Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Gönczi Farm

Gönczi Farm

Gönczi Iván őstermelő és kistermelő vagyok. Családi gazdaságunkat főleg a feleségem, Jusztina viszi. Az ő kezei közül kerülnek ki a termékek, illetve gondoskodása mellett cseperednek az állataink.

A paraszti állattartás mindkettőnk családjában hagyományszerű volt, ebbe születtünk, s bár szakmánk szerint nem erre indultunk, de az állatok és a természetközeliség nélkül nem szerettük volna három gyermekünket felnevelni. Kezdetben miattuk, magunk és családunk miatt törekedtünk a tiszta táplálék biztosítására, majd ez szenvedéllyé vált és egyre bővült az állatállományunk.

Jelenleg Besenyszögön gazdálkodunk. Elköteleződtünk a jó táplálék előállítása felé, ahol nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg. Sikerült az évek alatt elérni, hogy jelenleg minden állatunk a saját állományunkból születik, nálunk nevelődik. Életük során iparkodunk számukra a legjobb és legtermészetesebb körülményeket biztosítani. 

Termékeinkben nem használunk mesterséges anyagokat, adalékokat, a legtöbb olyan hozzávalót, ami nálunk nem fellelhető, kistermelőktől szerezzük be. Így próbáljuk a fenntarthatóságot segíteni. 

 

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
biodinamikus, bio
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
cukormentes
sls free
Állatkísérletmentes
Pálmaolajmentes
Parabénmentes
Lejárat közeli termék
Előrendelhető termék
vegán
Ajándékcsomag
Ár szerint

Fürjtojás - 16 órától lehet átvenni

Családi gazdaságból származó, GMO mentes gabonán nevelt fürjek. 12db tojás van egy dobozban. 55 Ft/db A Gönczi Farm termékeit az átadónapon csak 16 órától tudod átvenni. Kérünk, ezt vedd figyelembe a rendelésnél!

660 Ft / doboz
55 Ft/db

Fürjtojásos tészta durumlisztből - 16 órától lehet átvenni

Családi gazdaságból származó, 60 db fürjtojás felhasználásával, durumlisztből kézzel készített tészta. Egy doboz 25 dkg tésztát tartalmaz. A Gönczi Farm termékeit az átadónapon csak 16 órától tudod átvenni. Kérünk, ezt vedd figyelembe a rendelésnél!

1575 Ft / doboz
63 Ft/dkg

Fürjtojásos tészta réteslisztből - 16 órától lehet átvenni

Családi gazdaságból származó, 60 db fürjtojás felhasználásával, réteslisztből kézzel készített tészta. Egy doboz 25 dkg tésztát tartalmaz. A Gönczi Farm termékeit az átadónapon csak 16 órától tudod átvenni. Kérünk, ezt vedd figyelembe a rendelésnél!

1375 Ft / doboz
55 Ft/dkg

Füstölt-főtt fürjtojás Napraforgó olajban (kicsi) - 16 óra

CSAK 16 ÓRÁTÓL TUDOD ÁTVENNI a Gönczi Farm termékeit. Kérünk, ezt vedd figyelembe a rendelésnél! Fürjeink tojásából, kistermelői-  vagy hidegen sajtolt olivaolajjal készített füstölt-főtt fürjtojás. Alapízek: Natúr, hagymás, fokhagymás, görög (fetasajtos-olívabogyós), olasz (aszalt paradicsomos), chillis, de egyedi kéréseket is szívesen teljesítünk. (Pl.: tárkonyos, provance-i, gombás stb.) A fürjtojások egy éjszakán át pácolódnak parajdi sós vízben, majd másnap órákon át füstölődnek bükkfa füstön. Ezután kerülnek üvegbe. Minőségüket hűtőben tartva hónapokig megőrzik, de kicsi az esélyük erre. :)  Remek alapja lehet bármilyen salátának, szendvicsnek, de nassolni is tökéletes.  Kiszerelés: 8 db-os, mely a mérettől függően +/- 1 tojással változhat.

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Füstölt-főtt fürjtojás Napraforgó olajban (nagy) - 16 óra

CSAK 16 ÓRÁTÓL TUDOD ÁTVENNI a Gönczi Farm termékeit. Kérünk, ezt vedd figyelembe a rendelésnél! Fürjeink tojásából, kistermelői-  vagy hidegen sajtolt olivaolajjal készített füstölt-főtt fürjtojás. Alapízek: Natúr, hagymás, fokhagymás, görög (fetasajtos-olívabogyós), olasz (aszalt paradicsomos), chillis. A fürjtojások egy éjszakán át pácolódnak parajdi sós vízben, majd másnap órákon át füstölődnek bükkfa füstön. Ezután kerülnek üvegbe. Minőségüket hűtőben tartva hónapokig megőrzik, de kicsi az esélyük erre. :)  Remek alapja lehet bármilyen salátának, szendvicsnek, de nassolni is tökéletes.  Kiszerelés: 16 db-os, mely a mérettől függően +/- 1 tojással változhat.

