A rozmaring gyulladáscsökkentő, hatékony ízületi gyulladás, hátfájás, köszvény tüneteinek enyhítésében. Élénkítő hatása miatt gyakran kávé helyett fogyasztjuk.

Miben más mint egy lekvár? A gyümölcskrém "vivő" anyaga krémesebb mint egy lekváré és egész gyümölcs kerül bele. Mag nincs benne! Mire érdemes használni? Tejberizsre, panna cottára öntetként, fagyira csurgatni, natúr joghurtba vagy csak úgy bekanalazni... Összetevők: 90% Szeder, 10% cukor, biocitrom, pektin Felbontás után hűtve tárolandó!!

Saját vegyszermentes kertünkben termett gyümölcsből készül, 2 kg gyümölcshöz 0.5liter vizet és 0.5kg cukrot, egy fél biocitrom levét adjuk. Nem gyűrjük, hanem gyümölcsrostokkal kerül felfőzésre. 5 perc fejenállás után kerülnek a szárazdunsztba. Össztevők: 70% szeder, 20% víz, 10% cukor, biocitrom leve Felbontás után hűtve tárolandó!
Házi készítésű, tartószer mentes kézműves szörpök. Felbontás után hűtést igényel!!! Bodza, Levendula, Citromfű, Menta, Rózsa, Hársfavirág, Csalán, Rozmaring, Zsálya, Mézes-menta ízesítésűek. 500ml/üveg kiszerelésben. Rózsaszörp:tearózsa szirom, víz, cukor, citrom, citromsav Hársfavirágszörp: hársfavirág, víz, cukor, citrom, citromsav Levendula szörp: levendula, víz, cukor, citrom, citromsav Zsálya: zsályalevél, víz, cukor, citromsav, citrom Rozmaring: rozmaring, víz, cukor, citromsav, citrom