Felső légúti megbetegedések esetén ajánlom meleg teába ízesítőnek is, emellett az egyik igazi közönségkedvenc.
Cukormentes szörpjeink DIA-WELLNESS CUKORHELYETTESÍTŐ 1:4 használatával készülnek. Tartósítószert nem tartalmaznak, a tartósítási eljárás ugyanaz, mint a többi szörpnél: 80 Celsius fokon palackozom, 3 napig száraz dunsztban tartom. Felbontás után hűtőben tárolandó, 10 napon belül elfogyasztandó!
A Kakukkfű egyik legsokoldalúbb gyógynövényünk. Én legtöbbször száraz köhögésre használom, emellett a kakukkfű stimulálja az immunrendszert (a fehérvérsejtek termelését fokozza) és erősíti a tüdőt is. Asztmásoknak vagy légúti fertőzéseket könnyen elkapóknak ajánlott napi 1 csésze kakukkfű teát inni. Forrón fogyasztva fokozza az izzadást. Étkezés előtt pedig étvágygerjesztő hatású. Mézzel elkeverve kiváló köptető hatású.
Levendulás eperszörpünk kizárólag finom, szabadföldön érett magyar eperből készül cukor és citromsav hozzáadásával. Tartósítószert, szinezéket nem tartalmaz, ahogy egyik termékünk sem. Felbontás után hűtőben tárolandó.
Nyugtat, segíti a relaxációt, a gyerekek egyik kedvence. Felnőtteknek pedig Roséhoz ajánlom, kíváló párosítás. Egy pohár rosé fröccsbe 2-3 cl levendulaszörpöt teszünk, hűvösen fogyasztjuk.
Nyugtat, segíti a relaxációt, a gyerekek egyik kedvence. Felnőtteknek pedig Roséhoz ajánlom, kíváló párosítás. Egy pohár rosé fröccsbe 2-3 cl levendulaszörpöt teszünk, hűvösen fogyasztjuk.
Házi készítésű, kézműves szörpök: Bodza, Levendula, Citromfű, Menta, Rózsa, Hársfavirág, Csalán, Zsálya, Mézes-menta ízesítésűek. 500ml/üveg kiszerelésben. Rózsaszörp:tearózsa szirom, víz, cukor, citrom, citromsav Hársfavirágszörp: hársfavirág, víz, cukor, citrom, citromsav Levendula szörp: levendula, víz, cukor, citrom, citromsav Zsálya: zsályalevél, víz, cukor, citromsav, citrom