Puha, ízletes perec. Az örök kedvenc! :) Kb. 15 cm átmérőjű Összetétel: liszt, víz, élesztő, só, tej, cukor, tojás, sajt
Megvan még nektek a nagymama szilvalekvárjának az íze? Tudjátok, amit disznóvágás után a hájas tésztába töltött. Jelentem, én hosszas keresés árán megtaláltam ezt a minőséget napjainkban is. Édes leveles tésztába burkolom, és mert tudom, hogy az Úr színe előtt minden bűnöm megbocsátást nyer, megszórom pici fahéjas cukorral. Ez a szilvás rúd. Feltétlen kóstoljátok meg!
Bizonyára rémlik, milyen boldogan kanalazgattátok a speciálisan nektek készített tejberizst. Segítek egy kicsit nosztalgiázni. A fincsi tejberizst, príma rétestésztába töltöm, és kizárólag a pavlovi elmélet bizonyítása miatt málnadzsemmel tetőzöm. Bomba jó! Ez nem rizsa, kóstold meg!
Kovásszal készült, fagyasztott tortilla golyók - 5db/csomag. 90gr/golyó. (Olvasztás után) a szobahőmérsékletű golyókat vékonyra nyújtjuk, majd előmelegített serpenyőben mindkét oldalát pár percig sütjük. Amikor szép hólyagos egyből fordíthatjuk és max. 1-2 perc ennek az oldalnak is és kész :) így tekerhető marad másnapra is. Ha tovább sütjük, ropogósabb lesz, de így csak azonnali fogyasztásra ajánlom, mert gyorsabban kiszárad, törik.