Sült Paradicsom Összetétel: Paradicsom, vöröshagyma, hidegen sajtolt napraforgó olaj, só, oregánó, bazsalikom. Hőkezeléssel tartósított, Felbontás után hűtőben tartandó, 3 napon belül fogyasztandó. Felhasználási javaslat: tésztás ételekre szószként, kenyérre kenve, zöldségekre, mártogatósként. Töltőtömeg: 350 gr.
Szárított laskagomba vegyszermentes gazdálkodásból. Fogyaszthatósági / minőségmegőrzési időtartam: 1 év Tárolás: száraz, hűvös helyen
Szárított shiitake gomba vegyszermentes gazdálkodásból. Fogyaszthatósági / minőségmegőrzési időtartam: 1 év Tárolás: száraz, hűvös helyen
Savanyúságként, akár pizza feltétként fogyasztható. Tartósítószert nem tartalmaz. Hőkezeléssel tartósított. Felbontás után hűtőben tartandó, egy héten belül elfogyasztandó. Összetétel: szeletelt csípős paprika, cukor, só, ecet, fűszerek. Szállítás minden páratlan héten. A köztes időben előrendelést lehet leadni. Kiszerelés: 350 ml.
Saját termelésben előállított szőlőből készült olajszegény magőrlemény. Szállítás minden páratlan héten. A köztes időben előrendelést lehet leadni. Kiszerelés: 100gr.
Tartósítószermentes vörösboros cseresznye lekvár. Felbontás után hűtőben tartandó és egy héten belül elfogyasztandó. Alkoholt nem tartalmaz. Összetevők: Cseresznye. cukor, pektin, vörösbor. Szállítás minden páratlan héten. A köztes időben előrendelést lehet leadni. Kiszerelés: 350gr.
A Fajsz községben működő KocsisMajor egy kistermelői gazdaság, Kocsis Zoltán vezetésével. Paprika és máktermesztés a tevékenységi köre. Zoltán az ország déli részén, egy dunai öntés talajon termel, melynek táptartalma kiváló a fűszerpaprika termeléshez. Hagyományos gazdálkodást tartja szem előtt, elsősorban a szerves trágya használatát, míg a pétisó okozta terméshozam növelés lehetőségéről lemond. Azt mondja, inkább legyen kevesebb, jobb minőségű a terménye, mint a nitrogén szerek okozta nagy, de silányabb minőségű. Kétfajta paprikát termel, fűszerőrleményének kiváló minőséget biztosítva, egy csüngő és egy fennállós terményű fajtát, amit egymás mellé vet. Az egyik, a csüngő típusú a magban gazdag, a mag olajtartalma adja a finom paprika édeskés ízét, míg a fennállós paprika a nagyobb festékanyag tartalmával a fűszerpaprika szép piros színét biztosítja. A vetés az év márciusában, helyre vetéssel kezdődik, kézzel, kapálva történik a termékek gyomtalanítása, a száraz időben pedig felső öntözéssel locsolják a paprika ültetvényt. A növényvédelemben inkább a probléma, a kártevők elé próbál hatni pl. sexferomonok kihelyezésével, és nem a rovarölő szerek alkalmazását preferálja. A termék feldolgozása is az ő kezében marad, a kétfajta paprika őrlése és bükkfán való füstölése kiváló terméket eredményez, melyet a MiBoltunkban megvásárolhatnak a hazai gazdaság védelmét éltető vevők. Zoltán 2019-ben az Év agrárembere közönségdíjat nyerte, nem méltatlanul.
A Fajsz községben működő KocsisMajor egy kistermelői gazdaság, Kocsis Zoltán vezetésével. Paprika és máktermesztés a tevékenységi köre. Zoltán az ország déli részén, egy dunai öntés talajon termel, melynek táptartalma kiváló a fűszerpaprika termeléshez. Hagyományos gazdálkodást tartja szem előtt, elsősorban a szerves trágya használatát, míg a pétisó okozta terméshozam növelés lehetőségéről lemond. Azt mondja, inkább legyen kevesebb, jobb minőségű a terménye, mint a nitrogén szerek okozta nagy, de silányabb minőségű. Kétfajta paprikát termel, fűszerőrleményének kiváló minőséget biztosítva, egy csüngő és egy fennállós terményű fajtát, amit egymás mellé vet. Az egyik, a csüngő típusú a magban gazdag, a mag olajtartalma adja a finom paprika édeskés ízét, míg a fennállós paprika a nagyobb festékanyag tartalmával a fűszerpaprika szép piros színét biztosítja. A vetés az év márciusában, helyre vetéssel kezdődik, kézzel, kapálva történik a termékek gyomtalanítása, a száraz időben pedig felső öntözéssel locsolják a paprika ültetvényt. A növényvédelemben inkább a probléma, a kártevők elé próbál hatni pl. sexferomonok kihelyezésével, és nem a rovarölő szerek alkalmazását preferálja. A termék feldolgozása is az ő kezében marad, a kétfajta paprika őrlése és bükkfán való füstölése kiváló terméket eredményez, melyet a MiBoltunkban megvásárolhatnak a hazai gazdaság védelmét éltető vevők. Zoltán 2019-ben az Év agrárembere közönségdíjat nyerte, nem méltatlanul.
