Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Hulladékmentes

Ajándék Utalvány, 20 perces

  Azért jó a henna, mert megnyugtat, mert bő egy hétig gyönyörködhetsz benne, és ha valami sajátosra vágyik a lelked, akkor üzenhetsz vele magadnak és a világnak, ahogy épp érzed. 9 éve kezdtem hennázni, majd valamikor fél időben mikor fejlődni szerettem volna Indiában tanultam Sri Anmol Kala mestertől, de voltam EastWest Mehendi konferencián is Magyarországon, ahol bizony a világ minden szegletéből érkeztek henna nagyágyúk, hogy tanítsanak, inspiráljanak. A sok Kosár és Jóllét Műhelyezés közben az utóbbi években ez a csuda kis mesterség háttérbe szorult, de szeretném, hogy újra jelen legyen az életemben, mert nagyon sok örömöt adok és kapok általa.

1990 Ft / db
1990 Ft/db

Esztergált bükkfa tál - nagy

Szegmentálásos technikával gőzölt bükk fából készült tál dióból készült díszítő csíkkal praktikus használati tárgy. Gyümölcs, sütemény, vagy akár kuglóf és szaloncukor tárolására, kínálására ajánlom.

11250 Ft / db
11250 Ft/db

Esztergált dekor fenyőfa

Nem csak az ünnepek alatt, de a mindennapokban is a lakás vagy környezetünk díszei lehetnek a natúr, természetes anyagból készült fenyők. A festhető, fenyő anyagból készülteket pedig saját ízlésnek megfelelően díszíthető. Az adventi és karácsonyi dekorációnk kedves eleme lehet évről évre.  A tetsző darabot az átvételnél lehet kiválasztani.

1000 Ft / kg
1000 Ft/kg

Esztergált fa tál - kicsi

Szegmentálásos technikával cseresznyefából készült tál diófából készült díszítő csíkkal elegáns és egyben praktikus használati tárgy. Apróbb sütemények, cukorkák tárolására, kínálására ajánlom.

8750 Ft / db
8750 Ft/db

Esztergált fa toll

Fa tollak változatos formában, anyagból és kialakítással készülnek, A belsejében lévő betét egyszerűen cserélhető, kényelmes fogása pedig a kezet kíméli. A tetsző darabot az átvételnél lehet kiválasztani, kipróbálni.

875 Ft / db
875 Ft/db

Hosszúfüles Bevásárlószatyor

Többször használható, mosható, pamutvászon bevásárlótáska, tárolószütyő, hosszú hordfüllel. Környezettudatos, logó és felirat nincs rajta, festékanyag mentes. 100% pamut Natur tároló, bevásárló szütyő. Méret: 370×410 mm Táska kapacitása: 6 l Táska terhelhetőség: 8 kg Szövése: 140 g/m² Tömeg: 68 g/db

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Levendula labdacs

Levendula labdacs 100% pamut kezeletlen ökotextil, természetes, nagy tisztaságú morzsolt levendulavirággal töltve. Pamut zsinór akasztóval, kézzel, szeretettel készítve. A levendula labdacsok több módon is felhasználhatóak. Intenzív levendula illoolajai nyugtatnak, ellazítanak és csökkentik a fejfájást. Estére párna mellé helyezve, de alkalmas fürdőben illatosításra, éléskamrában, konyha-és kamra polcra az élelmiszermolyok távoltartására, illemhelyiségekben, ruhás szekrényben, gyermekágy mellé függesztve, autóban vagy akár asztaldísznek is. A meleg labdacsok használhatóak masszázshoz, így az közvetlenül a bőrre helyezve fejti ki jótékony hatását.  Kb. 6 cm-es labda átmérő Kézzel készült termék, közvetlenül a Supe®dogHome-ökológiai gazdálkodásából. Levendula labdacsunk is a jól megszokott by Andi's natural product minőségét kínálja, hiszen itt is 100 %-ban ügyelünk arra, hogy kizárólag természetes anyagokkal dolgozzunk. Levendula virágzat is kapható külön, kisebb nagyobb kiszerelésben. Kérem tekintse meg további kínálatunkat is.

1200 Ft / db
1200 Ft/db

Luffa arctisztító korong - nagy

6cm átmérőjű korongok, körbevarrva 2db/csomag     

1500 Ft / csomag
1500 Ft/csomag

Luffa arctisztító korong-kicsi

4cm átmérőjű környezetbarát arctisztító korongok. 5db/csomag

1500 Ft / csomag
1500 Ft/csomag

Luffa korong

Luffa szivacs korong akasztóval 100 % natúr saját termesztésből származó természetes és biológiailag lebomló komposztálható, luffa szivacs, mely sokoldalúan felhasználható. Ezzel a természetes luffa tökből készült korong szivaccsal kíméletesen, de hatékonyan tisztíthatja a konyhai eszközöket, tapadásálló bevonattal ellátott serpenyőkhöz is használható. Kitűnően eltávolítja a zsíros réteget és ételmaradványokat az edényeiről, de használható súrolószivacsként fürdőszobában, vagy akár fürdőszivacsként, és szappantartóként is jól funkcionálhat. Szárazon érdes, kemény, de víz hatására azonnal puhává, könnyen kezelhetővé válik.    Használata: Helyezze rá tárolja rajra kedvenc háziszappanját. Nedvesítse meg, tegyen rá mosogatószert és mosogasson vagy takarítson vele. Használat után öblítse le, akassza fel és jól szellőző helyen hagyja kiszáradni, így élettartamát jelentősen növelheti. Tovább tart, ha havonta ecetes vízben áztatva átmossa. Környezeti előnye: Természetes alapanyaga lévén komposztálható, természetes körülmények között lebomlik. Környezetbarát hosszú élettartamú, hónapokon keresztül használható. Márka: by Andi’s Natural Product Származás: Magyarország Mérete: kb. 8cm x 8cm x 2cm Összetétel: 100% uborka tök Ha luffa korong mellé szeretné kipróbálni nagyobb méretű szivacsunkat is, kérem tekintse meg luffaszivacs kínálatunkat.

690 Ft / db
690 Ft/db

Luffa szivacs

Luffa szivacs akasztóval. 100 % natúr saját termesztésből származó természetes és biológiailag lebomló komposztálható, luffa szivacs, mely sokoldalúan felhasználható. Ezzel a természetes luffa tökből készült szivaccsal kíméletesen, de hatékonyan tisztíthatja a konyhai eszközöket, tapadásálló bevonattal ellátott serpenyőkhöz is használható. Kitűnően eltávolítja a zsíros réteget és ételmaradványokat az edényeiről, de használható súrolószivacsként fürdőszobában, vagy akár fürdőszivacsként, szaunázáshoz is jó alternatíva lehet. Szárazon érdes, kemény, de víz hatására azonnal puhává, könnyen kezelhetővé válik.    Használata: Nedvesítést követően azonnal használható. Használat után öblítse le, a mellékelt pamut madzaggal akassza fel és jól szellőző helyen hagyja kiszáradni, így élettartamát jelentősen növelheti. Tovább tart, ha havonta ecetes vízben áztatva átmossa. Környezeti előnye: Természetes alapanyaga lévén komposztálható, természetes körülmények között lebomlik. Környezetbarát hosszú élettartamú, hónapokon keresztül használható. Márka: by Andi’s Natural Product Származás: Magyarország Préselt szárított mérete: kb. 13,5cm x 8cm  Összetétel: 100% uborka tök Ha luffa szivacs mellé szeretné a korong változatot is kipróbálni, kérem tekintse meg luffa korong kínálatunkat.

1200 Ft / db
1200 Ft/db