Fürjtojásaink főzés és pucolás után 12 órát páclében töltenek. Ezt követően 3 óra hidegfüstölés következik bükkfaforgácson. A füstölt fürjtojások ezt követően kapják meg a ízesítést, melyet kizárólag friss zöldfűszerekkel teszünk. A Vargányás ízesítés szárított gonbával történik, míg a színesbors frissenőrölt. A végleges tartósítást a jó minőségű napraforgóolaj biztosítja. A termék ízfokozót, adalékanyagot és tartósítószert nem tartalmaz. A fürtojás és a zöldfűszerek is a saját vállakozásunk termékei. A termék hűtve tárolandó. Eltartási idő 2 hónap, felbontás után egy héten belül fogyasztandó. Egy üvegben 100 gramm fürjtojás található a nagy kiszerelésben 200 g. Ez kb 10-11 illetve 20-22 tojást jelent nagyságtól függően.
Fürjtojásos szárantésztánk készítésénél kb 50 fürjtojás kerül 1 kg búzaliszthez. Tésztáink fehérliszt vagy rétesliszt felhasználásával készülnek, levesekbe, köretként vagy tésztaételekhez. Termékválasztékunk folyamatosan bővül majd.
Ki szereti a jó húslevest? Hogy ezt igazi ünnepi menüvé varázsoljuk, elkészítettük nektek a pácolt, füstölt fürjtojás levesbetét változatát. A vákuumcsomagolt tojások frissen fogyasztahók. A levesek mellett friss salátákba, sajttálak mellé ajánljuk ezt a terméket.