Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Gönczi Farm

Gönczi Farm

Gönczi Iván őstermelő és kistermelő vagyok. Családi gazdaságunkat főleg a feleségem, Jusztina viszi. Az ő kezei közül kerülnek ki a termékek, illetve gondoskodása mellett cseperednek az állataink.

A paraszti állattartás mindkettőnk családjában hagyományszerű volt, ebbe születtünk, s bár szakmánk szerint nem erre indultunk, de az állatok és a természetközeliség nélkül nem szerettük volna három gyermekünket felnevelni. Kezdetben miattuk, magunk és családunk miatt törekedtünk a tiszta táplálék biztosítására, majd ez szenvedéllyé vált és egyre bővült az állatállományunk.

Jelenleg Besenyszögön gazdálkodunk. Elköteleződtünk a jó táplálék előállítása felé, ahol nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg. Sikerült az évek alatt elérni, hogy jelenleg minden állatunk a saját állományunkból születik, nálunk nevelődik. Életük során iparkodunk számukra a legjobb és legtermészetesebb körülményeket biztosítani. 

Termékeinkben nem használunk mesterséges anyagokat, adalékokat, a legtöbb olyan hozzávalót, ami nálunk nem fellelhető, kistermelőktől szerezzük be. Így próbáljuk a fenntarthatóságot segíteni. 

 

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
biodinamikus, bio
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
cukormentes
sls free
Állatkísérletmentes
Pálmaolajmentes
Parabénmentes
Lejárat közeli termék
Előrendelhető termék
vegán
Ajándékcsomag
Ár szerint

Fürjtojás

Családi gazdaságból származó, GMO mentes gabonán nevelt fürjek. 12db tojás van egy dobozban. 55 Ft/db

660 Ft / doboz
55 Ft/db

Füstölt-főtt fürjtojás

Fürjeink tojásából, kistermelői-  vagy hidegen sajtolt olivaolajjall készített füstölt-főtt fürjtojás. Ízesítésének csak a képzelet szabhat határt. Alapízek: natúr, hagymás, fokhagymás, görög (fetasajtos-olivabogyós), olasz (aszalt paradicsomos), chilis.  A fürjtojások egy éjszakán át pácolódnak parajdi sós vízben, majd másnap órákon át füstölődnek bükkfa füstön. Ezután kerülnek üvegbe. Minőségüket hűtőben tartva hónapokig megőrzik, de kicsi az esélyük erre. :)  Remek alapja lehet bármilyen salátának, szendvicsnek, de nassolni is tökéletes.  Kétféle kiszerelésben kapható: 8 db-os és 16 db-os, mely a mérettől függően +/- 1 tojással változhat.  A kívánt ízt, kérem, hogy kommentben jelöld meg! Köszönöm! 

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Konyhakész fürj

Szójamentes, adalékmentes terménnyel táplált madarak. Súlyuk kb. 20-25 dkg. Levesnek 1 db/fő, főételnek (sült, grillezett, töltött fürj) 2 db/fő érdemes számolni. 

1200 Ft / db
1200 Ft/db

Konyhakész kakas

Egy kakas súlya kb 2 kg. A végső ár a súly függvényében változhat.

4200 Ft / db
4200 Ft/kg

Konyhakész tyúk

"Jól nevelt", udvaron tartott, gabonán nevelt, kapirgálós, közel 1 éves tyúkok. Egészben : 2.800 Ft/ kg Darabolva : 2.900 Ft/ kg az egységára. A rendelt mennyiség és a hozzá tartozó ár, illetve az átadási helyen átvett termék valódi súlya és így az ára között is eltérés lehet. A kiszámolt fizetett végösszeg egy iránymutató ár, a valódi végösszeg az átadáskor realizálódik. Ebből adódóan a fizetett összeg is a termék valódi súlya szerint kerül kiszámításra. 

5600 Ft / db
2800 Ft/kg

Pucolt gyöngytyúk

Családi gazdaságból származó kapirgáló. Ca. 1-1,2 kg a madár súlya.

5500 Ft / kg
5500 Ft/kg

Tészta - kézzel készült

Családi gazdaságból származó fürj, tyúktojás felhasználásával, kézzel készült tészta. Szélesmetélt, nagykocka, levesbetét – eperlevél, eperszalag, kiskocka, cérnametélt - Kérjük, kommentben jelezni a kívánt formát :-)

1575 Ft / zacskó
6.3 Ft/g

Tojáskrém

Fürjtojásból, házi zsírral, sült szalonnával, petrezselyemmel, házi majonézzel, tejföllel készített tojáskrém. 20 dkg-os kiszerelésben kapható.  

1560 Ft / db
78 Ft/dkg

Tyúktojás

Családi gazdaságból, kapirgáló, GMO mentes gabonán nevelt tyúkoktól. A baromfik hagyományos keretek között, szabadtartásban élnek, kedvükre szaladgálhatnak 1400 nm-en.  10 db tojás van egy dobozban. 95 Ft/db

950 Ft890 Ft / doboz
89 Ft/db