Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Tehéntejből készült termékek

Bio tehéntej

Bio tehéntej, Zagyvarékasról.CSAK ABBAN AZ ESETBEN  rendelj ilyen tejet, HA MÁR VAN ÜVEGED amit visszahozol, mivel a tej már csak üveges formában vehető. :)  

500 Ft / l
500 Ft/l

Bio tehéntej +üveg

Aki még nem rendelt tejet az válassza ezt az opciót, mert ebben benne van az üveg ára is. Amennyiben a következő alkalomra visszahozza az üveget már a elég a bio tejet betenni a kosárba.

940 Ft / db
940 Ft/l

Demeter vaj

  Biodinamikus, azaz Demeter gazdálkodásban tartott tehenek tejéből készült kézműves vaj.  200g/doboz Írós vajat tartalmaz.

1400 Ft / doboz
7000 Ft/kg

Édes túró tál

Októbertők rendelhető! 3 édestúrót tartalmaz. Vanilliás, csoki darabos, aszaltgyümölcsös. 400g-os kiszerelésben. Hűtőben tárolandó. Egy hétig tárolható. 

1600 Ft / doboz
4000 Ft/kg

Füstölt parenyica

Biodinamikus gazdalkodasban tartott tehen tejéből, füstölt parenyica Zagyvarekasról. Normál esetben csomagolás nélkül hűtőben tárolandó. Dobozos tárolas esetén a nedvességet ki kell törölni naponta.  Tejet, természetes tejoltót, sajtnak megfelelő kultúrát, sót, füstkivonatot tartalmaz.    90-110 g közé esik a súlya.

600 Ft / db
6000 Ft/kg

Gomolya sajt

Segíts az új gomolyasajtokat tesztelni! Várjuk szíves visszajelzéseket a termékkel kapcsolatban! Biodinamikus gazdalkodásban tartott tehén tejéből készült kézműves natúr és ízesített gomolya sajtok Zagyvarékasról. Minél elöbb érdemes kivenni a csomagolásból.Csomagolás nélkül hűtőben tárolandó. Aki nagyon be akarja csomagoni annak egy ételes dobozt ajánlok. Ebben az esetben arra kell oda figyelni, hogy a nedvességet naponta/ két naponta ki kell törölni és, ha nagyon izzad a sajt, egy napra fedőnélkül hagyni. A nyers zöldséges sajtokat péntektől számítva egy héten belül ajánlatos felhasználni. A fűszeres és natúr másfél/két hétig is elállhat. A fehér penésztől nem kell megijjedni. Egy sajtmestertől tanultam, hogy ez egy nemes penész, nem árt. Érdemes levágni azt a részt, ha nagyon zavaró.  Tejet, természetes tejoltót, sajtnak megfelelő kultúrát,sót,fűszert/aprított zöldséget tartalmaz. 1 db 200-250 g közötti súlyú.  

1000 Ft800 Ft / db
4000 Ft/kg

Joghurt 250g

Demeter tejünkből joghurt kultúra hozzáadasával keszült joghurt. Hűtőben tárolandó. 250g-os kiszereléseink vannak.

600 Ft / doboz
2400 Ft/kg

Joghurt 500g

Demeter tejünkből joghurt kultúra hozzáadasával keszült joghurt. Hűtőben tárolandó.500g-os kiszereléseink vannak.

1190 Ft / doboz
2380 Ft/kg

Paneer sajt

Demeter Házitejünkből keszül. Ecetet, sót és ízesítésének megfelelő zöldséget ill. fűszert füstkivonatot tartalmaz. Az ecet nem érződik az ízén. Csomagolás nélkül tálcán vagy tányéron, hűtőben tárolandó. Átvételtől számítva egy hétig fogyasztható.  

1620 Ft / db
5400 Ft/kg

Sós túró tál

Októbertől rendelhető!! 3 ízesítést tartalmaz. Olivás,3 hagymás, körözött. Hűtőben tárolandó. 400g-os kiszerelés. Egy hétig felhasználható.

2400 Ft / doboz
6000 Ft/kg

Tejföl (kicsi)

Házi tejfölünk tejszínünkből készül, altatással. Egy hétig áll el. Hűtőben tárolandó!

700 Ft / db
3500 Ft/kg

Tejföl (nagy)

Házi tejfölünk tejszínünkből készül, altatással. Egy hétig áll el. Hűtőben tárolandó!

1625 Ft / db
3250 Ft/kg