Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Könyv

A zsoldos

A. J. Quinnell A zsoldos című könyve, a következő a 100ft szériában. „… minden tekintet odafordult, ahogy csörömpölve betört az ablak, és beröpült egy hosszúkás, legömbölyített végű, szemérmetlen formájú kézigránát. Hárman azonnal meghaltak, ketten súlyosan megsebesültek a repeszektől. Két másik védve volt a robbanástól, azok csak elkábultak, de mielőtt a fegyvereikért nyúlhattak volna, egy láb berúgta az ajtót..” A bosszú angyala száguldott végig Itálián: ölt és pusztított, cserébe egy ártatlan gyereklány haláláért és a saját megtiport életéért. A mogorva, zord amerikai bevégezte, amit eltervezett, aztán örökre eltűnt a homályban.

100 Ft / db
100 Ft/db
%

Ausztria

Szeretnél többet megtudni pár országról? Itt az új szériám:Utiterv                         AUSZTRIA     Bár most nem lehet utazni a könyvek elrepíthetnek bármelyik országba!  Ezekben a könyvekben az adott országról kb. 200. oldalnyi információ és érdekesség van, még térkép is!!meglepi!!!!!!!! k!!!jjjj

1000 Ft500 Ft / db
500 Ft/db

Danielle Steel Vele vagy nélküle

Danielle Steel Vele vagy nélküle című kötet is gazdára vágyik. Melanie ​Adams élete éppenséggel nem mentes a buktatóktól. Tizennyolc évesen kötött házasságot egy férfival, aki, mikor tudomást szerzett róla, hogy felesége állapotos, egyszerűen otthagyta. Az ikerpárnak életet adó asszony titkárnő lett egy tévétársaságnál. Egy sztrájk adta meg neki a lehetőséget, hogy belépjen álmai birodalmába: műsorvezető lett. Személyiségének varázsa jelentősen emelte a társaság adásainak nézettségi mutatóját. Melanie hírműsorokat vezet, de önálló riportfilmek készítésére is módja van. Így ismerkedik meg Peter Hallammal, a jó nevű specialistával, aki ingyen is hajlandó Melanie pártfogoltján az életmentő műtétet elvégezni. A műtét lehetőséget nyújt Melanie-nak, hogy portréfilmet készítsen Hallamról. A közös munkálkodás során szerelem szövődik kettejük között – melynek beteljesüléséhez számos akadályt le kell győzni: a New York és Los Angeles közti távolságot, Hallam előző feleségének változatlanul kísértő szellemét, egy hét számjegyű szerződés csábítását, szerelmes szüleikre féltékeny gyermekek hisztériáját… Végül Melanie határozott, de kockázatos lépésére van szükség, hogy a dolgok egyenesbe jöjjenek…

550 Ft / db
550 Ft/db

Enni jó! Stahl Judit

Stahl Judit Enni jó. Egy könyv tele kíváló receptekkel zsúfolt hétköznapokra és nyugis hétvégékre. Színes képekkel és egyszerű leírással.

500 Ft / db
500 Ft/db

Frank Júlia szárnyasok/Tészták

2db frank Júlia receptkönyv . Szárnyasok és Tészták kiadás 100 recept szárnyasokból és tésztaételekből. 

500 Ft / db
250 Ft/db

Végre otthon Stahl Judit. (+1)

Stahl Judit Végre otthon. Családi ebédek, baráti vacsorák és ünnepi ételek receptkönyv. Plusz egy Családi füzetek receptkönyv. 51 különleges köretek a nagyitól.

1000 Ft / db
500 Ft/db

Wok Vegetáriánus ételek

Wok vegetáriánus ételek. Ízletes, gyors és vitamindús ételek vegetáriánusoknak. Minden ételhez színes fénykép, és egyszerű leírás. 

550 Ft / db
550 Ft/db