Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Hulladékmentes

Ajándék Utalvány, 20 perces

  Azért jó a henna, mert megnyugtat, mert bő egy hétig gyönyörködhetsz benne, és ha valami sajátosra vágyik a lelked, akkor üzenhetsz vele magadnak és a világnak, ahogy épp érzed. 9 éve kezdtem hennázni, majd valamikor fél időben mikor fejlődni szerettem volna Indiában tanultam Sri Anmol Kala mestertől, de voltam EastWest Mehendi konferencián is Magyarországon, ahol bizony a világ minden szegletéből érkeztek henna nagyágyúk, hogy tanítsanak, inspiráljanak. A sok Kosár és Jóllét Műhelyezés közben az utóbbi években ez a csuda kis mesterség háttérbe szorult, de szeretném, hogy újra jelen legyen az életemben, mert nagyon sok örömöt adok és kapok általa.

1990 Ft / db
1990 Ft/db

Luffa arctisztító korong - nagy

6cm átmérőjű korongok, körbevarrva 2db/csomag     

1500 Ft / csomag
1500 Ft/csomag

Luffa arctisztító korong-kicsi

4cm átmérőjű környezetbarát arctisztító korongok. 5db/csomag

1500 Ft / csomag
1500 Ft/csomag

Luffa korong

Luffa szivacs korong akasztóval 100 % natúr saját termesztésből származó természetes és biológiailag lebomló komposztálható, luffa szivacs, mely sokoldalúan felhasználható. Ezzel a természetes luffa tökből készült korong szivaccsal kíméletesen, de hatékonyan tisztíthatja a konyhai eszközöket, tapadásálló bevonattal ellátott serpenyőkhöz is használható. Kitűnően eltávolítja a zsíros réteget és ételmaradványokat az edényeiről, de használható súrolószivacsként fürdőszobában, vagy akár fürdőszivacsként, és szappantartóként is jól funkcionálhat. Szárazon érdes, kemény, de víz hatására azonnal puhává, könnyen kezelhetővé válik.    Használata: Helyezze rá tárolja rajra kedvenc háziszappanját. Nedvesítse meg, tegyen rá mosogatószert és mosogasson vagy takarítson vele. Használat után öblítse le, akassza fel és jól szellőző helyen hagyja kiszáradni, így élettartamát jelentősen növelheti. Tovább tart, ha havonta ecetes vízben áztatva átmossa. Környezeti előnye: Természetes alapanyaga lévén komposztálható, természetes körülmények között lebomlik. Környezetbarát hosszú élettartamú, hónapokon keresztül használható. Márka: by Andi’s Natural Product Származás: Magyarország Mérete: kb. 8cm x 8cm x 2cm Összetétel: 100% luffa tök Ha luffa korong mellé szeretné kiprobálni nagyobb méretű szivacsunkat is, kérem tekintse meg luffaszivacs kínálatunkat.

650 Ft / db
650 Ft/db

Luffa szivacs

Luffa szivacs akasztóval. 100 % natúr saját termesztésből származó természetes és biológiailag lebomló komposztálható, luffa szivacs, mely sokoldalúan felhasználható. Ezzel a természetes luffa tökből készült szivaccsal kíméletesen, de hatékonyan tisztíthatja a konyhai eszközöket, tapadásálló bevonattal ellátott serpenyőkhöz is használható. Kitűnően eltávolítja a zsíros réteget és ételmaradványokat az edényeiről, de használható súrolószivacsként fürdőszobában, vagy akár fürdőszivacsként, szaunázáshoz is jó alternatíva lehet. Szárazon érdes, kemény, de víz hatására azonnal puhává, könnyen kezelhetővé válik.    Használata: Nedvesítést követően azonnal használható. Használat után öblítse le, a mellékelt pamut madzaggal akassza fel és jól szellőző helyen hagyja kiszáradni, így élettartamát jelentősen növelheti. Tovább tart, ha havonta ecetes vízben áztatva átmossa. Környezeti előnye: Természetes alapanyaga lévén komposztálható, természetes körülmények között lebomlik. Környezetbarát hosszú élettartamú, hónapokon keresztül használható. Márka: by Andi’s Natural Product Származás: Magyarország Préselt szárított mérete: kb. 13,5cm x 8cm  Összetétel: 100% luffa tök Ha luffa szivacs mellé szeretné a korong változatot is kipróbálni, kérem tekintse meg luffa korong kínálatunkat.

1200 Ft / db
1200 Ft/db