Megvan még nektek a nagymama szilvalekvárjának az íze? Tudjátok, amit disznóvágás után a hájas tésztába töltött.
Jelentem, én hosszas keresés árán megtaláltam ezt a minőséget napjainkban is.
Édes leveles tésztába burkolom, és mert tudom, hogy az Úr színe előtt minden bűnöm megbocsátást nyer, megszórom pici fahéjas cukorral. Ez a szilvás rúd. Feltétlen kóstoljátok meg!
Megvan még nektek a nagymama szilvalekvárjának az íze? Tudjátok, amit disznóvágás után a hájas tésztába töltött.
Jelentem, én hosszas keresés árán megtaláltam ezt a minőséget napjainkban is.
Édes leveles tésztába burkolom, és mert tudom, hogy az Úr színe előtt minden bűnöm megbocsátást nyer, megszórom pici fahéjas cukorral. Ez a szilvás rúd. Feltétlen kóstoljátok meg!