Sóban érlelt majd hagyományos füstölési eljárással készült szívsonka Húsvétra.
A szívsonka a sertés egyik legjobb és legértékesebb, a hátsócomb közepének része vékony bőrréteggel.
A füstölés révén, fogyaszthatjuk nyersen vékony szeletekre vágva vagy főzve.
Kétféle kiszerelésben lehet rendelni:
- Egész sonka 1,6 -2 kg súlyú
- Fél sonka 0,8 - 1 kg súlyú
Sóban érlelt majd hagyományos füstölési eljárással készült szívsonka Húsvétra.
A szívsonka a sertés egyik legjobb és legértékesebb, a hátsócomb közepének része vékony bőrréteggel.
A füstölés révén, fogyaszthatjuk nyersen vékony szeletekre vágva vagy főzve.
Kétféle kiszerelésben lehet rendelni:
- Egész sonka 1,6 -2 kg súlyú
- Fél sonka 0,8 - 1 kg súlyú