Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Supe®dogHome - by Andi's Natural Product

Supe®dogHome - by Andi's Natural Product

Termékeink 100 % natur környezettudatos szemléletünk és életmódunk köré épültek. Nagy tisztaságú növényi zsírokból olajokból készülnek. Színezéket illatanyagokat egyéb káros anyagokat nem használunk. Hagyományos főzött eljárással, a lehető legkevesebb összetevőből, készülnek kozmetikumaink.

Termékeink papír és már újrahasznosított papír csomagolásban kerülnek, rövid időn belül természetes úton lebomlanak, mindent kézzel készítünk. A by Andi's Natural Product termékcsalád 100% natur környezettudatos elgondolás, szeretettel kézzel készítve a Supe®dogHome ökológiai gazdálkodásából.

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
biodinamikus, bio
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
cukormentes
sls free
Állatkísérletmentes
Pálmaolajmentes
Parabénmentes
Lejárat közeli termék
Előrendelhető termék
vegán
Ajándékcsomag
Ár szerint

Kényeztető háziszappanpor

Kényeztető háziszappanporok folyékony szappan készítéséhez. Egyedülálló, természetes összetételű formula, környezetbarát megoldás és természetes gondoskodás a mindennapokra. Teljeskörű kozmetikum, mely tisztít, ápol, hidratál, kényeztet, sőt, bőrproblémák esetén is megoldást nyújt! A hagyományos eljárásnak köszönhetően natúr szappanporunk többfunkciós társ lehet a fürdőszobában, ami, ha kell, még gyógyszappanként is megállja helyét. Nem szárítja a bőrt, ám tisztító hatása jól érvényesül. Illatmentes, kizárólag nagy tisztaságú növényi zsírok és olajok hozzáadásával készül. Minden bőrtípusra, érzékeny bőrűeknek, babafürdetéshez, eredményesen kezelhető vele az érzékeny, ekcémás bőr, segít az aknés, pattanásos bőrön is. Természetes tisztítás, gyengéd ápolás bőröd egészségéért. A parajdi só kényeztető háziszappanpor különlegessége a készítése során felhasznált rengeteg ásványi anyagot rejtő parajdi sóban rejlik, ami a természetben előforduló sók közül az egyik legtöbb ásványi anyaggal rendelkezik (pontosan 84-féle gyógyító ásványi anyagnak köszönheti helyét a ranglistán). Antibakteriális, vírusölő, gyulladáscsökkentő hatású, elindítja a bőr öngyógyító folyamatait, feltölti a bőrt a nélkülözhetetlen ásványi anyagokkal és nyomelemekkel.  Szabályozza a bőr faggyútermelését, az elhalt felhámot gyengéden eltávolítja és selymes, üde, jól lélegző bőrt hagy maga után. Elkészítése egyszerű: a tasak tartalmát 1-1,2 liter forró vízzel kell elkeverni. Feloldódást követően magára hagyjuk, megvárjuk, míg kihűl és besűrűsödik. Az így elkészült folyékonyszappan, tusfürdő használatra kész. Felrázást követően a folyékonyszappan adagolót, tusfürdős dobozt utántölthetjük vele. A by Andi’s szappanporok természetes, nagy tisztaságú növényi olajokból és zsírokból, hagyományos meleg eljárással készülnek. Tartósak, tartósítószert és pálmaolajat, illóolajokat, színezékeket nem tartalmaznak.  Emelt pH val készülnek, így a leghatékonyabban veszik fel a harcot a vírusokkal szemben. A vírusok egyszerű szerkezetének leggyengébb pontját, az RNS-t, vagyis az örökítő anyagát körbevevő lipidburokot/zsírréteget oldja fel. Így nemcsak kíméletesen tisztít, de hatástalanítja a bőrön levő kórokozókat is. Gyógynövényes, kényeztető és prémium kategóriából összesen hatféle, kézzel készített házi szappanpor választható, melyeket újrahasznosított papírcsomagolásban, nagy szeretettel kínáljuk az Önök számára. sls-mentes állatkísérlet-mentes vegán pálmaolaj-mentes környezetbarát csomagolás parabénmentes antivirális Biztonságos, környezettudatos, természetes és egészséges teljeskörű mindennapi bőrápolás a család minden tagja számára.  Handmade with love by Andi's.

