Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Tehéntejből készült termékek

Bio tehéntej

Bio tehéntej, Zagyvarékasról.CSAK ABBAN AZ ESETBEN  rendelj ilyen tejet, HA MÁR VAN ÜVEGED amit visszahozol, mivel a tej már csak üveges formában vehető. :)  

500 Ft / l
500 Ft/l

Bio tehéntej +üveg

Aki még nem rendelt tejet az válassza ezt az opciót, mert ebben benne van az üveg ára is. Amennyiben a következő alkalomra visszahozza az üveget már a elég a bio tejet betenni a kosárba.

940 Ft / db
940 Ft/l

Demeter vaj

CSAK ABBAN AZ ESETBEN  rendelj ilyen vajat, HA MÁR VANÜVEGED amit visszahozol - A vaj már csak üveges formában vehető. :)   Biodinamikus, azaz Demeter gazdalkodasban tartott tehenek tejéből készült kézműves vaj.  200g/üveg Írós vajat tartalmaz.

1400 Ft / doboz
7 Ft/g

Édes túró tál

3 édestúrót tartalmaz. Vanilliás, csoki darabos, aszaltgyümölcsös. 400g-os kiszerelésben. Hűtőben tárolandó. Egy hétig tárolható. 

1600 Ft / doboz
4 Ft/g
%

Füstölt Paneer sajt

Demeter Házitejünkből keszül. Ecetet, sót és ízesítésének megfelelő zöldséget ill. fűszert füstkivonatot tartalmaz. Az ecet nem érződik az ízén. Csomagolás nélkül tálcán vagy tányéron, hűtőben tárolandó. Átvételtől számítva egy hétig fogyasztható. 140-160g/db-940Ft A füst nélküli: 300g/db-1700Ft

940 Ft / db
6.27 Ft/g

Füstölt parányica

Parányi parenyica. Egy parányica 25-30g.  Ezt tartalmaz: Tehéntej, sajtnak megfelelő kultúra, tejoltó, só, füstaroma. Rendes parenyica. Mindenképp kis dobozban tároljatok. Mérete miatt hamarabb kiszárad. 

175 Ft / db
6.48 Ft/g

Füstölt parenyica

Biodinamikus gazdalkodasban tartott tehen tejéből, füstölt parenyica Zagyvarekasról. Normál esetben csomagolás nélkül hűtőben tárolandó. Dobozos tárolas esetén a nedvességet ki kell törölni naponta.  Tejet, természetes tejoltót, sajtnak megfelelő kultúrát, sót, füstkivonatot tartalmaz.    90-110 g közé esik a súlya.

600 Ft / db
60 Ft/dkg

Gomolya sajt

Biodinamikus gazdalkodásban tartott tehén tejéből készült kézműves natúr és ízesített gomolya sajtok Zagyvarékasról. Minél elöbb érdemes kivenni a csomagolásból.Csomagolás nélkül hűtőben tárolandó. Aki nagyon be akarja csomagoni annak egy ételes dobozt ajánlok. Ebben az esetben arra kell oda figyelni, hogy a nedvességet naponta/ két naponta ki kell törölni és, ha nagyon izzad a sajt, egy napra fedőnélkül hagyni. A nyers zöldséges sajtokat péntektől számítva egy héten belül ajánlatos felhasználni. A fűszeres és natúr másfél/két hétig is elállhat. A fehér penésztől nem kell megijjedni. Egy sajtmestertől tanultam, hogy ez egy nemes penész, nem árt. Érdemes levágni azt a részt, ha nagyon zavaró.  Tejet, természetes tejoltót, sajtnak megfelelő kultúrát,sót,fűszert/aprított zöldséget tartalmaz. 1 db 200-250 g közötti súlyú.  

1375 Ft / db
55 Ft/dkg

Harmónia paneer sajt

Ecettel kicsapott sajt. Változatos ízben. Meglepetés, hogy milyen ízűt kapsz! Hűtőben tárolandó csomagolás nélkül. Egy hétig fogyasztható.

1700 Ft / db
5.67 Ft/g

Joghurt

Demeter tejünkből joghurt kultúra hozzáadasával keszült joghurt. Hűtőben tárolandó.500g-os kiszereléseink vannak.

1190 Ft / doboz
2.38 Ft/g

Karamellás tej tehén

Karamellás tej tehéntejből. Összetevők: hőkezelt tehéntej, kristálycukor. Hűtve tűrolandó, átvételtől számított 3 napig fogyasztható. Egy liter ára 600 Ft. 

600 Ft / l
600 Ft/l

Natúr Joghurt

Natúr joghurt friss házi tehéntejből. Kiszerelés 170 g/db (bébiételes üvegben). Hűtve átvételtől számított 10 napig fogyasztható, tartósítószert nem tartalmaz.

360 Ft / db
360 Ft/db