Savanyúságként, akár pizza feltétként fogyasztható. Tartósítószert nem tartalmaz. Hőkezeléssel tartósított. Felbontás után hűtőben tartandó, egy héten belül elfogyasztandó. Összetétel: szeletelt csípős paprika, cukor, só, ecet, fűszerek. Szállítás minden páratlan héten. A köztes időben előrendelést lehet leadni. Kiszerelés: 350 ml.
Saját termelésben előállított szőlőből készült olajszegény magőrlemény. Szállítás minden páratlan héten. A köztes időben előrendelést lehet leadni. Kiszerelés: 100gr.
A Fajsz községben működő KocsisMajor egy kistermelői gazdaság, Kocsis Zoltán vezetésével. Paprika és máktermesztés a tevékenységi köre. Zoltán az ország déli részén, egy dunai öntés talajon termel, melynek táptartalma kiváló a fűszerpaprika termeléshez. Hagyományos gazdálkodást tartja szem előtt, elsősorban a szerves trágya használatát, míg a pétisó okozta terméshozam növelés lehetőségéről lemond. Azt mondja, inkább legyen kevesebb, jobb minőségű a terménye, mint a nitrogén szerek okozta nagy, de silányabb minőségű. Kétfajta paprikát termel, fűszerőrleményének kiváló minőséget biztosítva, egy csüngő és egy fennállós terményű fajtát, amit egymás mellé vet. Az egyik, a csüngő típusú a magban gazdag, a mag olajtartalma adja a finom paprika édeskés ízét, míg a fennállós paprika a nagyobb festékanyag tartalmával a fűszerpaprika szép piros színét biztosítja. A vetés az év márciusában, helyre vetéssel kezdődik, kézzel, kapálva történik a termékek gyomtalanítása, a száraz időben pedig felső öntözéssel locsolják a paprika ültetvényt. A növényvédelemben inkább a probléma, a kártevők elé próbál hatni pl. sexferomonok kihelyezésével, és nem a rovarölő szerek alkalmazását preferálja. A termék feldolgozása is az ő kezében marad, a kétfajta paprika őrlése és bükkfán való füstölése kiváló terméket eredményez, melyet a MiBoltunkban megvásárolhatnak a hazai gazdaság védelmét éltető vevők. Zoltán 2019-ben az Év agrárembere közönségdíjat nyerte, nem méltatlanul.
A Fajsz községben működő KocsisMajor egy kistermelői gazdaság, Kocsis Zoltán vezetésével. Paprika és máktermesztés a tevékenységi köre. Zoltán az ország déli részén, egy dunai öntés talajon termel, melynek táptartalma kiváló a fűszerpaprika termeléshez. Hagyományos gazdálkodást tartja szem előtt, elsősorban a szerves trágya használatát, míg a pétisó okozta terméshozam növelés lehetőségéről lemond. Azt mondja, inkább legyen kevesebb, jobb minőségű a terménye, mint a nitrogén szerek okozta nagy, de silányabb minőségű. Kétfajta paprikát termel, fűszerőrleményének kiváló minőséget biztosítva, egy csüngő és egy fennállós terményű fajtát, amit egymás mellé vet. Az egyik, a csüngő típusú a magban gazdag, a mag olajtartalma adja a finom paprika édeskés ízét, míg a fennállós paprika a nagyobb festékanyag tartalmával a fűszerpaprika szép piros színét biztosítja. A vetés az év márciusában, helyre vetéssel kezdődik, kézzel, kapálva történik a termékek gyomtalanítása, a száraz időben pedig felső öntözéssel locsolják a paprika ültetvényt. A növényvédelemben inkább a probléma, a kártevők elé próbál hatni pl. sexferomonok kihelyezésével, és nem a rovarölő szerek alkalmazását preferálja. A termék feldolgozása is az ő kezében marad, a kétfajta paprika őrlése és bükkfán való füstölése kiváló terméket eredményez, melyet a MiBoltunkban megvásárolhatnak a hazai gazdaság védelmét éltető vevők. Zoltán 2019-ben az Év agrárembere közönségdíjat nyerte, nem méltatlanul.
