
Biodinamikus gazdalkodásban tartott tehén tejéből készült kézműves natúr és ízesített krémsajtok Zagyvarékasról. Minél elöbb érdemes kivenni a csomagolásból.Csomagolás nélkül hűtőben tárolandó. Aki nagyon be akarja csomagoni annak egy ételes dobozt ajánlok. Ebben az esetben arra kell oda figyelni, hogy a nedvességet naponta/ két naponta ki kell törölni és, ha nagyon izzad a sajt, egy napra fedőnélkül hagyni. A nyers zöldséges sajtokat péntektől számítva egy héten belül ajánlatos felhasználni. A fűszeres és natúr másfél/két hétig is elállhat. A fehér penésztől nem kell megijjedni. Egy sajtmestertől tanultam, hogy ez egy nemes penész, nem árt. Érdemes levágni azt a részt, ha nagyon zavaró. Tejet, természetes tejoltót, sajtnak megfelelő kultúrát,sót,fűszert/aprított zöldséget tartalmaz. 1 doboz 200 g súlyú.
 
 Puha, ízletes perec. Az örök kedvenc! :) Kb. 15 cm átmérőjű Összetétel: liszt, víz, élesztő, só, tej, cukor, tojás, sajt
 
 Finom sárgabarack dzsem Szandaszőllősről. Összetevők: Sárgabarack, cukor, citromsav, pektin
 
  
 