Fürjeink tojásából, kistermelői- vagy hidegen sajtolt olivaolajjall készített füstölt-főtt fürjtojás. Ízesítésének csak a képzelet szabhat határt. Alapízek:
natúr, hagymás, görög (fetasajtos-olivabogyós), olasz (aszalt paradicsomos), chilis.
A fürjtojások egy éjszakán át pácolódnak parajdi sós vízben, majd másnap órákon át füstölődnek bükkfa füstön. Ezután kerülnek üvegbe. Minőségüket hűtőben tartva hónapokig megőrzik, de kicsi az esélyük erre. :)
Remek alapja lehet bármilyen salátának, szendvicsnek, de nassolni is tökéletes.
Kétféle kiszerelésben kapható: 8 db-os és 16 db-os, mely a mérettől függően +/- 1 tojással változhat.
A kívánt ízt, kérem, hogy kommentben jelöld meg! Köszönöm!
Fürjeink tojásából, kistermelői- vagy hidegen sajtolt olivaolajjall készített füstölt-főtt fürjtojás. Ízesítésének csak a képzelet szabhat határt. Alapízek:
natúr, hagymás, görög (fetasajtos-olivabogyós), olasz (aszalt paradicsomos), chilis.
A fürjtojások egy éjszakán át pácolódnak parajdi sós vízben, majd másnap órákon át füstölődnek bükkfa füstön. Ezután kerülnek üvegbe. Minőségüket hűtőben tartva hónapokig megőrzik, de kicsi az esélyük erre. :)
Remek alapja lehet bármilyen salátának, szendvicsnek, de nassolni is tökéletes.
Kétféle kiszerelésben kapható: 8 db-os és 16 db-os, mely a mérettől függően +/- 1 tojással változhat.
A kívánt ízt, kérem, hogy kommentben jelöld meg! Köszönöm!