Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Tisztítószerek

Mosó- folteltávolító háziszappan

Mosó- folteltávolító háziszappanunk természetes növényi zsírokból, hagyományos eljárással, kézzel készült. 100% natur, nem tartalmaz szintetikus anyagokat, színezéket, illatanyagokat. Klór és foszfát mentes, biológiailag könnyen lebomlik a természetben. Hagyományos mosó-és folttisztító háziszappanunk színes és fehér ruhákhoz is használható. Kiváló mosó és tisztító hatású, jó szívvel ajánljuk a patyolat tiszta és foltmentes ruhákért. Ház körül természetes növényvédelemre, permetezésre takarításhoz is használható a mosószappanos víz. Összetevők a mosó -és tisztítószerekről szóló 648/2004/EK rendelet szerint: >30% Szappan P101 Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P103  Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. P305+P351+P338 SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P337+P313 Ha szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. A mosó háziszappan 80 grammos kivitelben kapható. Nedvességtől védve, száraz hűvös helyen tárolandó.

1190 Ft / db
1190 Ft/db

Szódabikarbóna

Univerzális súrolópor és előáztatószer,  mosópor adalék: a szódabikarbóna közel 75 felhasználási módja ismert a háztartásban. #1: Univerzális Súrolószer: csempefuga, tűzhely felül és tűzhely ajtó, járólapon makacs szennyeződés. #2: Folttisztító: a makacs zsíros, olajos foltokra pasztaként alkalmazzuk. Az alaposan benedvesített textílre tegyünk kevés szódabikarbónát és  "pacskoljuk" bele #3: Mosópor: lehet keverni mosószódával, aktív oxival, reszelt szappannal, illóolajjal és tökéletesen tisztító bőrbarát mosószert kapunk. Áztatáshoz (függönyök, sárgult ingek) 5 l meleg vízhez adj 2 evőkanál szódabikarbónát és szükséges ideig áztasd a ruhaneműt. #4 Ékszertisztító: arany és ezüst ékszert nedves fogkefére szórt szódabikarbónával csillogóvá varázsolhatsz. #5: Mosogatás: a háziállatok igen koszos,karcos edényét ezzel súrolom. De az odaégett edényeket is ezzel áztatom be, majd súrolom.

2420 Ft / db
484 Ft/kg

Tisztító csomag

A tisztítószer csomag tartalma:  1 db felület tisztító- Gránátalma illattal 1 db mosogatószer- gránátalma illattal 1 db kézfertőtlenítő- illat: Kubeba 

8500 Ft / csomag
2833 Ft/csomag