Káposztával töltött tv paprika savanyúság csemege és csípős változatban! 1000 ml-es kiszerelésben Összetevők: paprika, káposzta, cukor, só, ecet, víz, na-benzoát, borkén.
Biodinamikus gazdalkodásban tartott tehén tejéből készült kézműves 3-4 hetet érlelt trappista sajt Zagyvarékasról. Egy darab sajt 15-20dkg súlyú Az ÁR súly függvényében változhat!!!
Ez az egynyári, Indiából származó ájurvédikus gyógynövény intenzív, gyümölcsös-édes illatot áraszt, és ideális teákhoz és thai currykhoz. Gyógynövényként a tulsi csökkenti a stresszt, enyhíti a gyulladást, csökkenti a sugárzást, megelőzi a gyomorfekélyt, csökkenti a lázat és megfázásos betegséget, javítja az emésztést. Különösen hatásosan segíti a szívet, a májat és a tüdőt.
Házi tejből, hagyományos altatással készült, zsíros, nem száraz túró. 500g-os egy csomag. Mit jelent az A2-es minősítés? Az A2-es tej egy olyan különleges tejfajta, ami csak A2-es beta-kazein fehérjét tartalmaz, aminek köszönhetően a tej könnyebben emészthető az emberi szervezet számára. Azok is megpróbálhatják fogyasztani, akiknek korábban le kellett mondaniuk a tejtermékek fogyasztásáról.
Házi tejünkből, természetes altatással készült túró. Nem tartalmaz semmi hozzáadott tartósítószert. Mit jelent az A2-es minősítés? Az A2-es tej egy olyan különleges tejfajta, ami csak A2-es beta-kazein fehérjét tartalmaz, aminek köszönhetően a tej könnyebben emészthető az emberi szervezet számára. Azok is megpróbálhatják fogyasztani, akiknek korábban le kellett mondaniuk a tejtermékek fogyasztásáról.
Összetevők: uborka, hagyma,ecet, cukor, só, bors, mustármag, na-benzoát, borkén 720ml/üveg
Vitabox Zacskós 100%-os gyümölcslevek Lakitelekről Családoknak, gyerekzsúrra, kerti partira, kávézóba, igazi rajongóknak. 100%-os natúrlé, frissen préselve, hozzáadott víz, cukor, tartósítószer nélkül. Természetesen vitamindús ital a család minden tagjának egészségéért. A hazai gyümölcsök és zöldségek legjava, valódi finom íz praktikus csomagolásban. A családi gazdaság Célja az volt, hogy az almánkból a lehető legkisebb „beavatkozással” készíthessenek gyümölcslevet. Sok kísérletezés és a családtagokon való tesztelés után találták meg a megoldást. Egy kíméletes hőkezelési eljárást alkalmaznak, amely során felmelegítik az almalevet, de csak annyira, hogy az erjedést okozó baktériumok elpusztuljanak, majd azonnal steril, vákummal zárt tartályba, zacskókba, üvegekbe töltik a gyümölcslevet. Így az megőrzi eredeti finom ízét és minden értékes anyagot, miközben ugyanolyan friss marad, mire a vásárlók poharába kerül. 5 literes kiszerelésben kaphatóak az alábbi ízekben: Alma – Cékla (60% almalé + 40% cékla) Alma – Sárgarépa – Cékla (Almalé, Sárgarépalé és Céklalé egyenlő arányban) Alma – Homoktövis (90% almalé + 10% homoktövis) Alma - Körte (75% almalé + 25% körtelé) Alma – Meggy (80% almalé + 20% meggyvelő) Alma – Őszibarack (75% almalé + 25% őszibaracklé) Alma – Sárgabarack (75% almalé + 25% sárgabaracklé) Alma – Szilva (60% almalé + 40% szilva)