1700 Ft / db
1700 Ft/db

Levendula Ajándékcsomag

Levendulás Ajándékcsomag Lepd meg szeretteidet ezzel a 100% natur kozmetikum ajándékcsomaggal. Natur dobozban fagyapot paplanban, arany szatén szalaggal elegánssá tett természetes kozmetikumokat tartalmazó ajándékcsomag igazán jó választás lehet.  Tartalmaz: Levendula háziszappan Kiválóan habzó, intenzíven ápoló és enyhén radírozó hatású szappan. A szappanba belekevert levendulavirág őrlemény csodás illatú és kellemesen masszírozza a bőrt. Tisztító hatása kiegészül a levendula köztudottan nyugtató, stresszoldó hatásával. Gyógynövények erejével a fürdőzés legmagasabb szintű élményéért.  Levendula háziszappanpor Mely opció a Környezetbarát megoldásért és a Természetes gondoskodásért a mindennapokra. Egy teljeskörű kozmetikum mely tisztít, ápol, hidratál, kényeztet, bőrproblémák esetén megoldást nyújtanak! Igen, a várva várt egyedülálló természetes összetételű formula megérkezett! Környezetbarát megoldásként így adagolódat utántöltheted! A tasak tartalmát 1-1,2 liter forró vízzel kell elkeverni. Feloldódást követően magára hagyjuk, megvárjuk míg kihűl és besűrűsödik. Az így elkészült folyékonyszappan, tusfürdő használatra kész. Felrázást követően folyékonyszappan adagolót tusfürdő dobozt általa utántölthetjük. Biztonságos, környezettudatos, természetes és egészséges teljeskörű mindennapi bőrápolás a család minden tagja számára, szeretettel ajándékba.  Handmade with love by Andi's.

3690 Ft / db
3690 Ft/db

Levendula labdacs

Levendula labdacs 100% pamut kezeletlen ökotextil, természetes, nagy tisztaságú morzsolt levendulavirággal töltve. Pamut zsinór akasztóval, kézzel, szeretettel készítve. A levendula labdacsok több módon is felhasználhatóak. Intenzív levendula illoolajai nyugtatnak, ellazítanak és csökkentik a fejfájást. Estére párna mellé helyezve, de alkalmas fürdőben illatosításra, éléskamrában, konyha-és kamra polcra az élelmiszermolyok távoltartására, illemhelyiségekben, ruhás szekrényben, gyermekágy mellé függesztve, autóban vagy akár asztaldísznek is. A meleg labdacsok használhatóak masszázshoz, így az közvetlenül a bőrre helyezve fejti ki jótékony hatását.  Kb. 6 cm-es labda átmérő Kézzel készült termék, közvetlenül a Supe®dogHome-ökológiai gazdálkodásából. Levendula labdacsunk is a jól megszokott by Andi's natural product minőségét kínálja, hiszen itt is 100 %-ban ügyelünk arra, hogy kizárólag természetes anyagokkal dolgozzunk. Levendula virágzat is kapható külön, kisebb nagyobb kiszerelésben. Kérem tekintse meg további kínálatunkat is.

1390 Ft / db
1390 Ft/db

Levendula virág (100 g)

Levendula virág / Lavandulae flos A levendula gyógy-, fűszer- és dísznövény is egyben, amely felhasználását tekintve is igen sokoldalú. Nagy tisztaságú, szárított morzsolt levendula virágzatunk papírtasakban többféle kiszerelésben is kapható.  Felhasználása javasolt: A levendulavirág segítheti az alvást és az ellazulást, valamint a ruhák közé téve a molyok távol tartására is használhatjuk. Javasoljuk mindemellett különböző helyiségek, közlekedők, gardróbok, valamint gépjárművek illatosításárára egyaránt. Süteménybe egyébb kreatív dolgok készítéséhez is. Nettó tömeg: 100g Összetétel: szárított levendula virág, papírtasak Származási hely: Magyarország Nem tartalmaz semmilyen kémiai vegyületet, csupán a levendula morzsolt és szárított virágát. Minőségét megőrzi: 2 évig.

