Étkezési, viszonylag kisebb szemű fürtös, friss fogyasztásra ajánlott paradicsom Avalentino paradicsom Kecskemétről.
Parajdi só Asztali -1 kg Ez a kézzel bányászott és aprított só mentes mindennemű környezeti szennyeződéstől, adalékanyagtól. Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen a természetben előforduló természetes sók. Ezek közül a parajdi a világon az egyik legjobb minőségű, 84 -féle ásványi anyagot tartalmaz. Ajánljuk sütéshez főzéshez, inhaláláshoz, bőrbetegségekre, anyagcserezavarokra, mozgásszervi betegségekre, stressz csökkentésére, légúti betegségekre, allergiára, fog és szájápolásra, öblögetésre, alvászavarok megszüntetésére, salaktalanításra, méregtelenítésre és sok egyéb más kínra bajra. Parajdi Fürdő só Miért is fürdőzzön gyakran parajdi sóval? Gyógyiszap tartalma miatt kiváló reumatikus panaszok enyhítésére. Egy ilyen fürdőzés felér 3-4 napos méregtelenítő kúrával. Ízületekbe beépülve a parajdi só regenerál. Bőrünk feszességének visszanyerésében is segít, jó hatással van a cellulitiszre. Bőrnyugtató hatása van. Feszültség és stresszoldó hatású. A vegyület pozitív hatásaként csökkenti az ízületekben és az izmokban felgyülemlő salakanyagok mennyiségét, ezzel enyhítve a gyulladásos folyamatokat. Felhasználása esetén egy kád vízhez kb. negyed-fél kg parajdi fürdősó adagolása ajánlott . Méregtelenítő hatása miatt egyéb kozmetikumot, szappant, tusfürdőt, sampont hanyagoljuk, a só úgyis megtisztíja bőrünket. A parajdi fürdősó naponta alkalmazható, tapasztalataink szerint 36-39 celsius fokos vízben a leghatásosabb. Érdemes legalább egy 20 perces fürdőt venni, hogy a parajdi fürdősó kifejthesse páratlan jótékony tulajdonságait. A Parajdi só abban különbözik a többi sótól, hogy (ez küllemében is látszik) nem vonják ki belőle a természetes iszapot, ami egyedülálló természetes olajesszenciát tartalmaz. Ez az igen értékes szürkés iszap, mely a nyomelemeket tartalmazza, de megtapasztalhatjuk a Parajdi fürdősó használata után is, hogy egy finom iszapréteg marad a víz leengedése után a kádban. Ezt az iszapot használják a gyógyászatban is. Származási hely: Románia
Friss paraniyca Tóth Zsusza demeter gazdaságából. A sajt A2-es tejből készül és eléhető füstölt és nem füstölt verzióban! Az ár súly függvényében változhat. Az átadás napján kerül véglegesítésre. Egy adag sajt kb 70-80gr
Ízletes lángostészta gazdagon megrakva baconnal, lilahagymával és sajttal fokhagymás, tejfölös ágyon.
Balatoni rózsa parázsburgonya Aprószemű, gömbölyded krumpli. Tepsiben fűszerekkel sütve egytálételként is megállja a helyét, de alufóliába csomagolva, parázson, szabad tűzön sütve is mennyei köret.
Tej- és tojásmentes tésztával készült péksütik különböző ízesítésekben (élesztős). - csokis és csokis-mogyorós csavart (tej- és tojásmentes) - pisztáciás fonott (házi pisztáciakrémmel - fehércsokit tartalmaz, emiatt nem tejmentes) - citromkrémes tekercs (házi citromkrémmel - tojást tartalmaz). - mákos és mákos édesítős (tej- és tojásmentes). - őszike: fűszeres sütőtökrémmel (tej és tojásmentes).