Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Hulladékmentes

Arctisztító párnák

Kíméld a környezeted, arcbőröd mindennapos tisztítására eldobható vattakorongok helyett használj mosható textil korongokat!Egyik oldala frottír, mely kíméletesen tisztítja meg bőröd, másik oldala mintás filc vagy pamutvászon. Az arcbőr mindennapos tisztítására és ápolására használhatsz mandulaolajat, kókuszolajat, ami tökéletes a sminkeltávolításhoz, és a mindennapos szennyeződések lemosásához is. Használat után érdemes a párnákat gyorsan átöblíteni szappanos vízzel, majd félretenni, hogy reggelre megszáradjanak. A makacs szennyeződések, smink és foltok eltávolításához használj mosószappant. Néhány kézi mosás után érdemes mosógépben is kimosi, esetleg teafás öblítést alkalmazni a fertőtlenítő hatás miatt. Mosógépben 30-40 °C-on mosható, célszerű mosógépben mosózsákot használi hozzájuk. A csomagok árakkal a megadott készletekben választhatóak. Az aktuális készlet változó, a szezonális minták folyamatosan bővülnek.

1500 Ft / csomag
1500 Ft/csomag

Edényfogó

Praktikus edényfogók, könnyen használhatóak. Külseje mintás pamutvászon, bélése speciális hővédő réteggel ellátott szivacs. Egyedi Magyar kézműves termékek, nem készül két egyforma, a minták mindíg változni fognak. A fotón szereplő számok alapján tudjátok a mintát kiválasztani, és a kosárba helyezni. Méreteik:12x12 cm  

800 Ft / db
800 Ft/db

Hálós bevásárlózsák

Hálós bevásárlózsákok tavaszi mintákkal. A különböző minták a készlet erejéig érhetőek el! Újrahasználható, tartós, zero waste alternatíva, mellyel rengeteg műanyagzacskót kiválthatsz! Tehetsz bele zöldséget, gyümölcsöt, tésztát, magokat. Vidd magaddal, használd vásárlások alkalmával is! Nagyon kis súlyú, és praktikus átlátszó, a boltban fizetéskor a pénztárnál látszik benne a termék. Többféle tavaszi mintával készültek. Méretük: 30 x 30 cm Anyaga 100% nylon Mosógépben 40 fokon moshatóak, közepes hőmérsékleten vasalhatóak.

500 Ft / db
500 Ft/db

Hálós bevásárlózsák és uzsonnás zsák szett

Rózsa mintás, 2 zsákból álló szett. Hosszú élettartamúak, kiválthatod velük a minden nap kidobásra ítélt nylonzacskókat, alufóliát, folpackot. Praktikus, megköthető záródással, ideálisak utazáshoz, babaételek tárolására, iskolai tízórai, szendvics, gyülölcsök szállítására, kekszek, nasik tárolására a mindennapokban, vagy óvodai, iskolai kirándulások alkalmával is. Könnyen kezelhető, belül vízálló pul anyaggal bélelt, ami minden használat után egy mozdulattal könnyen kifordítható és áttörölhető, szükség esetén az egész zsák 30 fokon mosható. Mosás után a vászon rész külön vasalható a pul anyag kifordítása mellett. A szett tartalma: 1 db elején hálóval ellátott bevásárló zsák, mérete 23 x 26 cm, mely alkalmas zöldségek, gyümölcsök tárolására és szállítására. Vásárláshoz is ideális, mert látszik benne a termék. 1 db vízálló pul anyaggal bélelt uzsonnás zsák, mérete 20 x 20 cm, mely alkalmas szendvicsek, nasik, zöldségek, gyümölcsök tárolására, szállítására.

3500 Ft / csomag
3500 Ft/csomag

Hálós zöldség- és gyümölcstárolók

Bevásárlás műanyag nélkül, környezettudatosan! Mosható bevásárló zsákok, alsó és felső részük vászon anyaggal erősített a tartós használat eléréséért. Praktikus megkötős záródassal ellátottak. Méretük: kb 28 x 28 cm, bőven elfér benne kb 2 kg zöldség, gyümölcs.  