A Fajsz községben működő KocsisMajor egy kistermelői gazdaság, Kocsis Zoltán vezetésével. Paprika és máktermesztés a tevékenységi köre. Zoltán az ország déli részén, egy dunai öntés talajon termel, melynek táptartalma kiváló a fűszerpaprika termeléshez. Hagyományos gazdálkodást tartja szem előtt, elsősorban a szerves trágya használatát, míg a pétisó okozta terméshozam növelés lehetőségéről lemond. Azt mondja, inkább legyen kevesebb, jobb minőségű a terménye, mint a nitrogén szerek okozta nagy, de silányabb minőségű. Kétfajta paprikát termel, fűszerőrleményének kiváló minőséget biztosítva, egy csüngő és egy fennállós terményű fajtát, amit egymás mellé vet. Az egyik, a csüngő típusú a magban gazdag, a mag olajtartalma adja a finom paprika édeskés ízét, míg a fennállós paprika a nagyobb festékanyag tartalmával a fűszerpaprika szép piros színét biztosítja. A vetés az év márciusában, helyre vetéssel kezdődik, kézzel, kapálva történik a termékek gyomtalanítása, a száraz időben pedig felső öntözéssel locsolják a paprika ültetvényt. A növényvédelemben inkább a probléma, a kártevők elé próbál hatni pl. sexferomonok kihelyezésével, és nem a rovarölő szerek alkalmazását preferálja. A termék feldolgozása is az ő kezében marad, a kétfajta paprika őrlése és bükkfán való füstölése kiváló terméket eredményez, melyet a MiBoltunkban megvásárolhatnak a hazai gazdaság védelmét éltető vevők. Zoltán 2019-ben az Év agrárembere közönségdíjat nyerte, nem méltatlanul.
A Fajsz községben működő Kocsis Major egy kistermelői gazdaság, Kocsis Zoltán vezetésével. Paprika és máktermesztés a tevékenységi köre. Zoltán az ország déli részén, egy dunai öntés talajon termel, melynek táptartalma kiváló a fűszerpaprika termeléshez. Hagyományos gazdálkodást tartja szem előtt, elsősorban a szerves trágya használatát, míg a pétisó okozta terméshozam növelés lehetőségéről lemond. Azt mondja, inkább legyen kevesebb, jobb minőségű a terménye, mint a nitrogén szerek okozta nagy, de silányabb minőségű. Kétfajta paprikát termel, fűszerőrleményének kiváló minőséget biztosítva, egy csüngő és egy fennállós terményű fajtát, amit egymás mellé vet. Az egyik, a csüngő típusú a magban gazdag, a mag olajtartalma adja a finom paprika édeskés ízét, míg a fennállós paprika a nagyobb festékanyag tartalmával a fűszerpaprika szép piros színét biztosítja. A vetés az év márciusában, helyre vetéssel kezdődik, kézzel, kapálva történik a termékek gyomtalanítása, a száraz időben pedig felső öntözéssel locsolják a paprika ültetvényt. A növényvédelemben inkább a probléma, a kártevők elé próbál hatni pl. sexferomonok kihelyezésével, és nem a rovarölő szerek alkalmazását preferálja. A termék feldolgozása is az ő kezében marad, a kétfajta paprika őrlése és bükkfán való füstölése kiváló terméket eredményez, melyet a MiBoltunkban megvásárolhatnak a hazai gazdaság védelmét éltető vevők. Zoltán 2019-ben az Év agrárembere közönségdíjat nyerte, nem méltatlanul.
Finom érett fügéből és körtéből készített lekvár gyömbérrel ízesítve. Összetétel: füge, körte, cukor, gyömbér. Szállítás minden páratlan héten. A köztes időben előrendelést lehet leadni. Kiszerelés: 350gr.
Kovászos uborka Üvegtündér konyhájából Kiszerelés: 1000 ml Összetétel: Uborka, víz, só, torma, kapor, fokhagyma
Kovászos focaccia hetente változó ízesítéssel. Rendelés: szerda este 18h-ig.