1500 Ft / csomag
15 Ft/g

Levendula virág (50 g)

Levendula virág / Lavandulae flos A levendula gyógy-, fűszer- és dísznövény is egyben, amely felhasználását tekintve is igen sokoldalú. Nagy tisztaságú, szárított morzsolt levendula virágzatunk papírtasakban nagy kiszerelésben is kapható.  Felhasználása javasolt: A levendulavirág segítheti az alvást és az ellazulást, valamint a ruhák közé téve a molyok távol tartására is használhatjuk. Javasoljuk mindemellett különböző helyiségek, közlekedők, gardróbok, valamint gépjárművek illatosításárára egyaránt. Süteménybe egyébb kreatív dolgok készítéséhez is. Nettó tömeg: 50g Összetétel: szárított levendula virág, papírtasak Származási hely: Magyarország Nem tartalmaz semmilyen kémiai vegyületet, csupán a levendula morzsolt és szárított virágát. Minőségét megőrzi: 2 évig.

990 Ft / csomag
19.8 Ft/g

Levendula zsák

Levendula zsák 100 % natur, nagy tisztaságú, kézzel morzsolt levendulavirágzattal töltve. Pamut masnival, kézzel, szeretettel készítve. A levendula zsákok több módon is felhasználhatóak. Intenzív levendula illóolajai nyugtatnak, ellazítanak és csökkentik a fejfájást. Estére párna mellé helyezve, de alkalmas fürdőben illatosításra, fürdővízbe beledobni, éléskamrában, konyha-és kamra polcra az élelmiszermolyok távoltartására, illemhelyiségekben, ruhás szekrényben, gyermekágy mellé függesztve, autóban vagy akár asztaldísznek, ajándékba is. Mérete: 12cm x 15cm Összetétel: szárított morzsolt levendulavirágzat organza tasakban Származási hely: Magyarország Nem tartalmaz semmilyen kémiai vegyületet. Minőségét megőrzi: 2 évig. Kézzel készült termék, közvetlenül a Supe®dogHome-ökológiai gazdálkodásából. Levendula zsákunk is a jól megszokott by Andi's natural product minőségét kínálja, hiszen itt is 100 %-ban ügyelünk arra, hogy kizárólag természetes anyagokkal dolgozzunk. Levendula virágzat kapható külön is, kisebb nagyobb kiszerelésben. Kérem tekintse meg további kínálatunkat is.

1100 Ft / db
1100 Ft/db

Luffa korong

Luffa szivacs korong akasztóval 100 % natúr saját termesztésből származó természetes és biológiailag lebomló komposztálható, luffa szivacs, mely sokoldalúan felhasználható. Ezzel a természetes luffa tökből készült korong szivaccsal kíméletesen, de hatékonyan tisztíthatja a konyhai eszközöket, tapadásálló bevonattal ellátott serpenyőkhöz is használható. Kitűnően eltávolítja a zsíros réteget és ételmaradványokat az edényeiről, de használható súrolószivacsként fürdőszobában, vagy akár fürdőszivacsként, és szappantartóként is jól funkcionálhat. Szárazon érdes, kemény, de víz hatására azonnal puhává, könnyen kezelhetővé válik.    Használata: Helyezze rá tárolja rajra kedvenc háziszappanját. Nedvesítse meg, tegyen rá mosogatószert és mosogasson vagy takarítson vele. Használat után öblítse le, akassza fel és jól szellőző helyen hagyja kiszáradni, így élettartamát jelentősen növelheti. Tovább tart, ha havonta ecetes vízben áztatva átmossa. Környezeti előnye: Természetes alapanyaga lévén komposztálható, természetes körülmények között lebomlik. Környezetbarát hosszú élettartamú, hónapokon keresztül használható. Márka: by Andi’s Natural Product Származás: Magyarország Mérete: kb. 8cm x 8cm x 2cm Összetétel: 100% uborka tök Ha luffa korong mellé szeretné kipróbálni nagyobb méretű szivacsunkat is, kérem tekintse meg luffaszivacs kínálatunkat.

