Igazi sárgabarack lekvár, kizárólag sárgabarack és cukor felhasználásával készült. Hagyományos módon, szárazdunsztban tartósítva, színezék és sűrítőanyag hozzáadása nélkül.
Hazai sárgarépa Szabadszállásról. A termék nevére kattintva lehet kiválasztani a megfelelő kiszerelést.
Som lekvár. Vadon termő somból készített lekvárkülönlegesség. Pikáns kissé savanykás ízvilágú. Összetétel: som, alma, cukor, pektin.Tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás után hűtőben tartandó és 1 héten belül elfogyasztandó. Szállítás minden páratlan héten. A köztes időben előrendelést lehet leadni. Kiszerelés: 200gr.
Szilvamustárunkat sült húsok, vadételek mellé ajánljuk elsősorban. Nem édes és nem hagymás, nem csípős, viszont semmilyen ízesítést nem igényel, tálaláskor tesszük a tányérra a natúr sült hús mellé. Tartósítószert, színezéket nem tartalmaz!
Megvan még nektek a nagymama szilvalekvárjának az íze? Tudjátok, amit disznóvágás után a hájas tésztába töltött. Jelentem, én hosszas keresés árán megtaláltam ezt a minőséget napjainkban is. Édes leveles tésztába burkolom, és mert tudom, hogy az Úr színe előtt minden bűnöm megbocsátást nyer, megszórom pici fahéjas cukorral. Ez a szilvás rúd. Feltétlen kóstoljátok meg!
Összetétel: szilva, alma, vöröshagyma, mazsola, füge, curry, csillagánizs, kurkuma, gyömbér, borecet, cukor, só. Indiai ételekhez, húsokhoz, sajtokhoz kiválóan ajánlott fűszeres termék. Tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás után hűtőben tartandó, 3 napon belül fogyasztandó. Szállítás minden páratlan héten. A köztes időben előrendelést lehet leadni. Kiszerelés: 300gr.