Melegítve igen hatásos fülgyulladás esetén, arc- és homloküreg gyulladásnál, nátha, akár szénanátha tüneteinek enyhítésére, de melegen különböző vesebántalmak enyhítésére, máj és epebántalmakra, ízületi vagy menstruációs fájdalmak enyhítésére. Melegítése történhet sütőben, 50 fokon kb. 20 percig melegítve, vigyázva, hogy a párnában lévő só és levendula ne forrósodjon túl. Ezután a fájó testrészre helyezve enyhíti a tüneteket.
Nyugtat, segíti a relaxációt, a gyerekek egyik kedvence. Felnőtteknek pedig Roséhoz ajánlom, kíváló párosítás. Egy pohár rosé fröccsbe 2-3 cl levendulaszörpöt teszünk, hűvösen fogyasztjuk.
Nyugtat, segíti a relaxációt, a gyerekek egyik kedvence. Felnőtteknek pedig Roséhoz ajánlom, kíváló párosítás. Egy pohár rosé fröccsbe 2-3 cl levendulaszörpöt teszünk, hűvösen fogyasztjuk.
Dohár Mihály termelőtől, Békésről A terméket darabra lehet rendelni, de az ÁR SÚLYMÉRÉS után válik véglegessé.
Ez a termékünk az igazi magyar ízvilágot képviseli, a natúr fokhagymakrémünket, szegedi édesnemes fűszerpaprikával, feketeborssal, köménnyel, babérlevéllel, majoránnával fűszereztük. 100%-ban valódi makói fokhagymából készül, só, aszkorbinsav, minimális olaj és fűszerek hozzáadásával. Mesterséges tartósítószert nem tartalmaz. Hűtőben 1 évig eltartható bármiféle minőségromlás nélkül, köszönhetően a speciális receptünknek. Elsősorban húsok pácolásához ajánljuk. Karakteres ízvilágot képvisel, bármilyen ételben helyettesíti a nyers gerezdes fokhagymát, ételízesítésnél vegyük figyelembe sótartalmát. Gyorspácként funkcionál, elegendő 1-2 órával sütés előtt befűszerezni a húsokat. Ne feledjük vírus ellenes hatását. Családi gazdaságunk a méltán híres Makói fokhagymát termeli, már több mint 30 éve, mely igazi értéket képvisel. Gondos munkával és odafigyeléssel készítjük termékeinket, hogy minél többen élvezhessük az igazi ízletes fokhagyma nagyszerű előnyeit. Adatok

Mákliszt – süss, főzz erőt, egészséget A mákliszt a mákolaj sajtolása után visszamaradó, finomra darált alapanyag, amely rendkívül értékes tápanyagokat tartalmaz. Magas fehérjetartalmának és ásványi anyagokban gazdag összetételének köszönhetően egyre népszerűbb az egészségtudatos konyhákban. Különösen kalcium-, magnézium-, vas- és cinktartalma kiemelkedő, így támogatja a csontok egészségét, a vérképzést és az immunrendszer megfelelő működését. Mivel a mákliszt természetesen gluténmentes, azok is bátran fogyaszthatják, akik érzékenyek a gluténra, vagy speciális diétát követnek. Bizonyos esetekben helyettesítheti a hagyományos liszteket. Felhasználható süteményekhez, kenyerekhez, müzlihez, joghurtokhoz keverve, de sűrítésre is alkalmas, mivel jól felszívja a folyadékot. Emellett remek helyettesítője a darált máknak, ha egy könnyebb, szárazabb állagot szeretnénk elérni. Mákliszt vs. hagyományos liszt A hagyományos búzaliszthez képest a mákliszt táplálóbb és tisztább, hiszen semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, kizárólag a mák természetes beltartalmi értékeire épül. Bár nem rendelkezik olyan erős nedvességmegkötő képességgel, mint a búzaliszt, rosttartalma segíthet a megfelelő emésztés fenntartásában. Egészségügyi előnyei Vérképző és csonterősítő Jótékony hatással van az agyműködésre Támogatja a szív- és érrendszert Szépíti a bőrt és a hajat Naponta 1-2 evőkanál mákliszt joghurtba keverve hozzájárulhat az egészséges étrendhez. Természetes, tiszta, és ízletes módja a szervezet támogatásának! Ha szeretnéd kipróbálni a máklisztet, keresd a Mákcentrum prémium minőségű termékei között!

Újabb szuperélelmiszerrel leplek meg Benneteket! Mi mindenre jó a MÁKOLAJ? Ez az aranyszínű olaj nemcsak finom, hanem tele van kalciummal, E-vitaminnal és értékes omega-6 zsírsavakkal, amelyek hozzájárulnak az erős csontokhoz, a szép bőrhöz és az egészséges szívhez. Segíthet a csontritkulás megelőzésében Támogatja az idegrendszert és a nyugodt alvást Antioxidánsai lassíthatják az öregedést Salátákhoz, turmixokhoz, de akár bőrápolásra is használható! Egy apró kanálnyi mákolaj naponta és máris tettél valamit az egészségedért! Te próbáltad már? Hűtőben javasolt tárolni!

Miben más mint egy lekvár? A gyümölcskrém "vivő" anyaga krémesebb mint egy lekváré és egész gyümölcs kerül bele. Mag nincs benne! Mire érdemes használni? Tejberizsre, panna cottára öntetként, fagyira csurgatni, natúr joghurtba vagy csak úgy bekanalazni... Összetevők: 90% Málna, 10% cukor, biocitrom, pektin Felbontás után hűtve tárolandó!!

Saját vegyszermentes kertünkben termett gyümölcsből készül, 2 kg gyümölcshöz 0.5liter vizet és 0.5kg cukrot, egy fél biocitrom levét adjuk. Nem gyűrjük, hanem gyümölcsrostokkal kerül felfőzésre. 5 perc fejenállás után kerülnek a szárazdunsztba. Össztevők: 70% málna, 20% víz, 10% cukor, biocitrom Felbontás után hűtve tárolandó!