Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Szütyő

Hálós bevásárlózsák

Hálós bevásárlózsákok tavaszi mintákkal. A különböző minták a készlet erejéig érhetőek el! Újrahasználható, tartós, zero waste alternatíva, mellyel rengeteg műanyagzacskót kiválthatsz! Tehetsz bele zöldséget, gyümölcsöt, tésztát, magokat. Vidd magaddal, használd vásárlások alkalmával is! Nagyon kis súlyú, és praktikus átlátszó, a boltban fizetéskor a pénztárnál látszik benne a termék. Többféle tavaszi mintával készültek. Méretük: 30 x 30 cm Anyaga 100% nylon Mosógépben 40 fokon moshatóak, közepes hőmérsékleten vasalhatóak.

500 Ft / db
500 Ft/db

Hálós bevásárlózsák és uzsonnás zsák szett

Rózsa mintás, 2 zsákból álló szett. Hosszú élettartamúak, kiválthatod velük a minden nap kidobásra ítélt nylonzacskókat, alufóliát, folpackot. Praktikus, megköthető záródással, ideálisak utazáshoz, babaételek tárolására, iskolai tízórai, szendvics, gyülölcsök szállítására, kekszek, nasik tárolására a mindennapokban, vagy óvodai, iskolai kirándulások alkalmával is. Könnyen kezelhető, belül vízálló pul anyaggal bélelt, ami minden használat után egy mozdulattal könnyen kifordítható és áttörölhető, szükség esetén az egész zsák 30 fokon mosható. Mosás után a vászon rész külön vasalható a pul anyag kifordítása mellett. A szett tartalma: 1 db elején hálóval ellátott bevásárló zsák, mérete 23 x 26 cm, mely alkalmas zöldségek, gyümölcsök tárolására és szállítására. Vásárláshoz is ideális, mert látszik benne a termék. 1 db vízálló pul anyaggal bélelt uzsonnás zsák, mérete 20 x 20 cm, mely alkalmas szendvicsek, nasik, zöldségek, gyümölcsök tárolására, szállítására.

3500 Ft / csomag
3500 Ft/csomag

Hálós zöldség- és gyümölcstárolók

Bevásárlás műanyag nélkül, környezettudatosan! Mosható bevásárló zsákok, alsó és felső részük vászon anyaggal erősített a tartós használat eléréséért. Praktikus megkötős záródassal ellátottak. Méretük: kb 28 x 28 cm, bőven elfér benne kb 2 kg zöldség, gyümölcs.  

1000 Ft / db
1000 Ft/db

Hosszú fülű vászontáska kézi szitanyomással

Praktikus vászontáska modern dizájnnal Hosszú fülű vászontáska kézi szitanyomás méhészeti motívummal díszítve. Mivel minden darab egyedi és kézzel készült, így a fotóhoz képest minimális eltérések lehetnek közöttük.     A táska mézes diszcsomagban is kapható. Anyaga: 100% pamutvászon. Mérete: 37 x 41 cm. Mosása: maximum 30 °C-on, gépben mosható. Az első mosás után minimálisan zsugorodhat a zsák mérete, a pamutvászon tulajdonságaiból adódóan. Származási hely: Magyarország

1800 Ft / db
1800 Ft/db

Kenyér, pékáru tartó zsák

Kenyeres zsák péktermékek tárolására. Pul anyaggal bélelt, mely vízhatlan, szigetel, ugyanakkor légáteresztő, ami a péktermékek tárolása során nagyon fontos szempont! A PUL egy speciális anyag, mely élelmiszerbiztos. Ökotex 100-as minősítéssel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy szigorúan vizsgálva van, mennyi kémiai anyaggal találkozott a textil a gyártás során. Ez az anyag természetesen nem tartalmaz egészségre káros anyagokat. A PUL anyag rendkívüli tulajdonsága, hogy vízhatlan bevonatának köszsönhetően megtartja a nedvességet, ugyanakkor lélegzik is. Nyilván kevésbé, mint egy szimpla pamutvászonzsák, de nem zár hermetikusan, ami az élelmiszereknél rendkívül fontos. Hasznos tanácsok: A kenyeres zsákban annyi pékárut tároljunk, amennyit várhatóan 2-4 nap alatt el tudunk fogyasztani. Semmiképpen ne tegyük melegen a zsákba a pékárut! Ilyen esetben perceken belül bepárásodik a zsák és kiváló tenyésztalaj alakul ki a penészgombák számára. Ha egyik nap nem eszünk a kenyérből, akkor is nyissuk ki a zsákot és szellőztessük meg pár pillanat erejéig. Ezzel elkerüljük a párásodát, nem pállik be a kenyér. Időnként mossuk ki a zsákot magas hőfokon, hogy ezzel is fertőtlenítsük! Mivel a mosható pelenkákat is magas hőfokon, a PUL anyag bírja a akár 90 fokot is, de hosszú távon veszít a vízzáró tulajdonságából. Javaslom, alapvetően inkább 40°C-on mosni a zsákokat, és a külső pamut részt kifordítva vasalni a pul anyag kihagyásával. Érdemes 2 zsákot használni, amíg az egyik szárad, legyen másik váltás. Választható méretek 30 x 30 cm, 30 x 40 cm és 40 x 50 cm

