Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Sajt

Füstölt parenyica

Biodinamikus gazdalkodasban tartott tehen tejéből, füstölt parenyica Zagyvarekasról. Normál esetben csomagolás nélkül hűtőben tárolandó. Dobozos tárolas esetén a nedvességet ki kell törölni naponta.  Tejet, természetes tejoltót, sajtnak megfelelő kultúrát, sót, füstkivonatot tartalmaz.    90-110 g közé esik a súlya.

600 Ft / db
6000 Ft/kg

Gomolya sajt

Segíts az új gomolyasajtokat tesztelni! Várjuk szíves visszajelzéseket a termékkel kapcsolatban! Biodinamikus gazdalkodásban tartott tehén tejéből készült kézműves natúr és ízesített gomolya sajtok Zagyvarékasról. Minél elöbb érdemes kivenni a csomagolásból.Csomagolás nélkül hűtőben tárolandó. Aki nagyon be akarja csomagoni annak egy ételes dobozt ajánlok. Ebben az esetben arra kell oda figyelni, hogy a nedvességet naponta/ két naponta ki kell törölni és, ha nagyon izzad a sajt, egy napra fedőnélkül hagyni. A nyers zöldséges sajtokat péntektől számítva egy héten belül ajánlatos felhasználni. A fűszeres és natúr másfél/két hétig is elállhat. A fehér penésztől nem kell megijjedni. Egy sajtmestertől tanultam, hogy ez egy nemes penész, nem árt. Érdemes levágni azt a részt, ha nagyon zavaró.  Tejet, természetes tejoltót, sajtnak megfelelő kultúrát,sót,fűszert/aprított zöldséget tartalmaz. 1 db 200-250 g közötti súlyú.  

1000 Ft800 Ft / db
4000 Ft/kg

Paneer sajt

Demeter Házitejünkből keszül. Ecetet, sót és ízesítésének megfelelő zöldséget ill. fűszert füstkivonatot tartalmaz. Az ecet nem érződik az ízén. Csomagolás nélkül tálcán vagy tányéron, hűtőben tárolandó. Átvételtől számítva egy hétig fogyasztható.  

1620 Ft / db
5400 Ft/kg

Trappista sajt

Teljes értékű Demeter Házitejünkből keszülő tarppista sajt, sajtkultúra hozzáadásával és 6 hét érleléssel. Csomagolás nélkül tálcán vagy tányéron, hűtőben tárolandó. Átvételtől számítva egy hétig fogyasztható.

1200 Ft1000 Ft / db
5000 Ft/kg