Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Boldog Fürj Tanya

Boldog Fürj Tanya

Családi vállalkozásunk baráti indíttatásra alapítottuk. Fürjészetünkben főtt, pácolt, füstölt fürjtojást készítünk. A fürjtojás beltartalmi értékeit kiegészítjük a valódi bükkfafüst aromájával, amit zöldfűszerekkel még ízletesebbé teszünk. A tojás, főzést és pácolást követően, több órányi hideg füstölést követően, nyeri el zamatát. Igazi gasztronómiai élmény jelent, ami nem csak hogy nagyon finom, de nagyon egészséges is. A végleges tartósítást napraforgó olajban kapja meg a termék. Jelenleg a következő ízesítések elérhetőek: natúr, zöldhagymás, lilahagymás, fokhagymás, chilis, rozmaringos, bazsalikomos és színesborsos. A termékek semmilyen tartósítószert vagy adalékanyagot nem tartalmaznak. A környékbeli vásárokon kóstolóval várjuk az érdeklődő vevőinket. A felhasznált fürjtojás valamint a zöldfűszerek is saját gazdaságunkból származnak.

Termékek

Kategóriák
Aktív szűrők Szűrés
Allergének
biodinamikus, bio
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
cukormentes
sls free
Állatkísérletmentes
Pálmaolajmentes
Parabénmentes
Lejárat közeli termék
Előrendelhető termék
vegán
Ajándékcsomag
Ár szerint

Főtt, pácolt, füstölt fürjtojás - 100 g

Fürjtojásaink főzés és pucolás után 12 órát páclében töltenek. Ezt követően 3 óra hidegfüstölés következik bükkfaforgácson. A füstölt fürjtojások ezt követően kapják meg a ízesítést, melyet kizárólag friss zöldfűszerekkel teszünk. A Vargányás ízesítés szárított gonbával történik, míg a színesbors frissenőrölt. A végleges tartósítást a jó minőségű napraforgóolaj biztosítja. A termék ízfokozót, adalékanyagot és tartósítószert nem tartalmaz. A fürtojás és a zöldfűszerek is a saját vállakozásunk termékei. A termék hűtve tárolandó. Eltartási idő 2 hónap, felbontás után egy héten belül fogyasztandó. Egy üvegben 100 gramm fürjtojás található a nagy kiszerelésben 200 g. Ez kb 10-11 illetve 20-22 tojást jelent nagyságtól függően. 

1700 Ft / üveg
170 Ft/dkg

Főtt, pácolt, füstölt fürjtojás - 200 g

Fürjtojásaink főzés és pucolás után 12 órát páclében töltenek. Ezt követően 3 óra hidegfüstölés következik bükkfaforgácson. A füstölt fürjtojások ezt követően kapják meg a ízesítést, melyet kizárólag friss zöldfűszerekkel teszünk. A Vargányás ízesítés szárított gonbával történik, míg a színesbors frissenőrölt. A végleges tartósítást a jó minőségű napraforgóolaj biztosítja. A termék ízfokozót, adalékanyagot és tartósítószert nem tartalmaz. A fürtojás és a zöldfűszerek is a saját vállakozásunk termékei. A termék hűtve tárolandó. Eltartási idő 2 hónap, felbontás után egy héten belül fogyasztandó. Egy üvegben 200 gramm fürjtojás található a Ez kb 20-22 tojást jelent nagyságtól függően. 

3000 Ft / üveg
150 Ft/dkg