Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Szappan

Kecsketejes Szappan Cseresznyevirág illattal

 A nagykörűi vásárok nagy kedvence, egy fantáziaillattal készül, de nálunk minden menő aminek köze van a cseresznyéhez, egyébként erőteljes és nagyon kellemes illat. Kézműves szappan sertészsír, kókuszvaj, napraforgó olaj alapból, shea vaj, extra szűz oliva olaj, és hidegen sajtolt napraforgó olaj extra táplálóanyaggal és kecsketejjel, cseresznyevirág illatolajjal, mica porral színezve. A kecsketejnek köszönhetően krémesebb habja van, és a benne lévő olajok és zsírok tápláló hatását kiegészíti a tej ásványi anyag és vitamin tartalma. Mindennapi tisztálkodásra ajánlom. Összetevők: Sertészsír, kókuszvaj, finomított napraforgó olaj, kecsketej (saját gazdaság), nátrium-hidroxid, shea vaj, extraszűz olivaolaj, hidegen sajtolt napraforgó olaj, szőlőmag olaj, titán dioxid, cseresznyevirág illatolaj, mica por.

990 Ft / db
990 Ft/db

Kecsketejes Szappan Holt-tengeri iszappal

Kézműves szappan sertészsír, kókuszvaj, napraforgó olaj alapból, shea vaj, extra szűz oliva olaj, és hidegen sajtolt napraforgó olaj extra táplálóanyaggal és kecsketejjel, Holt-tengeri iszappal, orvosi szénel és teafa illóolajjal. A kecsketejnek köszönhetően krémesebb habja van, és a benne lévő olajok és zsírok tápláló hatását kiegészíti a tej ásványi anyag és vitamin tartalma. Mindennapi tisztálkodásra is ajánlom, de alkalmas a zsíros, pattanásos bőr kezelésére a teafa fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatása miatt, az iszapban nagyon sok ásványi anyag segíti a bőr ápolását, az orvosi szénpor pedig felszívja a felesleges zsírt.

990 Ft / db
990 Ft/db

Kecsketejes Szappan Levendula

Kézműves szappan sertészsír, kókuszvaj, napraforgó olaj alapból, shea vaj, extra szűz oliva olaj, és hidegen sajtolt napraforgó olaj extra táplálóanyaggal és kecsketejjel, levendula illóolajjal, mica porral színezve. A kecsketejnek köszönhetően krémesebb habja van, és a benne lévő olajok és zsírok tápláló hatását kiegészíti a tej ásványi anyag és vitamin tartalma, a levendula illata a tisztaság érzetét kelti. Mindennapi tisztálkodásra és akár hajmosásra is ajánlom.

990 Ft / db
990 Ft/db

Kecsketejes Szappan Natúr

Kézműves szappan sertészsír, kókuszvaj, napraforgó olaj alapból, shea vaj, extra szűz oliva olaj, és hidegen sajtolt napraforgó olaj extra táplálóanyaggal és kecsketejjel. Illóolaj és színezék nélkül. Ekcémások is használhatják. A kecsketejnek köszönhetően krémesebb habja van, és a benne lévő olajok és zsírok tápláló hatása csak fokozódik. Mindennapi tisztálkodásra és hajmosásra is alkalmas.

990 Ft / db
990 Ft/db

Kecsketejes Szappan Natúr- körömvirágos

Kézműves szappan sertészsír, kókuszvaj, napraforgó olaj alapból, shea vaj, extra szűz oliva olaj, és hidegen sajtolt napraforgó olaj extra táplálóanyaggal és kecsketejjel, körömvirág szirmokkal. Illóolaj és színezék nélkül. Ekcémások is használhatják. A kecsketejnek köszönhetően krémesebb habja van, és a benne lévő olajok és zsírok tápláló hatását kiegészíti a tej ásványi anyag és vitamin tartalma. Mindennapi tisztálkodásra ajánlom.

990 Ft / db
990 Ft/db

Kecsketejes Szappan Rózsa illattal

Kézműves szappan sertészsír, kókuszvaj, napraforgó olaj alapból, shea vaj, extra szűz oliva olaj, és hidegen sajtolt napraforgó olaj extra táplálóanyaggal és kecsketejjel, rózsa illatolajjal, rózsaszín agyaggal és mica porral színezve. A kecsketejnek köszönhetően krémesebb habja van, és a benne lévő olajok és zsírok tápláló hatását kiegészíti a tej ásványi anyag és vitamin tartalma. Mindennapi tisztálkodásra és hajmosásra is ajánlom, nagyon kellemes, finom illata van, a rózsaszín agyag miatt jótékony hatása van a zsírosabb bőrre is. Összetevők: Sertészsír, kókuszvaj, finomított napraforgó olaj, kecsketej (saját gazdaság), nátrium-hidroxid, shea vaj, extraszűz olivaolaj, hidegen sajtolt napraforgó olaj, szőlőmag olaj, titán dioxid, rózsa illatolaj, mica por.

990 Ft / db
990 Ft/db