Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink Lévai Ákos kistermelő

Lévai Ákos kistermelő

Rákóczifalván tevékenykedünk 2014 óta kistermelőként. Jelenleg 13 kecskének és 4 tehénnek a tejét dolgozzuk fel napi szinten. Sajtjaink lágy sajtok, ízesítésében megtalálható natúr, fokhagymás, lilahagymás, snidlinges és kapros. Nyers kecske- és tehéntejet is lehet kapni, ami azt jelenti, hogy forralás nélkül értékesített. Tehéntúrónk igazi házi túró, zsíros és krémes.

Rózsa Kecske Ranch néven a Facebookon keresztül is megtalálhatóak vagyunk, ahol betekintést lehet nyerni a gazdaságunkba.

Termékek

Kecskesajt

Lágy kecskesajtok natúr, fokhagymás, lilahagymás, snidlinges és kapros ízben. Sajtok darabárasak, 20-25 dkg-os darabok, egy darab sajt  825 Ft.  Sajtok összetétele: kecsketej, só és ecet. Tartósítószert nem tartalmaz. Szavatossági ideje az átvételtől számított egy hét, kibontott állapotban. (tejtermék, ezért csomagolva nem szellőzik, bepenészedik) 

825 Ft / db
825 Ft/db

Kecsketej

Nyers kecsketej, forralás nélkül értékesített. 470 Ft/liter

470 Ft / l
470 Ft/l

Tehénsajt

Lágy tehénsajtok natúr, fokhagymás, lilahagymás, snidlinges és kapros ízben. Sajtok darabárasak, 20-25 dkg-os darabok, egy db sajt 725 Ft. Sajtok összetétele: tehéntej, só és ecet. Tartósítószert nem tartalmaz. Szavatossági ideje az átvételtől számított egy hét, kibontott állapotban. (Tejtermék, ezért csomagolva nem szellőzik, bepenészedik.)

725 Ft / db
725 Ft/db

Tehéntej

Termelői nyers tehéntej, forralás nélkül értékesített. Egy liter tej ára 295 ft +200 ft üveg betét díj. 

295 Ft / l
295 Ft/l

Tehéntúró

Termelői tehéntúró fél kilónként csomagolva. Egy csomag 825 ft. 

825 Ft / csomag
1650 Ft/kg