Mások ezeket rendelték
Átvétel: 2025-10-03
Rendelhető 2025-10-01-ig

Piros bogyós krém eperrel
A ribizli savanyússágát finoman ellensúlyozza a málna lágysága, és megédesíti az eper. Friss íz, így jellemezték mások. Miben más mint egy lekvár? A gyümölcskrém "vivő" anyaga krémesebb mint egy lekváré (mag nélkül), amibe egész gyümölcsszemek kerülnek. Mire érdemes használni? Tejberizsre, panna cottára öntetként, fagyira csurgatni, natúr joghurtba vagy csak úgy bekanalazni... Összetevők: Málna, eper, ribizli, cukor, citromlé (85% gyümölcs, 15% cukor) Felbontás után hűtve tárolandó!!
Átvétel: 2025-10-03
Rendelhető 2025-10-01-ig

Málnaszörp
Saját vegyszermentes kertünkben termett gyümölcsből készül, 2 kg gyümölcshöz 0.5liter vizet és 0.5kg cukrot, egy fél biocitrom levét adjuk. Nem gyűrjük, hanem gyümölcsrostokkal kerül felfőzésre. 5 perc fejenállás után kerülnek a szárazdunsztba. Össztevők: 70% málna, 20% víz, 10% cukor, biocitrom Felbontás után hűtve tárolandó!
Átvétel: 2025-10-03
Rendelhető 2025-10-01-ig

Sültparadicsom olívaolajjal
9 féle paradicsomból, friss saját fűszerekkel és extraszűz olivaolajjal lezárva kerül az üvegbe. Valami mesés! Javaslom egy jó minőségű tésztára aszalt paradicsommal, rá egy lehetnyi parmezán és mellé a egy pohár rozé. Én személy szerint reggelire piritósra kenve fogyasztom és isteni! De tökéletes margareta pizzára és nem rontanám el más feltéttel, mint friss rukkola és érlelt sonka Összetevők: 80% paradicsom, vöröshagyma, fokhagyma,bazsalikom, kakukkfű, majoranna, oregánó, őrölt bors, rozmaring, zellerlevél, só, cukor, olívaolaj Tömeg: 250 g sültparadicsom + 50 g olívaolaj Felbontás után hűtve tárolandó!!

