Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Tea

7 gyógynövény Teaszirup

7 gyógynövény Teaszirup Az új évet a kertemben több növény is frissen zöldellve és illatozva köszöntötte, így kedvet kaptam egy új teakeverék elkészítéséhez. Ennek alapja a most is friss zsálya és kakukkfű, de szedtem hozzá egy kevés rozmaringot is, majd kiegészítve némi virágos ízvilággal, a keveréknek lándzsás útifűvel ágyaztam meg. Minden hideg estére és kezdődő torokfájásra melegen ajánlom! Összetevők: víz, cukor, zsálya, kakukkfű, kamilla, levendula, lándzsás útifű, rozmaring, bazsalikom A Varsánykert kistermelői teaszirupokkal magas minőségű, különleges gyógyteákat készíthetsz egyszerűen és gyorsan, hogy a minőségi teázás a mindennapjaid részévé válhasson. Támogasd egészséged tiszta, helyi gyógynövények esszenciáiból készült íz-összeállításokkal. A TEASZIRUPOK ELKÉSZÍTÉSE: Ízlés szerint 2-3 teáskanál szirupot elkeverünk 2 dl kellemesen meleg vízben. A hőérzékeny hatóanyagok megőrzése érdekében ne forrázzuk. Gyógynövényenként legfeljebb napi 1-2 csésze tea fogyasztása javasolt, lehetőleg étkezés után. A teaszirupokkal bátran ízesíthetjük, gazdagíthatjuk a megszokott gyümölcsteáinkat, fekete-, roiboos-, vagy zöld teákat is, de kis mennyiségben akár hígítás nélkül is fogyaszthatóak. Nettó tömeg: 320 g (~25 csésze tea)

1860 Ft / üveg
5.81 Ft/g

7 gyógynövény Teaszirup - kicsi

7 gyógynövény teaszirup Az új évet a kertemben több növény is frissen zöldellve és illatozva köszöntötte, így kedvet kaptam egy új teakeverék elkészítéséhez. Ennek alapja a most is friss zsálya és kakukkfű, de szedtem hozzá egy kevés rozmaringot is, majd kiegészítve némi virágos ízvilággal, a keveréknek lándzsás útifűvel ágyaztam meg. Minden hideg estére és kezdődő torokfájásra melegen ajánlom! Összetevők: víz, cukor, zsálya, kakukkfű, kamilla, levendula, lándzsás útifű, rozmaring, bazsalikom A Varsánykert kistermelői teaszirupokkal magas minőségű, különleges gyógyteákat készíthetsz egyszerűen és gyorsan, hogy a minőségi teázás a mindennapjaid részévé válhasson. Támogasd egészséged tiszta, helyi gyógynövények esszenciáiból készült íz-összeállításokkal. ​​​​A TEASZIRUPOK ELKÉSZÍTÉSE: Ízlés szerint 2-3 teáskanál szirupot elkeverünk 2 dl kellemesen meleg vízben. A hőérzékeny hatóanyagok megőrzése érdekében ne forrázzuk. Gyógynövényenként legfeljebb napi 1-2 csésze tea fogyasztása javasolt, lehetőleg étkezés után. A teaszirupokkal bátran ízesíthetjük, gazdagíthatjuk a megszokott gyümölcsteáinkat, fekete-, roiboos-, vagy zöld teákat is, de kis mennyiségben akár hígítás nélkül is fogyaszthatóak. Nettó tömeg: 100 g (~8 csésze tea)

990 Ft / üveg
9.9 Ft/g

Alma-Kamilla Teaszirup

Ez az eredetileg gyerekek számára tervezett teaszirup a vegyszermentes almalé-sűrítmény és a kamilla kivonatának összeházasításával jött létre. Ideális mindennapos fogyasztásra, és meghűléses betegségek esetén is jótékony hatású az egész családnak. Összetevők: alma, cukor, víz, kamilla A Varsánykert kistermelői teaszirupokkal magas minőségű, különleges gyógyteákat készíthetsz egyszerűen és gyorsan, hogy a minőségi teázás a mindennapjaid részévé válhasson. Támogasd egészséged tiszta, helyi gyógynövények esszenciáiból készült íz-összeállításokkal. ​​​​A TEASZIRUPOK ELKÉSZÍTÉSE: Ízlés szerint 2-3 teáskanál szirupot elkeverünk 2 dl kellemesen meleg vízben. A hőérzékeny hatóanyagok megőrzése érdekében ne forrázzuk. Gyógynövényenként legfeljebb napi 1-2 csésze tea fogyasztása javasolt, lehetőleg étkezés után. A teaszirupokkal bátran ízesíthetjük, gazdagíthatjuk a megszokott gyümölcsteáinkat, fekete-, roiboos-, vagy zöld teákat is, de kis mennyiségben akár hígítás nélkül is fogyaszthatóak. Nettó tömeg: 320 g (~25 csésze tea)

