Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

LillaMéze

A LillaMéze mottója a szeretet, egészség kis üvegcsékbe zárva. Nagyszerű ajándék, mert édes, magával ragadó mutatós. Mézet adni és kapni egyaránt öröm.

Molnár-Kun Lilla vagyok, mezőtúri születésű méhész, már több mint 10 éve foglalkozom a méhekkel. Szandaszőlősre költöztem, mikor összeházasodtam a szintén méhész férjemmel. Méhegészségügyi felelősként is tevékenykedem, és méhészmesterként méhészetet is oktatok. Vándorméhész vagyok, így teszem lehetővé, hogy többféle méz álljon rendelkezésére a mézimádóknak.

A LillaMéze a 2.ik gyermekem, így teljesedik ki az én méhes-mézes világom. Folyamatosan új ötleteim vannak, amikkel szeretem meglepni a vásárlóimat. A méz minden alkalomhoz illik, minden korosztály számára kíváló vitamindús táplálék. Fontos küldetésem, hogy minél több ember fogyasszon mézet, ezért mindenféle kiszerelésben értékesítem a mézemet.

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
biodinamikus, bio
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
cukormentes
sls free
Állatkísérletmentes
Pálmaolajmentes
Parabénmentes
Lejárat közeli termék
Előrendelhető termék
vegán
Ajándékcsomag
Ár szerint

Karácsonyfadísz méhviaszból tülltasakban

Termelői méhviaszgyertya tülltasakban. Apró ajándék kollégáknak, barátoknak, ismerősöknek. Az illata garantáltan ünnepi hangulatot hoz. 

350 Ft / db
350 Ft/db

Mézes puszedli

Puha mézes puszedli a Lilla Mézétől  20dkg-os kiszerelés vegyesen kakaós, fahéjas és sima mázzal. Ezen a héten még celofánba kerül a megrendelt puszedli, A későbbiekben a megrendelés a helyszínen is kiszerelhető átadásra hozott tárolóedényben.  Összetevők : liszt BL55, porcukor, méz margarin, tojás, mézeskalács fűszer, citromhéj

1000 Ft / zacskó
50 Ft/dkg

Puha mézes linzer

Puha mézes linzer 20 dkg-os kiszerelés. Sárgabaracklekvárral. A rabja leszel! Összetevők : liszt BL55, porcukor, margarin, zsír, méz, lekvár 

900 Ft / zacskó
45 Ft/dkg