Tiszakécskei őstermelö vagyok. A termelés során törekszem a környezettudatos termelésre
Tiszakécskei őstermelö vagyok. A termelés során törekszem a környezettudatos termelésre
Tulajdonságok: Hússzín világos sárga, héja sárga Főzési típus A+B
Új burgonya, általános felhasználásra. Tulajdonságok: Héjszín piros, Hússzín: sárga, Főzési típus B
Új I. osztályú saláta burgonya. Elsősorban saláták, hidegtálak alapanyaga. Tulajdonságok: Héjszín piros, Hússzín: világos sárga, Főzési típus A
Íze lágyabb, kevésbé csípős, mint a hagyományos hagymafajtáké Az édeshagyma salátákhoz, grillezéshez ajánlott
II. osztályú kápia paprika Lakatos Szabolcs gazdaságából Kicsit görbék, de egészségesek és finomak :)