Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap SZJA 1%

SZJA 1%

Kedves Vásárló!

Idén is lehet rendelkezni a személyi jövedelemadó 1+1%-áról legkésőbb 2023. május 22-éig, az szja-bevallástól függetlenül is.

Rendelkezz az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadód 1%-áról a Jóllét Műhely Egyesület javára, és ezzel hozzájárulsz ahhoz, hogy

  • kistermelőket támogass
  • fellendítsd a helyi gazdaságot
  • jó minőségű élelmiszerekhez juss
  • közösen alakítsunk ki egy fenntarthatóbb élelmiszerláncot

A kedvezményezett adószámhoz a 19281232- 1-16-ot írd be!

 

A nyilatkozat legegyszerűbben elektronikusan nyújtható be az e-SZJA webes felületenonline kitöltve vagy az ÁNYK-ban a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját is kitöltve vagy külön, a 22EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

Papíralapon benyújtható postán keresztül, vagy személyesen, illetve meghatalmazott által, lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain a személyijövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA lapját is kitöltve, az e-SZJA felület kitöltőprogramjával készített és kinyomtatott nyilatkozaton, a 22EGYSZA jelű nyomtatványon vagy azonos adatokkal a nyilatkozaton, továbbá 2023. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak, ha az vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését. A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának.

Ha a nyilatkozatokat eseti meghatalmazott nyújtja be, csatolni kell a meghatalmazást is.

A 2023. május 22-ei határidő jogvesztő. Ez azt jelenti, hogy ha valaki május 22. után rendelkezik befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról, a rendelkezése érvénytelen, és a késedelem igazolási kérelemmel sem menthető ki.

Köszönjük!