Fürjeink tojásából, kistermelői- vagy hidegen sajtolt olivaolajjall készített füstölt-főtt fürjtojás. Ízesítésének csak a képzelet szabhat határt. Alapízek: natúr, hagymás, görög (fetasajtos-olivabogyós), olasz (aszalt paradicsomos), chilis. A fürjtojások egy éjszakán át pácolódnak parajdi sós vízben, majd másnap órákon át füstölődnek bükkfa füstön. Ezután kerülnek üvegbe. Minőségüket hűtőben tartva hónapokig megőrzik, de kicsi az esélyük erre. :) Remek alapja lehet bármilyen salátának, szendvicsnek, de nassolni is tökéletes. Kétféle kiszerelésben kapható: 8 db-os és 16 db-os, mely a mérettől függően +/- 1 tojással változhat. A kívánt ízt, kérem, hogy kommentben jelöld meg! Köszönöm!
Fürjtojásból, házi zsírral, sült szalonnával, petrezselyemmel, házi majonézzel készített tojáskrém. 20 dkg-os kiszerelésben kapható.