Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Tojás

Bio tojás

Bio minősítésű tyúktojás. 130 ft/db.  10/db doboz

1300 Ft / csomag
130 Ft/db

Bio tojás

Gazdaságunk első terméke a bio minősített tojás volt. A minősítésnek köszönhetően, amelyet a Biokontroll Hungária végez, garantáltan egy GMO-, mezőgazdasági vegyszermaradvány-, antibiotikum-, és gyógyszermaradványmentes élelmiszer kerülhet vásárlóink asztalára. Tojásunk a takarmányozásnak köszönhetően, ami a saját magunk által kifejlesztett teljes értékű bio takarmánykeverékekkel történik, a legmagasabb beltartalmi értékekkel rendelkezik és gasztronómiai értéke kimagasló. A belőle készült tészták, sütemények felülmúlják az elvárásokat. Tojó tyúkjaink szabadon tartottak, nagy területen, stresszmentesen és boldogan kapirgálhatnak.

1350 Ft / doboz
135 Ft/doboz

Fürjtojás

Családi gazdaságból. 12db tojás van egy dobozban. 55 Ft/db

660 Ft / doboz
55 Ft/db

Sárga túró

Tojásból és teljes tejből készült, vaníliával ízesített húsvéti különlegesség nem csak húsvétra. A húsvéti kalács és sonka finom kísérője az ünnepi asztalon. Kb. 20 dkg-os kiszerelésben kapható,Mazsolával is kérhető.

500 Ft / db
2.5 Ft/g

Totu

Totu, vagyis tojás túró. Tojásfehérjéből készült, túrót helyettesítő készítmény. 

500 Ft / db
25 Ft/dkg

Tyúktojás

Családi gazdaságból, kapirgáló, "jól nevelt" , gabonán nevelt tyúkoktól. A baromfik szabadtartásban élnek, kedvükre szaladgálhatnak. 10 db tojás van egy dobozban. 110 Ft/db

1100 Ft / doboz
110 Ft/db