1000 Ft / db
1000 Ft/db

Hosszú fülű vászontáska kézi szitanyomással

Praktikus vászontáska modern dizájnnal Hosszú fülű vászontáska kézi szitanyomás méhészeti motívummal díszítve. Mivel minden darab egyedi és kézzel készült, így a fotóhoz képest minimális eltérések lehetnek közöttük.     A táska mézes diszcsomagban is kapható. Anyaga: 100% pamutvászon. Mérete: 37 x 41 cm. Mosása: maximum 30 °C-on, gépben mosható. Az első mosás után minimálisan zsugorodhat a zsák mérete, a pamutvászon tulajdonságaiból adódóan. Származási hely: Magyarország

1800 Ft / db
1800 Ft/db

Kenyér, pékáru tartó zsák

Kenyeres zsák péktermékek tárolására. Pul anyaggal bélelt, mely vízhatlan, szigetel, ugyanakkor légáteresztő, ami a péktermékek tárolása során nagyon fontos szempont! A PUL egy speciális anyag, mely élelmiszerbiztos. Ökotex 100-as minősítéssel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy szigorúan vizsgálva van, mennyi kémiai anyaggal találkozott a textil a gyártás során. Ez az anyag természetesen nem tartalmaz egészségre káros anyagokat. A PUL anyag rendkívüli tulajdonsága, hogy vízhatlan bevonatának köszsönhetően megtartja a nedvességet, ugyanakkor lélegzik is. Nyilván kevésbé, mint egy szimpla pamutvászonzsák, de nem zár hermetikusan, ami az élelmiszereknél rendkívül fontos. Hasznos tanácsok: A kenyeres zsákban annyi pékárut tároljunk, amennyit várhatóan 2-4 nap alatt el tudunk fogyasztani. Semmiképpen ne tegyük melegen a zsákba a pékárut! Ilyen esetben perceken belül bepárásodik a zsák és kiváló tenyésztalaj alakul ki a penészgombák számára. Ha egyik nap nem eszünk a kenyérből, akkor is nyissuk ki a zsákot és szellőztessük meg pár pillanat erejéig. Ezzel elkerüljük a párásodát, nem pállik be a kenyér. Időnként mossuk ki a zsákot magas hőfokon, hogy ezzel is fertőtlenítsük! Mivel a mosható pelenkákat is magas hőfokon, a PUL anyag bírja a akár 90 fokot is, de hosszú távon veszít a vízzáró tulajdonságából. Javaslom, alapvetően inkább 40°C-on mosni a zsákokat, és a külső pamut részt kifordítva vasalni a pul anyag kihagyásával. Érdemes 2 zsákot használni, amíg az egyik szárad, legyen másik váltás. Választható méretek 30 x 30 cm, 30 x 40 cm és 40 x 50 cm

4000 Ft / db
4000 Ft/db

Környezetbarát, mosható uzsonnás zsákok

Hosszú élettartamú környezetbarát, mosható uzsonnás zsákok sokféle vidám mintával. Kiválthatod velük a minden nap kidobásra ítélt nylonzacskókat, alufóliát, folpackot. Tartósak, használatával nem szennyezed a környezeted, emellett véded vele  apénztárcádat is. Elhasználódás után a pamut rész komposztálható. Praktikus, gyermekek által is könnyen kezelhető, megköthető záródással ellátottak, ideálisak utazáshoz, babaételek tárolására, iskolai tízórai, szendvics, gyülölcsök szállítására, kekszek, nasik tárolására a mindennapokban, vagy óvodai, iskolai kirándulások alkalmával is. Könnyen kezelhető, belül vízálló pul anyaggal bélelt, ami minden használat után egy mozdulattal kifordítható és áttörölhető, szükség esetén az egész zsák 30 fokon mosható. Mosás után a pamut rész magában vasalható a pul bélés kifordítása mellett. Mérete: 20 x 20 cm és 20 x 30 cm- es változatban kérhetőek, a 20 x 20 cm-es egy zsömlés, szendvicses, a 20 x 30 cm-es 2 zsömle, vagy 2 kifli méretének megfelelő.