4000 Ft / db
4000 Ft/db

Környezetbarát, mosható uzsonnás zsákok

Hosszú élettartamú környezetbarát, mosható uzsonnás zsákok sokféle vidám mintával. Kiválthatod velük a minden nap kidobásra ítélt nylonzacskókat, alufóliát, folpackot. Tartósak, használatával nem szennyezed a környezeted, emellett véded vele  apénztárcádat is. Elhasználódás után a pamut rész komposztálható. Praktikus, gyermekek által is könnyen kezelhető, megköthető záródással ellátottak, ideálisak utazáshoz, babaételek tárolására, iskolai tízórai, szendvics, gyülölcsök szállítására, kekszek, nasik tárolására a mindennapokban, vagy óvodai, iskolai kirándulások alkalmával is. Könnyen kezelhető, belül vízálló pul anyaggal bélelt, ami minden használat után egy mozdulattal kifordítható és áttörölhető, szükség esetén az egész zsák 30 fokon mosható. Mosás után a pamut rész magában vasalható a pul bélés kifordítása mellett. Mérete: 20 x 20 cm és 20 x 30 cm- es változatban kérhetőek, a 20 x 20 cm-es egy zsömlés, szendvicses, a 20 x 30 cm-es 2 zsömle, vagy 2 kifli méretének megfelelő.

2000 Ft / db
2000 Ft/db

Nyuszika és nagymacskák egyedi uzsonnás zsákok

Ebbe a nyuszikás ajándékzsákba igazán élmény a húsvéti nyuszi ajándékait gyűjteni! Húsvét után pedig uzsonnás zsákként használható. Hosszú élettartamú, kiválthatod vele a minden nap kidobásra ítélt nylonzacskókat, alufóliát, folpackot. Praktikus, megköthető záródással, ideális utazáshoz, iskolai tízórai, szendvics, gyülölcsök szállítására, kekszek, nasik tárolására a mindennapokban, vagy óvodai, iskolai kirándulások alkalmával is. Könnyen kezelhető, belül vízálló pul anyaggal bélelt, ami minden használat után egy mozdulattal könnyen kifordítható és áttörölhető, szükség esetén az egész zsák 30 fokon mosható. Mérete: 20 x 20 cm a tasak, a fül rész rajta még nyuszinál + 15 cm, macskásnál + 8 cm magas. Egyedi kézműves termék.

2000 Ft / db
2000 Ft/db

Újraszalvéta

Újraszalvéta, a környezetbarát szendvics, péksüti csomagoló megoldás! Környezetbarát, mert kiválthatod vele a minden nap kidobásra ítélt, rengeteg nylonzacskót, folpackot, alufóliát. Hosszú ideig használható, így a pénztárcád is kíméled vele. Kívül vidám mintás pamut, belül élelmiszerbiztos, vízálló, tépőzárral záródó szalvéta egyszerű és ízléses tízórai csomagoló. Egyszerűen használható, a gyerekek is könnyen tudják kezelni, praktikus tépőzáras záródással. Terítőként, alátétként is szolgál, így biztonságosan tudnak enni rajta a gyerekek, a morzsát felfogja, könnyen kirázható, és összehajtva pici helyet foglal a táskában. Ráadásul nem törik össze havonta, ellentétben a műanyag szendvicstárolókkal. A tépőzárakkal megfelelő méretre állítható. A belseje könnyen letörölhető, és a szalvéta 30 fokon mosható, vasalása a Pul anyag miatt nem javasolt. Külseje 100% pamutvászon, Oeko- Tex. Mérete: 30 x 30 cm

1500 Ft / db
1500 Ft/db