Vadkovásszal készült fehér kovászos kenyér Gazdalisztjeink - Bánkúti bíbor (pur-pur kenyér lisztje) és tönkölyliszt felhasználásával készítjük kizárólag vadkovásszal. Kovászos kenyeret két méretben lehet rendelni Kicsi fehér kovászos 85-87 dkg súlyú Nagy fehér kovászos 1kg súlyú
Kovászos focaccia hetente változó ízesítéssel. Rendelés: szerda este 18h-ig.

A termék kizárólag kovásszal készül, növényi tejjel, s vajat hajtogatok a tésztába. A pogácsa tetején lévő szórat változó lehet, reszelt sajt vagy magvak (szezámmag).
Kizárólag természetes kovásszal készült kelt, hajtogatott pogácsa, melyben növényi tejet (kesudió-jázminrizs) és Elephant nevű növényi vajpótlót használok a hajtogatáshoz. A tészta összetevőiben házi zsírt használok, így nem vega termék, de 100%-ig állati TEJMENTES. Tojást tartalmaz. A pogácsa tetejére magokat szórok (szezám, napraforgó,tökmag) változó arányban.

A lecsó semmilyen ízesítést nem kapott, hisz ahány ház annyi szokás. Viszont nagyon szaftos mert egyrészt paradicsomlében főzöm, másrészt a zöld kaliforniai paprikával, ami színben is és ízben is sokat dob rajta! Összetevők: 50% san marzano paradicsom, 25% Tv papraika, 25% kaliforniai paprika, só, házi zsírral lezárva
Levendulás eperlekvárunk készítése során kizárólag magyar, szabadföldi epret, cukrot, levendulát és citromsavat használtunk. A levendula remekül harmonizál az eperrel, igazi különlegesség. Tartósítószert, színezéket nem tartalmaz.
A levendula és az eper tökéletes kombinációja. Gyerekek és felnőttek kedvence palacsintába, süteményekbe. Termékeinkben nem használunk tartósítószert, ízfokozót, színezéket.
Levendulás feketeribizlilekvárunk tartósítószer nélkül, hagyományos módon lett üvegbe zárva, hogy a lehető legtöbb értékes vitamint megőrizzük. Felbontás után hűtőben tárolandó és 2 héten belül javasolt elfogyasztani.