2000 Ft / db
2000 Ft/db

Nyuszika és nagymacskák egyedi uzsonnás zsákok

Ebbe a nyuszikás ajándékzsákba igazán élmény a húsvéti nyuszi ajándékait gyűjteni! Húsvét után pedig uzsonnás zsákként használható. Hosszú élettartamú, kiválthatod vele a minden nap kidobásra ítélt nylonzacskókat, alufóliát, folpackot. Praktikus, megköthető záródással, ideális utazáshoz, iskolai tízórai, szendvics, gyülölcsök szállítására, kekszek, nasik tárolására a mindennapokban, vagy óvodai, iskolai kirándulások alkalmával is. Könnyen kezelhető, belül vízálló pul anyaggal bélelt, ami minden használat után egy mozdulattal könnyen kifordítható és áttörölhető, szükség esetén az egész zsák 30 fokon mosható. Mérete: 20 x 20 cm a tasak, a fül rész rajta még nyuszinál + 15 cm, macskásnál + 8 cm magas. Egyedi kézműves termék.

2000 Ft / db
2000 Ft/db

Óvoda, iskolakezdés

Ami az óvoda és iskolakezdéshez szükséges: Vállfazsákok, tornazsákok, vízhatlan bélelt ruhás zsákok. Minden darabot vásárolhattok önállóan, de akár szettben is. A választható mintákat a fotón számokkal jeleztem, hogy könnyebb legyen a kiválasztott mintát a kosaratokba tenni. Minden darab frissen kerül elkészítésre a választott minta alapján. Kérlek csak akkor rendelj és készíttess, ha tényleg meg szeretnéd vásárolni. Tornazsák: 30x40 cm, dupla behúzóval, így hátizsákként is kényelmesen hordható. Vállfazsák: 45x55 cm, 3 zsbes, elején alul 2 stabil kisebb zsebbel, elől felül szétnyitható, könnyen pakolható nagy zsebbel, stabil, dupla varrással, ha a kicsik belehajolnak, bírja a starpát! Felül a vállfánál a teteje zárt, így nem csúszik le a vállfáról, stabil marad rajta. Az ár a vállfát is tartalmazza.  Vízálló béléssel ellátott ruhás zsák 30x40 cm, melybe nyugodtan tehető vizes, étellel leevett, sáros, szennyeződött ruha. A vízálló belső egy mozdulattal letörölhető, nem baj, ha a ruhától szennyeződik, a külső réteg nem fog átázni, így biztonsággal szállítható. A belső részt törlés és mosás után mindig alaposan meg kell szárítani, mielőtt vissza kerül a külső pamutvászon részbe, vizesen nem szabad visszatenni bele.  Az egész zsák 30 fokon, mosogépben is mosható, vasalni csak a külső pamutvászon részt szabad, a belső rész addig könnyen kifordítható.

1200 Ft / db
1200 Ft/db

Újraszalvéta

Újraszalvéta, a környezetbarát szendvics, péksüti csomagoló megoldás! Környezetbarát, mert kiválthatod vele a minden nap kidobásra ítélt, rengeteg nylonzacskót, folpackot, alufóliát. Hosszú ideig használható, így a pénztárcád is kíméled vele. Kívül vidám mintás pamut, belül élelmiszerbiztos, vízálló, tépőzárral záródó szalvéta egyszerű és ízléses tízórai csomagoló. Egyszerűen használható, a gyerekek is könnyen tudják kezelni, praktikus tépőzáras záródással. Terítőként, alátétként is szolgál, így biztonságosan tudnak enni rajta a gyerekek, a morzsát felfogja, könnyen kirázható, és összehajtva pici helyet foglal a táskában. Ráadásul nem törik össze havonta, ellentétben a műanyag szendvicstárolókkal. A tépőzárakkal megfelelő méretre állítható. A belseje könnyen letörölhető, és a szalvéta 30 fokon mosható, vasalása a Pul anyag miatt nem javasolt. Külseje 100% pamutvászon, Oeko- Tex. Mérete: 30 x 30 cm

1500 Ft / db
1500 Ft/db