Finom érett fügéből és körtéből készített lekvár gyömbérrel ízesítve. Összetétel: füge, körte, cukor, gyömbér. Szállítás minden páratlan héten. A köztes időben előrendelést lehet leadni. Kiszerelés: 350gr.
Levendulás cseresznyelekvárunk kiváló választás palacsintába, kenyérre egyaránt azoknak, akik valami másra vágynak a szokásos lekváron túl. Tartósítószert, ízfokozót nem tartalmaz!
Cseresznyemustárunkat sült húsok, vadételek mellé ajánljuk elsősorban. Nem édes és nem hagymás, nem csípős, viszont semmilyen ízesítést nem igényel, tálaláskor tesszük a tányérra a natúr sült hús mellé. Tartósítószert, színezéket nem tartalmaz!
Levendulás eperlekvárunk készítése során kizárólag magyar, szabadföldi epret, cukrot, levendulát és citromsavat használtunk. A levendula remekül harmonizál az eperrel, igazi különlegesség. Tartósítószert, színezéket nem tartalmaz.
Levendulás feketeribizlilekvárunk tartósítószer nélkül, hagyományos módon lett üvegbe zárva, hogy a lehető legtöbb értékes vitamint megőrizzük. Felbontás után hűtőben tárolandó és 2 héten belül javasolt elfogyasztani.
Az őszibarack lekvárja levendulával még különlegesebb. A levendula kellemes, vaníliás ízvilágú fűszer, óvatosan használva magas szintre emelhetjük az amúgy is finom lekvárokat.
Levendula és sárgabarack - tökéletes párosítás, igazi ízharmónia. Termékeinkbe semmilyen tartósítószert vagy ízfokozót nem teszünk, kizárólag hagyományos módszerrel, dunsztolással tartósítunk.
Levendulás szilvalekvárunk kizárólag szilva, cukor, levendula és citromsav felhasználásával készül. A levendula kiváló kiegészítője a szilva ízének, használatával különlegessé tehetjük az egyszerű palacsintát is. 220gr-os kiszerelés
Nyugtat, segíti a relaxációt, a gyerekek egyik kedvence. Felnőtteknek pedig Roséhoz ajánlom, kíváló párosítás. Egy pohár rosé fröccsbe 2-3 cl levendulaszörpöt teszünk, hűvösen fogyasztjuk.
Nyugtat, segíti a relaxációt, a gyerekek egyik kedvence. Felnőtteknek pedig Roséhoz ajánlom, kíváló párosítás. Egy pohár rosé fröccsbe 2-3 cl levendulaszörpöt teszünk, hűvösen fogyasztjuk.
Mama ketchupja - Édes, lédús paradicsomból - sültekhez, pizzához, tésztákhoz, hasáb burgonyához .