1860 Ft / üveg
5.81 Ft/g

Alma-Kamilla Teaszirup - kicsi

Ez az eredetileg gyerekek számára tervezett teaszirup a vegyszermentes almalé-sűrítmény és a kamilla kivonatának összeházasításával jött létre. Ideális mindennapos fogyasztásra, és meghűléses betegségek esetén is jótékony hatású az egész családnak. Összetevők: alma, cukor, víz, kamilla A Varsánykert kistermelői teaszirupokkal magas minőségű, különleges gyógyteákat készíthetsz egyszerűen és gyorsan, hogy a minőségi teázás a mindennapjaid részévé válhasson. Támogasd egészséged tiszta, helyi gyógynövények esszenciáiból készült íz-összeállításokkal. A TEASZIRUPOK ELKÉSZÍTÉSE: Ízlés szerint 2-3 teáskanál szirupot elkeverünk 2 dl kellemesen meleg vízben. A hőérzékeny hatóanyagok megőrzése érdekében ne forrázzuk. Gyógynövényenként legfeljebb napi 1-2 csésze tea fogyasztása javasolt, lehetőleg étkezés után. A teaszirupokkal bátran ízesíthetjük, gazdagíthatjuk a megszokott gyümölcsteáinkat, fekete-, roiboos-, vagy zöld teákat is, de kis mennyiségben akár hígítás nélkül is fogyaszthatóak. Nettó tömeg: 100 g (~ 8 csésze tea)

990 Ft / üveg
9.9 Ft/g

Alma-Kapor Teaszirup

Alma-Kapor Teaszirup Az almalé és a teacseppek egyik találkozásakor kibontakozott az a szerelem, ahol a kapor talán az egyik legkülönlegesebb arcát mutatja. Egy újabb sűrített almalé alapú teaszirup, amely üdítő és kellemesen fűszeres, érdekes színt lopva a szürke napokba. Jól illik akár a gyerekek reggelije mellé, de emésztésünket is segítheti egy nehezebb ebéd után. Összetevők: alma, cukor, víz, kapor, koriander A Varsánykert kistermelői teaszirupokkal magas minőségű, különleges gyógyteákat készíthetsz egyszerűen és gyorsan, hogy a minőségi teázás a mindennapjaid részévé válhasson. Támogasd egészséged tiszta, helyi gyógynövények esszenciáiból készült íz-összeállításokkal. A TEASZIRUPOK ELKÉSZÍTÉSE: Ízlés szerint 2-3 teáskanál szirupot elkeverünk 2 dl kellemesen meleg vízben. A hőérzékeny hatóanyagok megőrzése érdekében ne forrázzuk. Gyógynövényenként legfeljebb napi 1-2 csésze tea fogyasztása javasolt, lehetőleg étkezés után. A teaszirupokkal bátran ízesíthetjük, gazdagíthatjuk a megszokott gyümölcsteáinkat, fekete-, roiboos-, vagy zöld teákat is, de kis mennyiségben akár hígítás nélkül is fogyaszthatóak. Nettó tömeg: 320 g (~25 csésze tea)

1860 Ft / üveg
5.81 Ft/g

Alma-Kapor Teaszirup - kicsi

Alma-Kapor Teaszirup Az almalé és a teacseppek egyik találkozásakor kibontakozott az a szerelem, ahol a kapor talán az egyik legkülönlegesebb arcát mutatja. Egy újabb sűrített almalé alapú teaszirup, amely üdítő és kellemesen fűszeres, érdekes színt lopva a szürke napokba. Jól illik akár a gyerekek reggelije mellé, de emésztésünket is segítheti egy nehezebb ebéd után. Összetevők: alma, cukor, víz, kapor, koriander A Varsánykert kistermelői teaszirupokkal magas minőségű, különleges gyógyteákat készíthetsz egyszerűen és gyorsan, hogy a minőségi teázás a mindennapjaid részévé válhasson. Támogasd egészséged tiszta, helyi gyógynövények esszenciáiból készült íz-összeállításokkal. A TEASZIRUPOK ELKÉSZÍTÉSE: Ízlés szerint 2-3 teáskanál szirupot elkeverünk 2 dl kellemesen meleg vízben. A hőérzékeny hatóanyagok megőrzése érdekében ne forrázzuk. Gyógynövényenként legfeljebb napi 1-2 csésze tea fogyasztása javasolt, lehetőleg étkezés után. A teaszirupokkal bátran ízesíthetjük, gazdagíthatjuk a megszokott gyümölcsteáinkat, fekete-, roiboos-, vagy zöld teákat is, de kis mennyiségben akár hígítás nélkül is fogyaszthatóak. Nettó tömeg: 100 g (~ 8 csésze tea)

