Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Éden major biogazdálkodás

Éden major biogazdálkodás

A Tiszakécske melletti tanyánkon - az Éden major biogazdálkodásban - főként bio tojás termeléssel és konyhakész bio csirke előállításával foglalkozik családunk. Minősített biogazdaságként termékeink garantáltan vegyszermaradvány, GMO, antibiotikum és gyógyszermaradvány mentesek. Jószágainkat szabadon tartjuk, takarmányuk előállítását takarmánykeverő üzemünkben végezzük, hazai termelők ellenőrzött gabonáiból. Gondosan ügyelünk rá, hogy kiváló minőségű élelmiszer kerüljön családunk és vásárlóink asztalára, mert tudjuk, hogy az étel bizalom. Termékeinkből készült ételekhez jó étvágyat kívánunk! További információt a családi gazdálkodásunkról az  https://edenmajor.hu/index.php weboldalon oldalon lehet találni, Facebookon a https://m.facebook.com/edenmajortiszakecske/ vagyunk elérhetők. Itt betekintést nyerhettek jószágaink és a tanya életébe. 

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Ár szerint
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2023-03-24
Rendelhető 2023-03-22-ig

Bio gyimesi racka hús (bárány, vegyes)

Családi  gazdaságunk egyik különleges terméke a füstölt csirke mellett a Gyimesi racka juh hús. Egyelőre nagyon ritkán rendelhető a kis létszámú állomány miatt, amely saját szaporulatból folyamatosan bővítés alatt áll. A hazai köztudatban a rackáról sokak számára az alföldi racka juh ugrik be, egyenes, hosszú, csavart szarvával, de nálunk az inkább Erdélyben és Székelyföldön honos Gyimesi racka található meg. A racka húsnak kiemelkedő a gasztronómia értéke. Ízvilágában határozottan különbözik a többitől, mert húsa édeskés, márványos, nem faggyús. Tartalmas, intenzív ízű étel készíthető belőle. Kulonleges hangulata van ősszel és télen a bográcsos birkapörköltnek egy forró teával, forraltborral, családi, baráti társaságban a szabadban. 

4800 Ft / db
4800 Ft/kg

Bio tojás

Gazdaságunk első terméke a bio minősített tojás volt. A minősítésnek köszönhetően, amelyet a Biokontroll Hungária végez, garantáltan egy GMO-, mezőgazdasági vegyszermaradvány-, antibiotikum-, és gyógyszermaradványmentes élelmiszer kerülhet vásárlóink asztalára. Tojásunk a takarmányozásnak köszönhetően, ami a saját magunk által kifejlesztett teljes értékű bio takarmánykeverékekkel történik, a legmagasabb beltartalmi értékekkel rendelkezik és gasztronómiai értéke kimagasló. A belőle készült tészták, sütemények felülmúlják az elvárásokat. Tojó tyúkjaink szabadon tartottak, nagy területen, stresszmentesen és boldogan kapirgálhatnak.

1350 Ft / doboz
135 Ft/doboz