Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Tojásból készült különlegességek

Főtt, pácolt, füstölt fürjtojás - 100 g

Fürjtojásaink főzés és pucolás után 12 órát páclében töltenek. Ezt követően 3 óra hidegfüstölés következik bükkfaforgácson. A füstölt fürjtojások ezt követően kapják meg a ízesítést, melyet kizárólag friss zöldfűszerekkel teszünk. A Vargányás ízesítés szárított gonbával történik, míg a színesbors frissenőrölt. A végleges tartósítást a jó minőségű napraforgóolaj biztosítja. A termék ízfokozót, adalékanyagot és tartósítószert nem tartalmaz. A fürtojás és a zöldfűszerek is a saját vállakozásunk termékei. A termék hűtve tárolandó. Eltartási idő 2 hónap, felbontás után egy héten belül fogyasztandó. Egy üvegben 100 gramm fürjtojás található a nagy kiszerelésben 200 g. Ez kb 10-11 illetve 20-22 tojást jelent nagyságtól függően. 

1700 Ft / üveg
170 Ft/dkg

Főtt, pácolt, füstölt fürjtojás - 200 g

Fürjtojásaink főzés és pucolás után 12 órát páclében töltenek. Ezt követően 3 óra hidegfüstölés következik bükkfaforgácson. A füstölt fürjtojások ezt követően kapják meg a ízesítést, melyet kizárólag friss zöldfűszerekkel teszünk. A Vargányás ízesítés szárított gonbával történik, míg a színesbors frissenőrölt. A végleges tartósítást a jó minőségű napraforgóolaj biztosítja. A termék ízfokozót, adalékanyagot és tartósítószert nem tartalmaz. A fürtojás és a zöldfűszerek is a saját vállakozásunk termékei. A termék hűtve tárolandó. Eltartási idő 2 hónap, felbontás után egy héten belül fogyasztandó. Egy üvegben 200 gramm fürjtojás található a Ez kb 20-22 tojást jelent nagyságtól függően. 

3200 Ft / üveg
160 Ft/dkg

Füstölt-főtt fürjtojás

Fürjeink tojásából, kistermelői-  vagy hidegen sajtolt olivaolajjall készített füstölt-főtt fürjtojás. Ízesítésének csak a képzelet szabhat határt. Alapízek: natúr, hagymás, fokhagymás, görög (fetasajtos-olivabogyós), olasz (aszalt paradicsomos), chilis.  A fürjtojások egy éjszakán át pácolódnak parajdi sós vízben, majd másnap órákon át füstölődnek bükkfa füstön. Ezután kerülnek üvegbe. Minőségüket hűtőben tartva hónapokig megőrzik, de kicsi az esélyük erre. :)  Remek alapja lehet bármilyen salátának, szendvicsnek, de nassolni is tökéletes.  Kétféle kiszerelésben kapható: 8 db-os és 16 db-os, mely a mérettől függően +/- 1 tojással változhat.  A kívánt ízt, kérem, hogy kommentben jelöld meg! Köszönöm! 

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Tojáskrém

Fürjtojásból, házi zsírral, sült szalonnával, petrezselyemmel, házi majonézzel, tejföllel készített tojáskrém. 20 dkg-os kiszerelésben kapható.  

1560 Ft / db
78 Ft/dkg