
A ribizli savanyússágát finoman ellensúlyozza a málna lágysága, és megédesíti az eper. Friss íz, így jellemezték mások. Miben más mint egy lekvár? A gyümölcskrém "vivő" anyaga krémesebb mint egy lekváré (mag nélkül), amibe egész gyümölcsszemek kerülnek. Mire érdemes használni? Tejberizsre, panna cottára öntetként, fagyira csurgatni, natúr joghurtba vagy csak úgy bekanalazni... Összetevők: Málna, eper, ribizli, cukor, citromlé (85% gyümölcs, 15% cukor) Felbontás után hűtve tárolandó!!

Gyerekek kedvence tele gyümölccsel! Miben más mint egy lekvár? A gyümölcskrém "vivő" anyaga krémesebb mint egy lekváré és egész gyümölcs kerül bele. Mag nincs benne! Mire érdemes használni? Tejberizsre, panna cottára öntetként, fagyira csurgatni, natúr joghurtba vagy csak úgy bekanalazni... Összetevők: 50% Málna, 20% eper, 20% szeder, 10% cukor, biocitrom, pektin Felbontás után hűtve tárolandó!!
A méhek rügyekről gyűjtött természetes fertőtlenítő anyagából készített tinktúra. Sokféle jótékony hatása közül az immunerősítő, gyulladáscsökkentő, valamint a megfázás tüneteit, torokfájást enyhítő hatását emeljük ki. Ajánlott napi adag 20 csepp, egy kanál mézre vagy kockacukorra csepegtetve. Gyerekeknek inkább propoliszos mézet adjunk. A propoliszra érzékenyek kerüljék a fogyasztását!!
Repceméz a Jászságból. Kristályos szerkezetű, világos színű karakteres ízű méz. Ajánlom azoknak, akik savasnak érzik magukat. Kávé, tea savasságát kiválóan elüti, a legfinomabb mézeskalács alapanyag és természetes immunerősítő.
A repcemézhez az Abony környéki repcetáblákon gyújtik méheink a nektárt. Visszafogottabb aromájú, fehér apró kristályos krémméz. 500 g-os és 950 g-os kiszerelésben árusítjuk. Saját üvegeinket (tetővel) 25 ill. 50 Ft-os áron beszámítjuk a következő vásárláskor.
Ringló szilvából készült tartósítószer, színezék és ízfokozó mentes lekvárunk. Kiváló választás székrekedés ellen.
A rozmaring gyulladáscsökkentő, hatékony ízületi gyulladás, hátfájás, köszvény tüneteinek enyhítésében. Élénkítő hatása miatt gyakran kávé helyett fogyasztjuk.
Finom sárgabarack dzsem Szandaszőllősről. Összetevők: Sárgabarack, cukor, citromsav, pektin

9 féle paradicsomból, friss saját fűszerekkel és extraszűz olivaolajjal lezárva kerül az üvegbe. Valami mesés! Javaslom egy jó minőségű tésztára aszalt paradicsommal, rá egy lehetnyi parmezán és mellé a egy pohár rozé. Én személy szerint reggelire piritósra kenve fogyasztom és isteni! De tökéletes margareta pizzára és nem rontanám el más feltéttel, mint friss rukkola és érlelt sonka Összetevők: 80% paradicsom, vöröshagyma, fokhagyma,bazsalikom, kakukkfű, majoranna, oregánó, őrölt bors, rozmaring, zellerlevél, só, cukor, olívaolaj Tömeg: 250 g sültparadicsom + 50 g olívaolaj Felbontás után hűtve tárolandó!!

Ízben visszahozza a nyári uborkasaláta frissességét és a disznótoroshoz pedig verhetetlen!!! Összetevők: 75% uborka, 25% voroshagyma, ecet, só, cukor

Miben más mint egy lekvár? A gyümölcskrém "vivő" anyaga krémesebb mint egy lekváré és egész gyümölcs kerül bele. Mag nincs benne! Mire érdemes használni? Tejberizsre, panna cottára öntetként, fagyira csurgatni, natúr joghurtba vagy csak úgy bekanalazni... Összetevők: 90% Szeder, 10% cukor, biocitrom, pektin Felbontás után hűtve tárolandó!!