A Fajsz községben működő KocsisMajor egy kistermelői gazdaság, Kocsis Zoltán vezetésével. Paprika és máktermesztés a tevékenységi köre. Zoltán az ország déli részén, egy dunai öntés talajon termel, melynek táptartalma kiváló a fűszerpaprika termeléshez. Hagyományos gazdálkodást tartja szem előtt, elsősorban a szerves trágya használatát, míg a pétisó okozta terméshozam növelés lehetőségéről lemond. Azt mondja, inkább legyen kevesebb, jobb minőségű a terménye, mint a nitrogén szerek okozta nagy, de silányabb minőségű. Kétfajta paprikát termel, fűszerőrleményének kiváló minőséget biztosítva, egy csüngő és egy fennállós terményű fajtát, amit egymás mellé vet. Az egyik, a csüngő típusú a magban gazdag, a mag olajtartalma adja a finom paprika édeskés ízét, míg a fennállós paprika a nagyobb festékanyag tartalmával a fűszerpaprika szép piros színét biztosítja. A vetés az év márciusában, helyre vetéssel kezdődik, kézzel, kapálva történik a termékek gyomtalanítása, a száraz időben pedig felső öntözéssel locsolják a paprika ültetvényt. A növényvédelemben inkább a probléma, a kártevők elé próbál hatni pl. sexferomonok kihelyezésével, és nem a rovarölő szerek alkalmazását preferálja. A termék feldolgozása is az ő kezében marad, a kétfajta paprika őrlése és bükkfán való füstölése kiváló terméket eredményez, melyet a MiBoltunkban megvásárolhatnak a hazai gazdaság védelmét éltető vevők. Zoltán 2019-ben az Év agrárembere közönségdíjat nyerte, nem méltatlanul.
A Fajsz községben működő Kocsis Major egy kistermelői gazdaság, Kocsis Zoltán vezetésével. Paprika és máktermesztés a tevékenységi köre. Zoltán az ország déli részén, egy dunai öntés talajon termel, melynek táptartalma kiváló a fűszerpaprika termeléshez. Hagyományos gazdálkodást tartja szem előtt, elsősorban a szerves trágya használatát, míg a pétisó okozta terméshozam növelés lehetőségéről lemond. Azt mondja, inkább legyen kevesebb, jobb minőségű a terménye, mint a nitrogén szerek okozta nagy, de silányabb minőségű. Kétfajta paprikát termel, fűszerőrleményének kiváló minőséget biztosítva, egy csüngő és egy fennállós terményű fajtát, amit egymás mellé vet. Az egyik, a csüngő típusú a magban gazdag, a mag olajtartalma adja a finom paprika édeskés ízét, míg a fennállós paprika a nagyobb festékanyag tartalmával a fűszerpaprika szép piros színét biztosítja. A vetés az év márciusában, helyre vetéssel kezdődik, kézzel, kapálva történik a termékek gyomtalanítása, a száraz időben pedig felső öntözéssel locsolják a paprika ültetvényt. A növényvédelemben inkább a probléma, a kártevők elé próbál hatni pl. sexferomonok kihelyezésével, és nem a rovarölő szerek alkalmazását preferálja. A termék feldolgozása is az ő kezében marad, a kétfajta paprika őrlése és bükkfán való füstölése kiváló terméket eredményez, melyet a MiBoltunkban megvásárolhatnak a hazai gazdaság védelmét éltető vevők. Zoltán 2019-ben az Év agrárembere közönségdíjat nyerte, nem méltatlanul.
Konfitált fokhagyma - Egész és Krémes Változatban Mi az a konfitálás? A konfitálás egy különleges, hagyományos tartósítási módszer, amely során az alapanyagokat alacsony hőmérsékleten, hosszú időn keresztül főzzük olajban. Ennek a technikának köszönhetően a fokhagyma megőrzi ízét, tápanyagait és textúráját, miközben egy érzéki, aromás élményt kínál. Jellemzők: Egész fokhagyma: Tökéletes falatokban vagy ízfokozóként ételekhez. Krémes fokhagyma: Ideális szendvicsekhez, mártásokhoz és pürékhez, krémes állagával könnyedén elérhető. Friss fűszernövények: A rozmaring és zsálya nemcsak ízt ad, hanem aromájával is fokozza az élményt. Előnyök: Könnyű használat: Csak vedd ki a szükséges mennyiséget, és máris feldobhatod vele ételeidet! Tartós ízélmény: konfitálás során a fokhagyma ízei mélyebb, gazdagabb tónusokat vesznek fel, amellyel bármely ételt különlegessé varázsolhatsz. Egészséges alternatíva: A konfitált fokhagyma tele van antioxidánsokkal, amelyek jótékony hatással vannak az egészségre. Ajándékozd meg magadat és szeretteidet ennek a különleges ízvilágnak a felfedezésével! Használhatjuk akár krumplipüréhez, vagy pizzaszószba keverve, de pirítóson is nagyszerű ízélmény, tésztákhoz, húsételekhez vagy akár salátákhoz – a lehetőségek végtelenek! Bársonyos ízvilágával és gazdag aromáival ez a konfitált fokhagyma garantáltan új dimenziót ad majd az otthoni konyhádnak. Készítsd el vele kedvenc ételeidet és lepd meg családod és barátaidat egy igazi gasztronómiai élménnyel! Ne habozz, próbáld ki most a konfitált fokhagymát, és élvezd az ételeid új dimenzióját! Mesterséges tartósítószert nem tartalmaz! Összetevők: fokhagyma, olaj, fűszerek
Családi gazdaságban nevelődött, gabonán nevelt csirke. Súlya 1,5-3 kg/db. Változó, hogy kakas vagy tojó. Ha valaki rántani szeretné akkor előtte érdemes akár levesnek megfőzni, de kiváló rántotthús készülhet belőle akkor is ha csak előfőzik. A kisebb 1,5-2 kg A nagyobb 2-3 kg A Gönczi Farm termékeit az átadónapon csak 16 órától tudod átvenni. Kérünk, ezt vedd figyelembe a rendelésnél!