Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

LillaMéze

A LillaMéze mottója a szeretet, egészség kis üvegcsékbe zárva. Nagyszerű ajándék, mert édes, magával ragadó mutatós. Mézet adni és kapni egyaránt öröm.

Molnár-Kun Lilla vagyok, mezőtúri születésű méhész, már több mint 10 éve foglalkozom a méhekkel. Szandaszőlősre költöztem, mikor összeházasodtam a szintén méhész férjemmel. Méhegészségügyi felelősként is tevékenykedem, és méhészmesterként méhészetet is oktatok. Vándorméhész vagyok, így teszem lehetővé, hogy többféle méz álljon rendelkezésére a mézimádóknak.

A LillaMéze a 2.ik gyermekem, így teljesedik ki az én méhes-mézes világom. Folyamatosan új ötleteim vannak, amikkel szeretem meglepni a vásárlóimat. A méz minden alkalomhoz illik, minden korosztály számára kíváló vitamindús táplálék. Fontos küldetésem, hogy minél több ember fogyasszon mézet, ezért mindenféle kiszerelésben értékesítem a mézemet.

Termékek

Csipke angyalka méhviszgyertya

Különleges csipkés angyalka formájú méhviaszból készült kézműves termék.  Otthonod dísze lehet, vagy a mennyben lévő szeretteink emlékére Halottak napján gyújthatunk egy gyertyát. 10cm magas 70 gr súlyú a gyertya. 

900 Ft / db
900 Ft/db

Hársméz

2500 Ft / kg
2500 Ft/kg

Házikós mézes ajándékcsomag

Házikó formájú dobozban 4x50gr méz (fahéjas akác, ámor akác, levendulás akác, vegyes virágméz) dísz szalaggal átkötve. Különleges és mutatós ajándékötlet.

2400 Ft / db
2400 Ft/db

LillaMéze csatos üvegben mézcsurgatóval

1000 Ft / db
1000 Ft/db

LillaMéze hatszög díszüvegben

1200 Ft / db
1200 Ft/db
%

LillaMéze linzer és puszedli variációk

Most akciós áron, ha 2 üveggel vásárolsz. Válaszd ki, melyik variációt szeretnéd! 

1400 Ft1300 Ft / üveg
32.5 Ft/dkg

Mézes puszedli

Puha mézes puszedli a LillaMézétől üvegben. 20dkg az üveg tartalma vegyesen aszalt szilvás, étcsokis, és natúr ízestésű puszedli, kakaós, fahéjas és sima mázzal. Összetevők : liszt BL55, porcukor, méz margarin, tojás, mézeskalács fűszer, citromhéj, aszalványok 

700 Ft / üveg
35 Ft/üveg

Propolisz csepp

Természetes immunerősítő mely vírus, gomba és baktériumölő hatással bír. Ha kapar a torkom, mindig gargalizalok, és elmúlik a kaparas. Külsőleg, belsőleg bátran ajánlom. Leírást mellékelek az üveg mellé 

1250 Ft / üveg
41.67 Ft/ml

Puha mézes linzer

Puha mézes linzer üvegben. 20 dkg-os kiszerelés. A rabja leszel! Összetevők : liszt BL55, porcukor, margarin, zsír, méz, lekvár 

700 Ft / üveg
35 Ft/dkg

Selyemfűméz

1300 Ft / dkg
2600 Ft/kg