Tiszakécskei őstermelö vagyok. A termelés során törekszem a környezettudatos termelésre
Tiszakécskei őstermelö vagyok. A termelés során törekszem a környezettudatos termelésre
Tulajdonságok: Hússzín világos sárga, héja sárga Főzési típus A+B
I.osztályú burgonya, általános felhasználásra. Tulajdonságok: Héjszín piros, Hússzín: sárga, Főzési típus B
I.osztályú fóliás kistermelői eper Lakatos Szabolcs gazdaságából. Egy doboz 0,5 kg súlyú
II.osztályú fóliás kistermelői eper Lakatos Szabolcs gazdaságából. A II.osztályú eper kiváló minőségű, de kisebb szemű eper (közepes méretű). Egy doboz 0,5 kg súlyú
Új Balatoni rózsa parázsburgonya Aprószemű, gömbölyded krumpli. Tepsiben fűszerekkel sütve egytálételként is megállja a helyét, de alufóliába csomagolva, parázson, szabad tűzön sütve is mennyei köret.
Hagyományos száraz tarkabab Lakatos Szabolcs kertjéből. Elsősorban párolasra, sültekhez használják.