Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termékek Élelmiszer Fűszer/Tea Teaszirup Levendula-Bazsalikom Teaszirup

Levendula-Bazsalikom Teaszirup

E két gyógynövény segíthet ellazulni, felfrissíteni gondolatainkat, oldja a görcsöket, a fejfájást, és a szorongást. Ezért párosításukkal megszületett ez a különleges teaszirup, kifejezetten arra a bizonyos 5 percre, amikor szeretnénk egy kis nyugalmat és pár pozitív gondolatot ajándékozni magunknak.
Összetevők: nádcukor, víz, levendula, bazsalikom

A Varsánykert kistermelői teaszirupokkal magas minőségű, különleges gyógyteákat készíthetsz egyszerűen és gyorsan, hogy a minőségi teázás a mindennapjaid részévé válhasson. Támogasd egészséged tiszta, helyi gyógynövények esszenciáiból készült íz-összeállításokkal.
A TEASZIRUPOK ELKÉSZÍTÉSE: Ízlés szerint 2-3 teáskanál szirupot elkeverünk 2 dl kellemesen meleg vízben. A hőérzékeny hatóanyagok megőrzése érdekében ne forrázzuk. Gyógynövényenként legfeljebb napi 1-2 csésze tea fogyasztása javasolt, lehetőleg étkezés után. A teaszirupokkal bátran ízesíthetjük, gazdagíthatjuk a megszokott gyümölcsteáinkat, fekete-, roiboos-, vagy zöld teákat is, de kis mennyiségben akár hígítás nélkül is fogyaszthatóak.

Nettó tömeg: 260 g

1800 Ft / üveg
9 Ft/ml


Termék minősítő rendszer
Nincs még hozzászólás a termékhez!

Nincs még értékelés a termékhez!

Mások ezeket rendelték