Kézműves mozarella sajtbatyu sajtkrémmel töltve, olajbogyóval és kapribogyóval tálalva. A burrata biodinamikus, azaz Demeter gazdálkodásban tartott tehenek tejéből készült.A2 azaz kazein érzékenyek is fogyaszthatják. 150g / doboz, mely 2 vagy 3 burratat tartalmaz. Az ÁR súly függvényében változhat!
3 hónapos érlelésű intenzív ízű edami sajt. Biodinamikus, azaz Demeter gazdálkodásban tartott tehenek tejéből készült kézműves érett edami sajt. 100g / db Az ÁR súly függvényében változhat!
Biodinamikus gazdalkodásban tartott tehén tejéből készült kézműves natúr és ízesített gomolya sajtok Zagyvarékasról. Minél elöbb érdemes kivenni a csomagolásból.Csomagolás nélkül hűtőben tárolandó. Aki nagyon be akarja csomagoni annak egy ételes dobozt ajánlok. Ebben az esetben arra kell oda figyelni, hogy a nedvességet naponta/ két naponta ki kell törölni és, ha nagyon izzad a sajt, egy napra fedőnélkül hagyni. A nyers zöldséges sajtokat péntektől számítva egy héten belül ajánlatos felhasználni. A fűszeres és natúr másfél/két hétig is elállhat. A fehér penésztől nem kell megijjedni. Egy sajtmestertől tanultam, hogy ez egy nemes penész, nem árt. Érdemes levágni azt a részt, ha nagyon zavaró. Tejet, természetes tejoltót, sajtnak megfelelő kultúrát,sót,fűszert/aprított zöldséget tartalmaz. 1 db 200-250 g közötti súlyú.
Salátákba ajánlott 5-6 hetes érlelésű feta jellegű fehér görög sajt. Biodinamikus, azaz Demeter gazdálkodásban tartott tehenek tejéből készült kézműves sajt. 150g / adag Az ÁR súly függvényében változhat!
Bio A2 -es tehén tejből készül. Oltó mentes sajt. A sajttészta ecettel készül. Változatos ízben. Meglepetés, hogy milyen ízűt kapsz! Hűtőben tárolandó csomagolás nélkül. Egy hétig eltartható.
Friss paraniyca Tóth Zsusza demeter gazdaságából. A sajt A2-es tejből készül és eléhető füstölt és nem füstölt verzióban! Az ár súly függvényében változhat. Az átadás napján kerül véglegesítésre. Egy adag sajt kb 130-140 gr
Biodinamikus gazdalkodásban tartott tehén tejéből készült kézműves ricotta kisebb és nagyobb kiszerelésben.
Biodinamikus gazdalkodásban tartott tehén tejéből készült kézműves natúr és ízesített krémsajtok Zagyvarékasról. Minél elöbb érdemes kivenni a csomagolásból.Csomagolás nélkül hűtőben tárolandó. Aki nagyon be akarja csomagoni annak egy ételes dobozt ajánlok. Ebben az esetben arra kell oda figyelni, hogy a nedvességet naponta/ két naponta ki kell törölni és, ha nagyon izzad a sajt, egy napra fedőnélkül hagyni. A nyers zöldséges sajtokat péntektől számítva egy héten belül ajánlatos felhasználni. A fűszeres és natúr másfél/két hétig is elállhat. A fehér penésztől nem kell megijjedni. Egy sajtmestertől tanultam, hogy ez egy nemes penész, nem árt. Érdemes levágni azt a részt, ha nagyon zavaró. Tejet, természetes tejoltót, sajtnak megfelelő kultúrát,sót,fűszert/aprított zöldséget tartalmaz. 1 doboz 200 g súlyú.
Bio A2 -es teljes tejből készül kultúra hozzáadásával! Érlelési idő 3 hét. Laktóz érzékenyek is fogyaszthatják!
Biodinamikus gazdalkodásban tartott tehén tejéből készült kézműves 3-4 hetet érlelt trappista sajt Zagyvarékasról. Egy darab sajt 15-20dkg súlyú Az ÁR súly függvényében változhat!!!