690 Ft / db
690 Ft/db

Luffa szivacs

Luffa szivacs akasztóval. 100 % natúr saját termesztésből származó természetes és biológiailag lebomló komposztálható, luffa szivacs, mely sokoldalúan felhasználható. Ezzel a természetes luffa tökből készült szivaccsal kíméletesen, de hatékonyan tisztíthatja a konyhai eszközöket, tapadásálló bevonattal ellátott serpenyőkhöz is használható. Kitűnően eltávolítja a zsíros réteget és ételmaradványokat az edényeiről, de használható súrolószivacsként fürdőszobában, vagy akár fürdőszivacsként, szaunázáshoz is jó alternatíva lehet. Szárazon érdes, kemény, de víz hatására azonnal puhává, könnyen kezelhetővé válik.    Használata: Nedvesítést követően azonnal használható. Használat után öblítse le, a mellékelt pamut madzaggal akassza fel és jól szellőző helyen hagyja kiszáradni, így élettartamát jelentősen növelheti. Tovább tart, ha havonta ecetes vízben áztatva átmossa. Környezeti előnye: Természetes alapanyaga lévén komposztálható, természetes körülmények között lebomlik. Környezetbarát hosszú élettartamú, hónapokon keresztül használható. Márka: by Andi’s Natural Product Származás: Magyarország Préselt szárított mérete: kb. 13,5cm x 8cm  Összetétel: 100% uborka tök Ha luffa szivacs mellé szeretné a korong változatot is kipróbálni, kérem tekintse meg luffa korong kínálatunkat.

1200 Ft / db
1200 Ft/db

Méhviasz függődísz válogatás díszdobozban

Méhviasz függődísz válogatás. Tél közeledtével egyre közelebb kerülünk a karácsonyi ünnepekhez. Így újra elérhető limitált karácsonyi függődísz válogatásunk, mely maga a dobozba zárt természet!  A natúr újrahasznosított dobozkában, fenyőpaplanban, kézzel készített, illatos, 6 db méhviaszforma pihen, ami nem pusztán ajándék, valódi illatélmény is egyben.  Legszebb variációkat összegyűjtve, prémium minőségű természetes, ajándékkülönlegesség a mindennapokra, különleges alkalmakra!   ⭐ Kellő gondossággal, odafigyeléssel, natúr alapanyagokból, szeretettel, kézzel készítettük vidéki kis műhelyünkben. ⭐ Készen állnak arra, hogy örömöt vigyenek szeretteidnek, otthonok, fenyőfák méltó díszeivé legyenek. ⭐ Tökéletes választás lehet ajándékba és önmagadnak is, ha egészséges, természetes, gyermek és állatbarát függődíszekkel szeretnétek ünnepelni a karácsonyt. ⭐ Natúr díszdobozban, 6db-os szettben a legszebb ünnepi formákkal, környezetbarát választásod lehet. Vásárlásoddal egyben támogatod is a méhek fennmaradását. Ajándékcsomagokkal kapcsolatban oldalunkon üzenetben vagy telefonon is lehet érdeklődni. 100% Natúr termékeinkre előrendelést is leadhattok, mely igényeiteket figyelembevéve összeállítjuk nektek!  Fedezd fel a Supe®dogHome ajándékötleteit!

