. 80 grammos kivitelben kapható. sls-mentes állatkísérlet-mentes vegán pálmaolaj-mentes környezetbarát csomagolás parabénmentes antivirális

2990 Ft / db
2990 Ft/db

Illatgyertya karácsonyi illattal

Karácsonyi illatgyertya méhviaszból

2000 Ft / db
2000 Ft/db

Illatgyertya- Hársfavirág

2800 Ft / üveg
2800 Ft/db

Illatgyertya- Levendula

2800 Ft / üveg
2800 Ft/db

Kényeztető háziszappan

A by Andi’s szappanok természetes, nagy tisztaságú növényi olajokból és zsírokból, hagyományos meleg eljárással készülnek. Tartósak, tartósítószert és pálmaolajat, illóolajokat, színezékeket nem tartalmaznak.  Emelt pH val készülnek, így a leghatékonyabban veszik fel a harcot a vírusokkal szemben. A vírusok egyszerű szerkezetének leggyengébb pontját, az RNS-t, vagyis az örökítő anyagát körbevevő lipidburokot/zsírréteget oldja fel. Így a szappan nemcsak kíméletesen tisztít, de hatástalanítja a bőrön levő kórokozókat is. Gyógynövényes, Kényeztető és Prémium kategóriából összesen hatféle, kézzel készített háziszappan választható, melyeket újrahasznosított papírcsomagolásban, nagy szeretettel kínáljuk az Önök számára. A hagyományos eljárásnak köszönhetően natúr szappanunk többfunkciós társ lehet a fürdőszobában, ami, ha kell, még gyógyszappanként is megállja helyét. Nem szárítja a bőrt, ám tisztító hatása jól érvényesül. Illatmentes, kizárólag nagy tisztaságú növényi zsírok és olajok hozzáadásával készül. Minden bőrtípusra, érzékeny bőrűeknek, babafürdetéshez, akár borotválkozáshoz is kiváló választás lehet. Eredményesen kezelhető vele az érzékeny, ekcémás bőr, segít az aknés, pattanásos bőrön is. Természetes tisztítás, gyengéd ápolás bőröd egészségéért.  A parajdi só kényeztető háziszappan egy igazi gyógyszappan, mely egyesíti magában a szappan és a só gyógyító erejét. Különlegessége a készítése során felhasznált rengeteg ásványi anyagot rejtő parajdi sóban rejlik, ami a természetben előforduló sók közül az egyik legtöbb ásványi anyaggal rendelkezik (pontosan 84-féle gyógyító ásványi anyagnak köszönheti helyét a ranglistán). Antibakteriális, vírusölő, gyulladáscsökkentő hatású, elindítja a bőr öngyógyító folyamatait, feltölti a bőrt a nélkülözhetetlen ásványi anyagokkal és nyomelemekkel.  Szabályozza a bőr faggyútermelését, az elhalt felhámot gyengéden eltávolítja és selymes, üde, jól lélegző bőrt hagy maga után. sls-mentes állatkísérlet-mentes vegán pálmaolaj-mentes környezetbarát csomagolás parabénmentes antivirális Biztonságos, környezettudatos, természetes és egészséges teljeskörű mindennapi bőrápolás a család minden tagja számára.

1490 Ft / db
1490 Ft/db

Kényeztető háziszappanpor

Kényeztető háziszappanporok folyékony szappan készítéséhez. Egyedülálló, természetes összetételű formula, környezetbarát megoldás és természetes gondoskodás a mindennapokra. Teljeskörű kozmetikum, mely tisztít, ápol, hidratál, kényeztet, sőt, bőrproblémák esetén is megoldást nyújt! A hagyományos eljárásnak köszönhetően natúr szappanporunk többfunkciós társ lehet a fürdőszobában, ami, ha kell, még gyógyszappanként is megállja helyét. Nem szárítja a bőrt, ám tisztító hatása jól érvényesül. Illatmentes, kizárólag nagy tisztaságú növényi zsírok és olajok hozzáadásával készül. Minden bőrtípusra, érzékeny bőrűeknek, babafürdetéshez, eredményesen kezelhető vele az érzékeny, ekcémás bőr, segít az aknés, pattanásos bőrön is. Természetes tisztítás, gyengéd ápolás bőröd egészségéért. A parajdi só kényeztető háziszappanpor különlegessége a készítése során felhasznált rengeteg ásványi anyagot rejtő parajdi sóban rejlik, ami a természetben előforduló sók közül az egyik legtöbb ásványi anyaggal rendelkezik (pontosan 84-féle gyógyító ásványi anyagnak köszönheti helyét a ranglistán). Antibakteriális, vírusölő, gyulladáscsökkentő hatású, elindítja a bőr öngyógyító folyamatait, feltölti a bőrt a nélkülözhetetlen ásványi anyagokkal és nyomelemekkel.  Szabályozza a bőr faggyútermelését, az elhalt felhámot gyengéden eltávolítja és selymes, üde, jól lélegző bőrt hagy maga után. Elkészítése egyszerű: a tasak tartalmát 1-1,2 liter forró vízzel kell elkeverni. Feloldódást követően magára hagyjuk, megvárjuk, míg kihűl és besűrűsödik. Az így elkészült folyékonyszappan, tusfürdő használatra kész. Felrázást követően a folyékonyszappan adagolót, tusfürdős dobozt utántölthetjük vele. A by Andi’s szappanporok természetes, nagy tisztaságú növényi olajokból és zsírokból, hagyományos meleg eljárással készülnek. Tartósak, tartósítószert és pálmaolajat, illóolajokat, színezékeket nem tartalmaznak.  Emelt pH val készülnek, így a leghatékonyabban veszik fel a harcot a vírusokkal szemben. A vírusok egyszerű szerkezetének leggyengébb pontját, az RNS-t, vagyis az örökítő anyagát körbevevő lipidburokot/zsírréteget oldja fel. Így nemcsak kíméletesen tisztít, de hatástalanítja a bőrön levő kórokozókat is. Gyógynövényes, kényeztető és prémium kategóriából összesen hatféle, kézzel készített házi szappanpor választható, melyeket újrahasznosított papírcsomagolásban, nagy szeretettel kínáljuk az Önök számára. sls-mentes állatkísérlet-mentes vegán pálmaolaj-mentes környezetbarát csomagolás parabénmentes antivirális Biztonságos, környezettudatos, természetes és egészséges teljeskörű mindennapi bőrápolás a család minden tagja számára.  Handmade with love by Andi's.