990 Ft / üveg
9.9 Ft/g

Citromfű-Muskotályzsálya Teaszirup

Teakeverék egy kis délutáni elcsendesedéshez, vagy éppen egy jó beszélgetés mellé. Mindkét növény köztudottan feszültségoldó és kiegyensúlyozó, de nem utolsó sorban kitűnő emésztést javító hatású is. A citromfű fanyarságát a muskotályzsálya édes, virágos aromája formálja különleges finomsággá. Összetevők: nádcukor, víz, citromfű, muskotályzsálya, citromsav A Varsánykert kistermelői teaszirupokkal magas minőségű, különleges gyógyteákat készíthetsz egyszerűen és gyorsan, hogy a minőségi teázás a mindennapjaid részévé válhasson. Támogasd egészséged tiszta, helyi gyógynövények esszenciáiból készült íz-összeállításokkal. A TEASZIRUPOK ELKÉSZÍTÉSE: Ízlés szerint 2-3 teáskanál szirupot elkeverünk 2 dl kellemesen meleg vízben. A hőérzékeny hatóanyagok megőrzése érdekében ne forrázzuk. Gyógynövényenként legfeljebb napi 1-2 csésze tea fogyasztása javasolt, lehetőleg étkezés után. A teaszirupokkal bátran ízesíthetjük, gazdagíthatjuk a megszokott gyümölcsteáinkat, fekete-, roiboos-, vagy zöld teákat is, de kis mennyiségben akár hígítás nélkül is fogyaszthatóak. Nettó tömeg: 320 g (~ 25 csésze tea)

1860 Ft / üveg
5.81 Ft/g

Citromfű-Muskotályzsálya Teaszirup - kicsi

Teakeverék egy kis délutáni elcsendesedéshez, vagy éppen egy jó beszélgetés mellé. Mindkét növény köztudottan feszültségoldó és kiegyensúlyozó, de nem utolsó sorban kitűnő emésztést javító hatású is. A citromfű fanyarságát a muskotályzsálya édes, virágos aromája formálja különleges finomsággá. Összetevők: nádcukor, víz, citromfű, muskotályzsálya, citromsav A Varsánykert kistermelői teaszirupokkal magas minőségű, különleges gyógyteákat készíthetsz egyszerűen és gyorsan, hogy a minőségi teázás a mindennapjaid részévé válhasson. Támogasd egészséged tiszta, helyi gyógynövények esszenciáiból készült íz-összeállításokkal. A TEASZIRUPOK ELKÉSZÍTÉSE: Ízlés szerint 2-3 teáskanál szirupot elkeverünk 2 dl kellemesen meleg vízben. A hőérzékeny hatóanyagok megőrzése érdekében ne forrázzuk. Gyógynövényenként legfeljebb napi 1-2 csésze tea fogyasztása javasolt, lehetőleg étkezés után. A teaszirupokkal bátran ízesíthetjük, gazdagíthatjuk a megszokott gyümölcsteáinkat, fekete-, roiboos-, vagy zöld teákat is, de kis mennyiségben akár hígítás nélkül is fogyaszthatóak. Nettó tömeg: 100 g (~ 8 csésze tea)

990 Ft / üveg
9.9 Ft/g

Elengedés oldás teakeverék magas vérnyomásra

A magasvérnyomás népbetegség. Ennek kialakulásában hozott, genetikai tényezők is állhatnak, azonban a túlfeszített élettempó, a szorongás és az elfojtás, valamint az állandó stressz is jelentősen közrejátszik kialakulásában. Emellett meg kell említeni az egészségre káros szenvedélyeket (pl. alkoholfogyasztás, dohányzás), az elhízást, vagy a mozgásszegény életmódot is a kockázati tényezők között. Fontos, hogy gondot fordítsunk a szív- és érrendszerünk karbantartására, mivel annak károsodása további jelentős problémákat okoz. Az Elengedés, oldás teakeverékben található gyógynövények a magasvérnyomás-betegségben szenvedőknek nyújtanak segítséget. Az összetevőkről A CSALÁNnak és az ARANVESSZŐFŰnek vérnyomás csökkentő hatása van, a GALAGONYA rugalmasan tartja az erek falait, a CSIPKEBOGYÓnak keringést javító, érfal erősítő hatása van. Az APRÓBOJTORJÁN epetermelést serkentő. Az ORBÁNCFŰ emésztésjavító, savcsökkentő hatású és stresszoldó is, a NYÍRFALEVÉL pedig vizelethajtó és vértisztító.

