Kovászos uborka Üvegtündér konyhájából Kiszerelés: 1000 ml Összetétel: Uborka, víz, só, torma, kapor, fokhagyma
Vadkovásszal készült fehér kovászos kenyér Gazdalisztjeink - Bánkúti bíbor (pur-pur kenyér lisztje) és tönkölyliszt felhasználásával készítjük kizárólag vadkovásszal. Kovászos kenyeret két méretben lehet rendelni Kicsi fehér kovászos 85-87 dkg súlyú Nagy fehér kovászos 1kg súlyú
Jersey tehéntejből készített krémsajt Összetevők: jersey tehéntej, kultúra, természetes tejoltó, ízesített krémsajt esetén a megjelölt fűszerek. Tartósítószert nem tartalmaz.
Levendulás eperlekvárunk készítése során kizárólag magyar, szabadföldi epret, cukrot, levendulát és citromsavat használtunk. A levendula remekül harmonizál az eperrel, igazi különlegesség. Tartósítószert, színezéket nem tartalmaz.
Levendulás eperszörpünk kizárólag finom, szabadföldön érett magyar eperből készül cukor és citromsav hozzáadásával. Tartósítószert, szinezéket nem tartalmaz, ahogy egyik termékünk sem. Felbontás után hűtőben tárolandó.
Levendulás feketeribizlilekvárunk tartósítószer nélkül, hagyományos módon lett üvegbe zárva, hogy a lehető legtöbb értékes vitamint megőrizzük. Felbontás után hűtőben tárolandó és 2 héten belül javasolt elfogyasztani.
Nyugtat, segíti a relaxációt, a gyerekek egyik kedvence. Felnőtteknek pedig Roséhoz ajánlom, kíváló párosítás. Egy pohár rosé fröccsbe 2-3 cl levendulaszörpöt teszünk, hűvösen fogyasztjuk.
Nyugtat, segíti a relaxációt, a gyerekek egyik kedvence. Felnőtteknek pedig Roséhoz ajánlom, kíváló párosítás. Egy pohár rosé fröccsbe 2-3 cl levendulaszörpöt teszünk, hűvösen fogyasztjuk.