1700 Ft / db
1700 Ft/db

Kéz- és testápoló- Natúr- 200ml

  A krém növényi emulgeátor és természetes vajak és olajok kombinációja. Legfontosabb összetevői: Sheavaj, napraforgóolaj, mandulaolaj és makadámia olaj, növényi glicerin és E vitamin. Mesterséges szín, illatanyag, tisztítószer- parabén, polimer és szilikon, kőolajszármazék mentes, bőrallergéneket nem tartalmaz.  A kéz-és testápoló krém tápláló és hidratáló hatású. Bőrtápláló hatóanyagai pótolják a zsírveszteséget, segítik a nedvesség megtartását, a bőr megújulását, és védekezőképességének megtartását. A krém jellegzetessége a könnyű textúra, gyorsan és maradéktalanul felszívódik, a vitamin komponensek antioxidáns hatásúak és puhítják, nyugtatják bőrünket.  

3500 Ft / db
17.5 Ft/g

Kéz-és testápoló (mandarin, levendula illóolajjal)-100ml

Kéz- és testápoló (mandarin-levendula illóolajjal)- 100ml 

3000 Ft / db
3000 Ft/db

Kéz-és testápoló-mandarin- levendula illóolajjal- 200ml

  A krém növényi emulgeátor és természetes vajak és olajok kombinációja. Legfontosabb összetevői: Sheavaj, napraforgóolaj, mandulaolaj és makadámia olaj, növényi glicerin és E vitamin. Mesterséges szín, illatanyag, tisztítószer- parabén, polimer és szilikon, kőolajszármazék mentes, bőrallergéneket nem tartalmaz.  A kéz-és testápoló krém tápláló és hidratáló hatású. Bőrtápláló hatóanyagai pótolják a zsírveszteséget, segítik a nedvesség megtartását, a bőr megújulását, és védekezőképességének megtartását. A krém jellegzetessége a könnyű textúra, gyorsan és maradéktalanul felszívódik, a vitamin komponensek antioxidáns hatásúak és puhítják, nyugtatják bőrünket. A Levendula illóolaj helyi termelőtől származó és általa lepárolt illóolaj.   A mandarin illóolaj vízgőz desztillációval előállított, a legerőteljesebb nyugtató és szorongásoldó hatású illóolajok közé tartozik, de a limonénnek köszönhetően kifejezett antimikrobiális tulajdonsága is van. A terméshéjból kinyert olajat feszültség és idegesség okozta álmatlanság, szorongás, illetve fokozott izgatottság megszüntetésére aromalámpás párologtás, nyugtató hatású testápoló masszázsolajok, fürdő- és szaunakészítmények formájában is szokták alkalmazni.  A mandarinból kinyert illóolaj nem mérgező, a bőrt nem irritálja, nincs bőrérzékenyítő és fototoxikus hatása.  

3700 Ft / db
18.5 Ft/g

Napolaj- SPF2

A Napolaj termékszetes olajok és vajak segítségével alap védelmet nyújt a leégés ellen. Napraforgó olaj, sárgarépa olaj – kókusz- és kakaóvaj kombinációjával . Főbb összetevője a növényi olajok mellett az a mimóza, jojoba és napraforgó wax komplex, amely 100 % természetes eredetű összetevőket tartalmaz és a bőr ápolása mellett védelmet nyújt a leégés ellen.

3500 Ft / db
3500 Ft/db

Napozás utáni spray

Napozás utáni spray-nyugtatja és hidratálja a bőrt, enyhíti a napégés okozta bőr pirosodást és feszülést. Tartalma: Betain , Panthenol, Aloe Vera 

3500 Ft / db
3500 Ft/db

Natúr deo

2000 Ft / db
80 Ft/db