1650 Ft / tasak
27.5 Ft/g

Holdkirálynő teakeverék

Sok nő életét megkeserítheti a rendszertelen és/vagy erős vérzés, a menstruációs görcs, a ciszták, miómák pedig akár fogamzási problémákat is okozhatnak. Próbáld ki a HOLDKIRÁLYNŐ teakeveréket, hogy újra szabadon megélhesd nőiességed! Összetevők: körömvirág, apróbojtorján, aranyvesszőfű, citromfű, gyermekláncfű levél, kisvirágú füzike, citromfű, orbáncfű. A körömvirág segít beállítani az erős menstruációt, gyulladásgátló hatású, megszünteti az alhasi görcsöket. Az apróbojtorján vérzéscsillapító és segít az élet próbáit elviselni. Az aranyvesszőfű vértisztító, fájdalomcsillapító, vesetisztító és az érzelemvilág tisztítója. a citromfű és az orbáncfű nyugtató és regeneráló, segít megindítani és rendszeressé tenni a havi tisztulást. A gyermekláncfű levél a vérben megjelenő mérgeket kihajtja, segít a ciszták sorvasztásában. A kisvirágú füzike nem csak a férfiaknak hatásos mint azt sokan ismerik hanem a nőknél is jól alkalmazható.

1650 Ft / tasak
27.5 Ft/g

Kakukkfű-Boróka Teaszirup

A téli időszakban elszaporodó vírusok ellen ezzel a teával vértezhetjük fel szervezetünket, hiszen mindkét gyógynövény jól ismert antiszeptikus hatásáról. Légúti megbetegedések esetén jó nyákoldó, és mindezek mellett persze igazán kellemes ízű összeállítás. Összetevők: nádcukor, víz, borókabogyó, kakukkfű, citromsav A Varsánykert kistermelői teaszirupokkal magas minőségű, különleges gyógyteákat készíthetsz egyszerűen és gyorsan, hogy a minőségi teázás a mindennapjaid részévé válhasson. Támogasd egészséged tiszta, helyi gyógynövények esszenciáiból készült íz-összeállításokkal. ​​​​A TEASZIRUPOK ELKÉSZÍTÉSE: Ízlés szerint 2-3 teáskanál szirupot elkeverünk 2 dl kellemesen meleg vízben. A hőérzékeny hatóanyagok megőrzése érdekében ne forrázzuk. Gyógynövényenként legfeljebb napi 1-2 csésze tea fogyasztása javasolt, lehetőleg étkezés után. A teaszirupokkal bátran ízesíthetjük, gazdagíthatjuk a megszokott gyümölcsteáinkat, fekete-, roiboos-, vagy zöld teákat is, de kis mennyiségben akár hígítás nélkül is fogyaszthatóak. Nettó tömeg: 320 g (~25 csésze tea)

1860 Ft / üveg
5.81 Ft/g

Kakukkfű-Boróka Teaszirup - kicsi

A téli időszakban elszaporodó vírusok ellen ezzel a teával vértezhetjük fel szervezetünket, hiszen mindkét gyógynövény jól ismert antiszeptikus hatásáról. Légúti megbetegedések esetén jó nyákoldó, és mindezek mellett persze igazán kellemes ízű összeállítás. Összetevők: nádcukor, víz, borókabogyó, kakukkfű, citromsav A Varsánykert kistermelői teaszirupokkal magas minőségű, különleges gyógyteákat készíthetsz egyszerűen és gyorsan, hogy a minőségi teázás a mindennapjaid részévé válhasson. Támogasd egészséged tiszta, helyi gyógynövények esszenciáiból készült íz-összeállításokkal. ​​​​A TEASZIRUPOK ELKÉSZÍTÉSE: Ízlés szerint 2-3 teáskanál szirupot elkeverünk 2 dl kellemesen meleg vízben. A hőérzékeny hatóanyagok megőrzése érdekében ne forrázzuk. Gyógynövényenként legfeljebb napi 1-2 csésze tea fogyasztása javasolt, lehetőleg étkezés után. A teaszirupokkal bátran ízesíthetjük, gazdagíthatjuk a megszokott gyümölcsteáinkat, fekete-, roiboos-, vagy zöld teákat is, de kis mennyiségben akár hígítás nélkül is fogyaszthatóak. Nettó tömeg: 100 g (~8 csésze tea)

990 Ft / üveg
9.9 Ft/g