Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Kamrapolc

Bio akácméz

Bio akácmézünkhöz a nektárt az újszilvási erdőben és Nógrádban gyűjtik a méheink. Az akácméz a legalacsonyabb pollentartalmú méz. Kevésbé karakteres, "enyhe" ízű, így a cukor helyettesítésére leginkább alkalmas a mézek közül. Nagyon lassan kristályosodik. Ugyanúgy, mint az akácvirág teája, az akácméz is ajánlott a gyomorsav túltermelés okozta emésztési zavarokra. 500 és 950 g-os kiszerelésben értékesítjük. Saját üvegeinket 25 ill. 50 Ft/db áron beszámítjuk a következő vásárláskor.

3500 Ft / db
3.68 Ft/g

Bio ámorakácméz

Az ámorakácmézünket a szolnoki Tisza-ártéren élő ámorakác (más néven gyalogakác vagy vízi akác) nektárjából készítik a méhek. Családunknak ez a kedvence! Illatos, aromás, lassan kristályosodó méz. 500 g-os és 950 g-os kiszerelésben árusítjuk. Saját üvegeinket (tetővel) 25 ill. 50 Ft/db áron beszámítjuk a következő vásárláskor.

3000 Ft / db
3.16 Ft/g

Bio hársméz

Erős illatú, rendkívül zamatos méz. Elsősorban felső légúti megbetegedések és hörghurut ellen javasolt a fogyasztása (hársfateával különösen). Enyhe nyugtató hatású. 500 g-os és 950 g-os kiszerelésben értékesítjük. Saját üvegeinket (tetővel) 25 ill. 50 Ft/db áron beszámítjuk a következő vásárláskor.

3000 Ft / db
3.16 Ft/g

Bio propoliszos vegyes virágméz - 300 g

A propoliszos méz enyhíti a torokfájást, a köhögést, gyulladáscsökkentő hatású, valamint rendszeres fogyasztása az immunrendszert erősíti. A biopropolisz mentes a méhek atka elleni védelmében használt kemikáliáktól, hiszen csak bioméhészetben engedélyezett szereket használunk. 300 g-os kiszerelésben árusítjuk. A propolisztinktúra kiválása a méz tetején természetes. Használat előtt javasoljuk belekeverni a mézbe. Összetevők: vegyes virágméz, propolisztinktúra

1400 Ft / db
4666.67 Ft/kg

Bio selyemfűméz

A selyemfű (más néven selyemkóró) nektárját Nyársapát környékén gyűjtik méheink. Rendkívül illatos, zamatos, fűszeres méz, mely lassan kristályosodik. Nyers ételek különleges ízesítője. 500 g-os és 950 g-os kiszerelésben árusítjuk. Saját üvegeinket (tetővel) 25 ill. 50 Ft-os áron beszámítjuk a következő vásárláskor.

3000 Ft / db
3.16 Ft/g

Csakalma

Semmi más csak alma! Sütve, krémesítve, illatosan. Sültalmakrém mindenmentes verziója. Természetes gyümölcscukor tartalmának köszönhetően ( ami a sütés közben karamellizálódik) enyhén édes, de az alma savasságát is fel lehet fedezni benne.   

600 Ft / üveg
1.48 Ft/ml

Cseresznyeszörp

Kézműves cseresznyeszörp, visszaváltható csatos üvegben. Összetevők: Víz, cseresznye, cukor, citromsav.

1050 Ft / üveg
2.1 Ft/ml

Cukkinis-Almás Csatni

Cukkinis Almás Csatni kiválóan illik grillezett gúsok sajtok mellé. Hőkezeléssel tartósított. Felbontás után hűtőben tatandő, 3 napon belül fogyasztandó. Összetétel: cukkini, alma, vöröshagyma, szilva, cukor só ecet, gyömbér.

690 Ft / üveg
2.76 Ft/g

Cukormentes levendulás cseresznye lekvár

Tartósítószer és cukormentes levendulás cseresznye lekvár. Felbontás után hűtőben tartandó és egy héten belül elfogyasztandó. Összetevők: Cseresznye. édesítőszer (eritrit és sztívia), pektin, levendulavirág

1180 Ft / üveg
3.37 Ft/g

Cukormentes vörösboros cseresznye lekvár

Tartósítószer és cukormentes vörösboros cseresznye lekvár. Felbontás után hűtőben tartandó és egy héten belül elfogyasztandó. Alkoholt nem tartalmaz. Összetevők: Cseresznye. édesítőszer (eritrit és sztívia), pektin, vörösbor  

1180 Ft / üveg
3.37 Ft/g

Fahéjas sültalmakrém

Selymes gyümölcskrém, mely a sütés miatt enyhén karamellás ízű. A természetes gyümölcscukron kívül minimális hozáadott cukrot tartalmaz ( 10% ) Pirítósra, palacsintára és süteménybe is kiváló. Lehűtve elkanalazgatva önmagában is szuper nassolnivaló. Pillanatok alatt készíthetünk vele almalevest, amit akár a munkába is magunkkal vihetünk. Csak öntsük egy üvegbe, engedjük fel tejjel ( akár gabonatejjel), rázzuk össze és már fogyasztható is. 

400 Ft / üveg
2 Ft/ml

Hársméz

2500 Ft / kg
2500 Ft/kg