2600 Ft / db
2600 Ft/db

Füstölt-főtt fürjtojás Olivaolajban (kicsi) - 16 óra

CSAK 16 ÓRÁTÓL TUDOD ÁTVENNI a Gönczi Farm termékeit. Kérünk, ezt vedd figyelembe a rendelésnél! Fürjeink tojásából, kistermelői-  vagy hidegen sajtolt olivaolajjal készített füstölt-főtt fürjtojás. Alapízek: Natúr, hagymás, fokhagymás, görög (fetasajtos-olívabogyós), olasz (aszalt paradicsomos), chillis. A fürjtojások egy éjszakán át pácolódnak parajdi sós vízben, majd másnap órákon át füstölődnek bükkfa füstön. Ezután kerülnek üvegbe. Minőségüket hűtőben tartva hónapokig megőrzik, de kicsi az esélyük erre. :)  Remek alapja lehet bármilyen salátának, szendvicsnek, de nassolni is tökéletes.  Kiszerelés: 8 db-os, mely a mérettől függően +/- 1 tojással változhat.

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Füstölt-főtt fürjtojás Olivaolajban (nagy) - 16 óra

CSAK 16 ÓRÁTÓL TUDOD ÁTVENNI a Gönczi Farm termékeit. Kérünk, ezt vedd figyelembe a rendelésnél! Fürjeink tojásából, kistermelői-  vagy hidegen sajtolt olivaolajjal készített füstölt-főtt fürjtojás. Alapízek: Natúr, hagymás, fokhagymás, görög (fetasajtos-olívabogyós), olasz (aszalt paradicsomos), chillis. A fürjtojások egy éjszakán át pácolódnak parajdi sós vízben, majd másnap órákon át füstölődnek bükkfa füstön. Ezután kerülnek üvegbe. Minőségüket hűtőben tartva hónapokig megőrzik, de kicsi az esélyük erre. :)  Remek alapja lehet bármilyen salátának, szendvicsnek, de nassolni is tökéletes.  Kiszerelés: 16 db-os, mely a mérettől függően +/- 1 tojással változhat.

2600 Ft / db
2600 Ft/db

Grillezni való fürjkakas - 16 órától lehet átvenni

Gabonán nevelt grillezni való fürj kakasok. A kakasokat félbevágva szállítjuk, hogy könnyen rá lehessen tenni a grillrácsra. Egy madár súlya kb. 20 dkg A Gönczi Farm termékeit az átadónapon csak 16 órától tudod átvenni. Kérünk, ezt vedd figyelembe a rendelésnél!

1200 Ft / db
1200 Ft/db

Konyhakész csirke - 16 órától lehet átvenni

Családi gazdaságban nevelődött, gabonán nevelt csirke. Súlya 1,5-3 kg/db.  Változó, hogy kakas vagy tojó. Ha valaki rántani szeretné akkor előtte érdemes akár levesnek megfőzni, de kiváló rántotthús készülhet belőle akkor is ha csak előfőzik. A kisebb 1,5-2 kg A nagyobb 2-3 kg A Gönczi Farm termékeit az átadónapon csak 16 órától tudod átvenni. Kérünk, ezt vedd figyelembe a rendelésnél!

4350 Ft / db
2900 Ft/kg

Konyhakész fürj - 16 órától lehet átvenni

Szójamentes, adalékmentes terménnyel táplált madarak. Súlyuk kb. 20-25 dkg. Levesnek 1 db/fő, főételnek (sült, grillezett, töltött fürj) 2 db/fő érdemes számolni.  A Gönczi Farm termékeit az átadónapon csak 16 órától tudod átvenni. Kérünk, ezt vedd figyelembe a rendelésnél!

1200 Ft / db
1200 Ft/db

Konyhakész kakas - 16 órától lehet átvenni

Egy kakas súlya kb 2 kg. A végső ár a súly függvényében változhat. A Gönczi Farm termékeit az átadónapon csak 16 órától tudod átvenni. Kérünk, ezt vedd figyelembe a rendelésnél!

4200 Ft / db
4200 Ft/kg

Konyhakész tyúk - 16 órától lehet átvenni

"Jól nevelt", udvaron tartott, gabonán nevelt, kapirgálós, 1 éves tyúkok. Ha szeretnéd a nagymama levesének ízét felidézni, igazi húst enni, akkor Neked való lesz. :) Egészben : 2.800 Ft/ kg Darabolva : 2.900 Ft/ kg az egységára. A rendelt mennyiség és a hozzá tartozó ár, illetve az átadási helyen átvett termék valódi súlya és így az ára között is eltérés lehet. A kiszámolt fizetett végösszeg egy iránymutató ár, a valódi végösszeg az átadáskor realizálódik. Ebből adódóan a fizetett összeg is a termék valódi súlya szerint kerül kiszámításra.  A Gönczi Farm termékeit az átadónapon csak 16 órától tudod átvenni. Kérünk, ezt vedd figyelembe a rendelésnél!

5600 Ft / db
2800 Ft/kg