Tiszakécskei őstermelö vagyok. A termelés során törekszem a környezettudatos termelésre
Tiszakécskei őstermelö vagyok. A termelés során törekszem a környezettudatos termelésre
Tulajdonságok: Hússzín világos sárga, héja sárga Főzési típus A+B
I.osztályú burgonya, általános felhasználásra. Tulajdonságok: Héjszín piros, Hússzín: sárga, Főzési típus B
I. osztályú saláta burgonya. Elsősorban saláták, hidegtálak alapanyaga. Tulajdonságok: Héjszín piros, Hússzín: világos sárga, Főzési típus A
Balatoni rózsa parázsburgonya Aprószemű, gömbölyded krumpli. Tepsiben fűszerekkel sütve egytálételként is megállja a helyét, de alufóliába csomagolva, parázson, szabad tűzön sütve is mennyei köret.
Hagyományos száraz tarkabab Lakatos Szabolcs kertjéből. Elsősorban párolasra, sültekhez használják.