Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Sajt

%

Füstölt Paneer sajt

Demeter Házitejünkből keszül. Ecetet, sót és ízesítésének megfelelő zöldséget ill. fűszert füstkivonatot tartalmaz. Az ecet nem érződik az ízén. Csomagolás nélkül tálcán vagy tányéron, hűtőben tárolandó. Átvételtől számítva egy hétig fogyasztható. 140-160g/db-940Ft A füst nélküli: 300g/db-1700Ft

940 Ft / db
6.27 Ft/g

Füstölt parányica

Parányi parenyica. Egy parányica 25-30g.  Ezt tartalmaz: Tehéntej, sajtnak megfelelő kultúra, tejoltó, só, füstaroma. Rendes parenyica. Mindenképp kis dobozban tároljatok. Mérete miatt hamarabb kiszárad. 

175 Ft / db
6.48 Ft/g

Füstölt parenyica

Biodinamikus gazdalkodasban tartott tehen tejéből, füstölt parenyica Zagyvarekasról. Normál esetben csomagolás nélkül hűtőben tárolandó. Dobozos tárolas esetén a nedvességet ki kell törölni naponta.  Tejet, természetes tejoltót, sajtnak megfelelő kultúrát, sót, füstkivonatot tartalmaz.    90-110 g közé esik a súlya.

600 Ft / db
60 Ft/dkg

Gomolya sajt

Biodinamikus gazdalkodásban tartott tehén tejéből készült kézműves natúr és ízesített gomolya sajtok Zagyvarékasról. Minél elöbb érdemes kivenni a csomagolásból.Csomagolás nélkül hűtőben tárolandó. Aki nagyon be akarja csomagoni annak egy ételes dobozt ajánlok. Ebben az esetben arra kell oda figyelni, hogy a nedvességet naponta/ két naponta ki kell törölni és, ha nagyon izzad a sajt, egy napra fedőnélkül hagyni. A nyers zöldséges sajtokat péntektől számítva egy héten belül ajánlatos felhasználni. A fűszeres és natúr másfél/két hétig is elállhat. A fehér penésztől nem kell megijjedni. Egy sajtmestertől tanultam, hogy ez egy nemes penész, nem árt. Érdemes levágni azt a részt, ha nagyon zavaró.  Tejet, természetes tejoltót, sajtnak megfelelő kultúrát,sót,fűszert/aprított zöldséget tartalmaz. 1 db 200-250 g közötti súlyú.  

1375 Ft / db
55 Ft/dkg

Harmónia paneer sajt

Ecettel kicsapott sajt. Változatos ízben. Meglepetés, hogy milyen ízűt kapsz! Hűtőben tárolandó csomagolás nélkül. Egy hétig fogyasztható.

1700 Ft / db
5.67 Ft/g