Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Kamrapolc

Levendulaszörp 250 ml

Nyugtat, segíti a relaxációt, a gyerekek egyik kedvence. Felnőtteknek pedig Roséhoz ajánlom, kíváló párosítás. Egy pohár rosé fröccsbe 2-3 cl levendulaszörpöt teszünk, hűvösen fogyasztjuk.

800 Ft / üveg
800 Ft/üveg

Levendulaszörp 500 ml

Nyugtat, segíti a relaxációt, a gyerekek egyik kedvence. Felnőtteknek pedig Roséhoz ajánlom, kíváló párosítás. Egy pohár rosé fröccsbe 2-3 cl levendulaszörpöt teszünk, hűvösen fogyasztjuk.

1500 Ft / üveg
1500 Ft/üveg

Mandula akácmézben 250 g

Férjem kedvence.

2000 Ft / üveg
8 Ft/g

Mangalica zsír

Virágoskúti mangalicazsír 0,5kg-os kiszerelésekben.

1320 Ft / doboz
2640 Ft/kg

Menta Teacseppek

Varsánykert Teacseppek Menta Kistermelői cukormentes gyógynövény esszencia Elkészítési javaslat: Ízlés szerint 20-30 cseppet keverjünk el egy pohár meleg/hireg vízben, vagy teában.  

1000 Ft / üveg
33.33 Ft/ml

Mézharmat méz (900 g)

Mézharmat méz Mézharmat mézünk egy igazi mézkülönlegesség, mely a Dunántúl védett területeiről származik. A mézharmat kimagaslóan gazdag ásványi anyagokban, vas tartalma is rendkívüli, és a klaszikus mézekhez képest eltérő cukor összetétellek bír. A mézben található ásványi anyagok természetes formájuk révén könnyen hasznosulnak a szervezetben.  Immunerősítő hatású, kimagaslóan gazdag ásványi anyagok és magas vas tartalma miatt kifejezetten ajánlott állóképesség fokozásra és vérszegénység esetén. Értisztító, koleszterinszint karbantartó/csökkentő, légúttisztító, légúti hurutos megbetegedésekre vagy ezek megelőzésére is kiváló. Idegnyugtató, vesetisztító és húgyúti fertőtlenítő. Fogyasztása ajánlott: Önmagában csemegeként, napi 4-5 kiskanállal, reggelihez, kenyérre kenve, tejben izgalmas aromát kölcsönöz, teában rendkívüli módon erősíti a tea aromáját és gyógyhatásait, különleges ízt adva az ital élvezetéhez. Különleges aromája egyedülálló a mézfajták között. A méhek a tölgyes bükkös fenyvesek levelein található mézharmat összegyűjtésével készítik. 

3900 Ft / db
4333.33 Ft/kg

Napraforgó méz (950g)

Napraforgó méz a Jászságból. Különlegessége, hogy a kristály szerkezete nagyobb és íze a napraforgómagra emlékeztető. Színe általában sötétebb, sütésre kiválóan alkalmas, de nagyon jó édesítő gyümölcslevesekhez, szószokhoz, chutneykhoz. Naponta egy kanállal gyógyszer, mint minden méz.

2100 Ft / üveg
2.21 Ft/g

Őszibarack -sült sütőtök püré 100g

Egy tégelybe (100g) mintegy 250 g friss zöldség kerül. Hozzáadott cukrot, ként, citromsavat, tartósítószert, pektint nem tartalmaz. A gondosan válogatot sütőtököt hőkezelés előtt, óvatosan megsütjük melynek egyik fő szerepe a jellegzetes ízvilág kialakítása, a másik pedig a késztermék állag beállításának fontos része.  A fel nem bontott termék hűtést nem igényel, szobahőmérsékleten is nyugodtan tárolható. Előállító csarnokunkban külön odafigyelünk arra, hogy nem használunk és tárolunk semmilyen allergén élelmiszert. Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 318 KJ / 75 kcal Zsír 0,1g- melyből telített zsírsavak 

180 Ft / db
1.8 Ft/g

Padlizsán krém

Összetevők: padlizsán, hagyma, só, bors, olivaolaj 330 ml/üveg    

1750 Ft / db
1750 Ft/db

Paprikakrém

220 ml-es üvegben  Összetevők: paprika, só

1100 Ft / üveg
1100 Ft/üveg

Propolisz tinktúra

A méhek rügyekről gyűjtött természetes fertőtlenítő anyagából készített tinktúra. Sokféle jótékony hatása közül az immunerősítő, gyulladáscsökkentő, valamint a megfázás tüneteit, torokfájást enyhítő hatását emeljük ki. Ajánlott napi adag 20 csepp, egy kanál mézre vagy kockacukorra csepegtetve. Gyerekeknek inkább propoliszos mézet adjunk. A propoliszra érzékenyek kerüljék a fogyasztását!!

1900 Ft / db
63.33 Ft/ml