Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink Lévai Ákos kistermelő

Lévai Ákos kistermelő

Rákóczifalván tevékenykedünk 2014 óta kistermelőként. Jelenleg 13 kecskének és 4 tehénnek a tejét dolgozzuk fel napi szinten. Sajtjaink lágy sajtok, ízesítésében megtalálható natúr, fokhagymás, lilahagymás, snidlinges és kapros. Nyers kecske- és tehéntejet is lehet kapni, ami azt jelenti, hogy forralás nélkül értékesített. Tehéntúrónk igazi házi túró, zsíros és krémes.

Rózsa Kecske Ranch néven a Facebookon keresztül is megtalálhatóak vagyunk, ahol betekintést lehet nyerni a gazdaságunkba.

Termékek

Ivójoghurt (epres)

Eper ízesítésű ivójoghurt friss házi tehéntejből. Kiszerelés 170 g/db (bébiételes üvegben). Hűtve átvételtől számított 10 napig fogyasztható, tartósítószert nem tartalmaz.

300 Ft / db
300 Ft/db

Karamellás tej tehén

Karamellás tej tehéntejből. Összetevők: hőkezelt tehéntej, kristálycukor. Hűtve tűrolandó, átvételtől számított 3 napig fogyasztható. Egy liter ára 470 Ft. 

470 Ft / l
470 Ft/l

Kecskesajt

Lágy kecskesajtok natúr, fokhagymás, lilahagymás, snidlinges és kapros ízben. Sajtok darabárasak, 20-25 dkg-os darabok, egy darab sajt  825 Ft.  Sajtok összetétele: kecsketej, só és ecet. Tartósítószert nem tartalmaz. Szavatossági ideje az átvételtől számított egy hét, kibontott állapotban. (tejtermék, ezért csomagolva nem szellőzik, bepenészedik) 

825 Ft / db
825 Ft/db

Kecsketej

Nyers kecsketej, forralás nélkül értékesített. 590 Ft/liter

590 Ft / l
590 Ft/l

Natúr Joghurt

Natúr joghurt friss házi tehéntejből. Kiszerelés 170 g/db (bébiételes üvegben). Hűtve átvételtől számított 10 napig fogyasztható, tartósítószert nem tartalmaz.

300 Ft / db
300 Ft/db

Tehéntej

Termelői nyers tehéntej, forralás nélkül értékesített. Egy liter tej ára 350 ft/liter 

350 Ft / l
350 Ft/l