2990 Ft / db
2990 Ft/db

Méhviasz gyertya díszüvegben

100 % Natur öntött méhviasz gyertya üvegben.  Kézzel készült gyertyáink természetes egészséges levegőt biztosítanak a lakás bármely helyiségének. Az egyetlen gyertya, amely tisztítja és javítja otthona levegőjének minőségét. Égésekor olyan negatív ionokat bocsájt ki, amely képes megkötni a levegő por, pollen és baktérium tartalmát. Egy természetes ionizátor, ami nyugtató hatással van az emberi testre. Hypo-allergén, használata előnyős az asztmás, érzékeny, allergiás betegek számára is. Égetésük nem jár környezetterhelő hatással, a füst kibocsájtása minimális. Természetes illatát a méznek és a növényi nektároknak köszönheti. Az összes ismert viasz közül a méhviasz rendelkezik a legmagasabb olvadásponttal, így égése kétszer tovább tart bármilyen más gyertyánál.  Tekintse meg hengeres méhviasz gyertya kínálatunkat is. Használati tanácsok: Soha ne hagyj égő gyertyát felügyelet nélkül. A gyertyákat tartsa távol a gyermekektől és a háziállatoktól. Gyúlékony tárgyak közelében soha ne gyújton gyertyát.  Amíg a viasz folyékony és forró, ne mozdítsa el a gyertyát. Használjon a gyertya méretéhez megfelelő gyertyatartót, és helyezze stabil és hőálló felületre. Győződjön meg arról, hogy a gyertya felett van legalább 1 méter szabad hely, annak érdekében, hogy a láng és a hő biztonságosan fel tudjon emelkedni. Az egyenetlen égés, csöpögés és a korom elkerülése érdekében tartson távol minden olyan eszközt, amely huzatot hozhat létre, pl.: mennyezeti ventilátort vagy légkondicionálót. Mindig várja meg míg teljesen elalszik, kihűl, mielőtt megérintené, vagy mozgatná, vagy ha felügyelet nélkül hagyná a gyertyát. A meleg hőmérséklet hatására a viasz megolvad. Tárolja a gyertyákat száraz, hűvös helyen, amíg nem veszi újra használatba. A gyertya anyaga: 100% méhviasz Mérete: 106 ml hőálló díszüvegbe öntött méhviasz. Égési idő: kb. 24 h

2900 Ft2590 Ft / db
2590 Ft/db

Méhviasz henger gyertya

100 % Natur henger alakú méhviasz gyertya.  Kézzel készült gyertyáink természetes egészséges levegőt biztosítanak a lakás bármely helyiségének. Az egyetlen gyertya, amely tisztítja és javítja otthona levegőjének minőségét. Égésekor olyan negatív ionokat bocsájt ki, amely képes megkötni a levegő por, pollen és baktérium tartalmát. Egy természetes ionizátor, ami nyugtató hatással van az emberi testre. Hypo-allergén, használata előnyős az asztmás, érzékeny, allergiás betegek számára is. Égetésük nem jár környezetterhelő hatással, a füst kibocsájtása minimális. Természetes illatát a méznek és a növényi nektároknak köszönheti. Az összes ismert viasz közül a méhviasz rendelkezik a legmagasabb olvadásponttal, így égése kétszer tovább tart bármilyen más gyertyánál. Használati tanácsok: Soha ne hagyj égő gyertyát felügyelet nélkül. A gyertyákat tartsa távol a gyermekektől és a háziállatoktól. Gyúlékony tárgyak közelében soha ne gyújton gyertyát. Meggyújtás előtt a csomagolást távolítsa el. Amíg a viasz folyékony és forró, ne mozdítsa el a gyertyát. Használjon a gyertya méretéhez megfelelő gyertyatartót, és helyezze stabil és hőálló felületre. Győződjön meg arról, hogy a gyertya felett van legalább 1 méter szabad hely, annak érdekében, hogy a láng és a hő biztonságosan fel tudjon emelkedni. Az egyenetlen égés, csöpögés és a korom elkerülése érdekében tartson távol minden olyan eszközt, amely huzatot hozhat létre, pl.: mennyezeti ventilátort vagy légkondicionálót. Mindig várja meg míg teljesen elalszik, kihűl, mielőtt megérintené, vagy mozgatná, vagy ha felügyelet nélkül hagyná a gyertyát. A meleg hőmérséklet hatására a viasz megolvad. Tárolja a gyertyákat száraz, hűvös helyen, amíg nem veszi újra használatba. A gyertya anyaga: 100% méhviasz Mérete: kb. 3,5cm x 3,5 cm x 14cm

1390 Ft / db
1390 Ft/db

Méhviasz lap

100% Natur Méhviasz Lapok  Fertőtlenített méhviaszból hidegen hengerelt méhviasz lapok. Kiváló minőségű termelői finomítatlan méhviaszlapok, melyek felhasználható kozmetikai, háztartási, dekorációs célokra egyaránt. Csomag tartalma: 5 db kb. 20 cm x 9 cm méhviaszlap Kiszerelés: 100g

1490 Ft / db
1490 Ft/db