Tiszakécskei őstermelö vagyok. A termelés során törekszem a környezettudatos termelésre
Tiszakécskei őstermelö vagyok. A termelés során törekszem a környezettudatos termelésre
Ha szereted az almát, de nem ismered a fajtákat, vagy csak szereted a változatos ízeket, akkor ezt Neked szól ez az alma válogatást. A csomag minden fajtából 2-3 db-ot fog tartalmazni és hogy kicsit tényleg ismerkedjünk a fajtákkal, külön lesznek csomagolva és feliratozva. 5 féle almát kóstolhatsz így meg: Mutsu - Fajta jellemző: Nagy, édes, lédús és ropogós, kellemesen fűszeres, enyhén savas aromájú téli alma Jonathan - Fajta jellemző: Szép, klasszikusan sárga és piros alma. Kifejezetten erős, savanykás, jellegzetes ízű Jonagold - Fajta jellemző: A Jonathan és Golden keresztezése, nagyszemű, piros alma – olyan, ahogyan azt a mesékben rajzolni szokták. A héja vékony és viaszos, azaz gyönyörű pirosra lehet törölni a pólónkban tízórai előtt. Az íze jellegzetes, erős, mindkét szülő zamatait egyesíti. Idared - Fajta jellemző: Az egyik fele sárga, a másik, ahol nap éri, egybefüggő piros. Az ütődésekre érzékeny. Ez is lédús, jellegzetes ízű, inkább savanykás alma. Az egyik legtovább eltartható fajta, a húsa nagyon lassan puhul. Golden - Fajta jellemző: Sárgászöld vagy élénk sárga színű, édes, puhább húsú alma. Süteményekbe ideális. A héja vastagabb, úgyhogy a sokan inkább meghámozva fogyasztják. Egy csomag kb 3 kg súlyú, ami kis mértékben változhat!
Kímélő gazdaságból finom hazai brokkoli, amit darabra lehet rendelni!! Az ár súly függvényében változhat. Egy tök kb 70-80 dkg súlyú
Tulajdonságok: Hússzín világos sárga, héja sárga Főzési típus A+B
Új burgonya, általános felhasználásra. Tulajdonságok: Héjszín piros, Hússzín: sárga, Főzési típus B
Saláta burgonya, hidegkonyhai felhasználásra. Héjában sütni is kiváló.
I. osztályú saláta burgonya. Elsősorban saláták, hidegtálak alapanyaga. Tulajdonságok: Héjszín piros, Hússzín: világos sárga, Főzési típus A
Saját termesztésű paprikából édes őrölt paprika Egy csomag 25dkg súlyú.
Íze lágyabb, kevésbé csípős, mint a hagyományos hagymafajtáké Az édeshagyma salátákhoz, grillezéshez ajánlott
I. osztályú gála alma, kisebb méretű (iskolás méret) Fajta jellemző: Jellegzetesen sárgáspiros vagy piros, cirmos színű kerek alma. Édes, nem túl savas, a héja viaszos.
I osztályú Étkezési Golden alma, édes Fajta jellemző: Sárgászöld vagy élénk sárga színű, édes, puhább húsú alma. Süteményekbe ideális. A héja vastagabb, úgyhogy a sokan inkább meghámozva fogyasztják.
Idared alma, savanykás Az igazi mesealma, mindenki ilyesmit rajzol, ha valahogy olyan helyzetbe kerül, hogy almát kell rajzolnia. Fajta jellemző: Az egyik fele sárga, a másik, ahol nap éri, egybefüggő piros. Az ütődésekre érzékeny. Ez is lédús, jellegzetes ízű, inkább savanykás alma. Az egyik legtovább eltartható fajta, a húsa nagyon lassan puhul.