Sült Paradicsom Összetétel: Paradicsom, vöröshagyma, hidegen sajtolt napraforgó olaj, só, oregánó, bazsalikom. Hőkezeléssel tartósított, Felbontás után hűtőben tartandó, 3 napon belül fogyasztandó. Felhasználási javaslat: tésztás ételekre szószként, kenyérre kenve, zöldségekre, mártogatósként. Töltőtömeg: 350 gr.
Savanyúságként, akár pizza feltétként fogyasztható. Tartósítószert nem tartalmaz. Hőkezeléssel tartósított. Felbontás után hűtőben tartandó, egy héten belül elfogyasztandó. Összetétel: szeletelt csípős paprika, cukor, só, ecet, fűszerek. Szállítás minden páratlan héten. A köztes időben előrendelést lehet leadni. Kiszerelés: 350 ml.
Saját termelésben előállított szőlőből készült olajszegény magőrlemény. Szállítás minden páratlan héten. A köztes időben előrendelést lehet leadni. Kiszerelés: 100gr.
Körtemustárunkat sült húsok, vadételek mellé ajánljuk elsősorban. Nem édes és nem hagymás, nem csípős, viszont semmilyen ízesítést nem igényel, tálaláskor tesszük a tányérra a natúr sült hús mellé. Tartósítószert, színezéket nem tartalmaz!
Finom érett fügéből és körtéből készített lekvár gyömbérrel ízesítve. Összetétel: füge, körte, cukor, gyömbér. Szállítás minden páratlan héten. A köztes időben előrendelést lehet leadni. Kiszerelés: 350gr.
Kovászos uborka Üvegtündér konyhájából Kiszerelés: 1000 ml Összetétel: Uborka, víz, só, torma, kapor, fokhagyma

A lecsó semmilyen ízesítést nem kapott, hisz ahány ház annyi szokás. Viszont nagyon szaftos mert egyrészt paradicsomlében főzöm, másrészt a zöld kaliforniai paprikával, ami színben is és ízben is sokat dob rajta! Összetevők: 50% san marzano paradicsom, 25% Tv papraika, 25% kaliforniai paprika, só, házi zsírral lezárva
Levendulás eperlekvárunk készítése során kizárólag magyar, szabadföldi epret, cukrot, levendulát és citromsavat használtunk. A levendula remekül harmonizál az eperrel, igazi különlegesség. Tartósítószert, színezéket nem tartalmaz.
A levendula és az eper tökéletes kombinációja. Gyerekek és felnőttek kedvence palacsintába, süteményekbe. Termékeinkben nem használunk tartósítószert, ízfokozót, színezéket.
Levendulás feketeribizlilekvárunk tartósítószer nélkül, hagyományos módon lett üvegbe zárva, hogy a lehető legtöbb értékes vitamint megőrizzük. Felbontás után hűtőben tárolandó és 2 héten belül javasolt elfogyasztani.
Nyugtat, segíti a relaxációt, a gyerekek egyik kedvence. Felnőtteknek pedig Roséhoz ajánlom, kíváló párosítás. Egy pohár rosé fröccsbe 2-3 cl levendulaszörpöt teszünk, hűvösen fogyasztjuk.