Levendulás eperlekvárunk készítése során kizárólag magyar, szabadföldi epret, cukrot, levendulát és citromsavat használtunk. A levendula remekül harmonizál az eperrel, igazi különlegesség. Tartósítószert, színezéket nem tartalmaz.
Levendulás feketeribizlilekvárunk tartósítószer nélkül, hagyományos módon lett üvegbe zárva, hogy a lehető legtöbb értékes vitamint megőrizzük. Felbontás után hűtőben tárolandó és 2 héten belül javasolt elfogyasztani.
A meggy kiváló gyulladáscsökkentő hatású gyümölcs. Gazdag A, B1 és B2 vitaminban, magas a kálium, kalcium, magnézium, vas, foszfor és cink tartalma. Lekvárunkban csak meggy, cukor, citromsav, vaníliás cukor, fahéj található, tartósítószer, színezék és más ízfokozók nem.
A ribizli savanyússágát finoman ellensúlyozza a málna lágysága, és megédesíti az eper. Friss íz, így jellemezték mások. Miben más mint egy lekvár? A gyümölcskrém "vivő" anyaga krémesebb mint egy lekváré (mag nélkül), amibe egész gyümölcsszemek kerülnek. Mire érdemes használni? Tejberizsre, panna cottára öntetként, fagyira csurgatni, natúr joghurtba vagy csak úgy bekanalazni... Összetevők: Málna, eper, ribizli, cukor, citromlé (85% gyümölcs, 15% cukor) Felbontás után hűtve tárolandó!!
Gyerekek kedvence tele gyümölccsel! Miben más mint egy lekvár? A gyümölcskrém "vivő" anyaga krémesebb mint egy lekváré és egész gyümölcs kerül bele. Mag nincs benne! Mire érdemes használni? Tejberizsre, panna cottára öntetként, fagyira csurgatni, natúr joghurtba vagy csak úgy bekanalazni... Összetevők: 50% Málna, 20% eper, 20% szeder, 10% cukor, biocitrom, pektin Felbontás után hűtve tárolandó!!
Ringló szilvából készült tartósítószer, színezék és ízfokozó mentes lekvárunk. Kiváló választás székrekedés ellen.
Finom sárgabarack dzsem Szandaszőllősről. Összetevők: Sárgabarack, cukor, citromsav, pektin