Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Gönczi Farm

Gönczi Farm

Gönczi Iván őstermelő és kistermelő vagyok. Családi gazdaságunkat főleg a feleségem, Jusztina viszi. Az ő kezei közül kerülnek ki a termékek, illetve gondoskodása mellett cseperednek az állataink.

A paraszti állattartás mindkettőnk családjában hagyományszerű volt, ebbe születtünk, s bár szakmánk szerint nem erre indultunk, de az állatok és a természetközeliség nélkül nem szerettük volna három gyermekünket felnevelni. Kezdetben miattuk, magunk és családunk miatt törekedtünk a tiszta táplálék biztosítására, majd ez szenvedéllyé vált és egyre bővült az állatállományunk.

Jelenleg Besenyszögön gazdálkodunk. Elköteleződtünk a jó táplálék előállítása felé, ahol nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg. Sikerült az évek alatt elérni, hogy jelenleg minden állatunk a saját állományunkból születik, nálunk nevelődik. Életük során iparkodunk számukra a legjobb és legtermészetesebb körülményeket biztosítani. 

Termékeinkben nem használunk mesterséges anyagokat, adalékokat, a legtöbb olyan hozzávalót, ami nálunk nem fellelhető, kistermelőktől szerezzük be. Így próbáljuk a fenntarthatóságot segíteni. 

 

Termékek

Kategóriák
Aktív szűrők Szűrés
Allergének
biodinamikus, bio
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
cukormentes
sls free
Állatkísérletmentes
Pálmaolajmentes
Parabénmentes
Lejárat közeli termék
Előrendelhető termék
vegán
Ajándékcsomag
Ár szerint
Nincs találat!