Klasszikus citromos méz pici gyömbérrel. Nincs, aki nem szereti.
Csalamádé 720ml-es üveges és vödrös, 1000 ml-es kiszerelésben kapható. Csemege és csípős változatokban! Összetevők: káposzta,hagyma,sárgarépa,paprika, só, cukor, ecet, na-benzoát, borkén
Csemege cukkini Üvegtündér konyhájából! Kétféle kiszerelés: 720 ml-es és 1000 ml Összetevők: cukkini, cukor, só, ecet, víz, na-benzoát, borkén.
Csemege uborka Üvegtündér konyhájából! Kétféle kiszerelés: 720 ml-es és 1000 ml Összetevők: csemege uborka, cukor, só, ecet, víz, na-benzoát, borkén.
Összetétel: Cseresznye, meggy, cukor, pektin. Tartósítószert nem tartalmaz. 100 gr késztermék 100 gr gyümölcsöt tartalmaz. Felbontás után hűtőben tartandó, 3 napon belül fogyasztandó. Szállítás minden páratlan héten. A köztes időben előrendelést lehet leadni. Kiszerelés: 350gr.
Összetétel: Cseresznye, meggy, Dr Oetker csökkentett cukor tartalmú befőző cukor fruktózzal és édesítő szerrel. Dr Oetker csökkentett cukor tartalmú befőző cukorral készített cseresznye-meggy lekvár. 100 gr késztermék 100 gr gyümölcsöt tartalmaz. Felbontás után hűtőben tartandó, 3 napon belül fogyasztandó. Szállítás minden páratlan héten. A köztes időben előrendelést lehet leadni. Kiszerelés: 350gr.

Ebben az évben is elkészült natur termékeim mellé egy igazi valódi prémium szuperélelmiszer ami igazi ízélmény is egyben. Nagy tisztaságú környezetben gyűjtött by Andi's 100% natúr Csipkebogyóhús lekvárom. Immunerősítő, magas rosttartalommal, öregedésgátló, érfal erősítő, ízületi fájdalom, légúti megbetegedések ellen, vérképző hatású, májvédő és méregtelenítő hatásai mellett számtalan jótékony hatással bír. Fogyasztható önmagában, süteményekbe, piskótába, palacsintába, kenyérre kenve, lábadozás nátha esetén vagy csak úgy akár gyerekeknek is kiskanállal eszegetve. Összetevő: 100% gyümölcspüré, cukor. Befőzőautomatában készítve így ténylegesen minden hatóanyag benne is marad! Nem tartalmaz hozzáadott vizet, semmilyen zselésítő anyagot, ízfokozót, tartósítószert, színező anyagot. Felbontást követően hűtőben tárolandó. 314ml/üveg
A meggy kiváló gyulladáscsökkentő hatású gyümölcs. Gazdag A, B1 és B2 vitaminban, magas a kálium, kalcium, magnézium, vas, foszfor és cink tartalma. Lekvárunkban csak a gyümölcs, cukor és egyéb fűszerek találhatóak, tartósítószer, színezék és más ízfokozók nem.
A bodzaecetet méz nélkül erjesztett, szűretlen almaecetből készül, melybe frissen szedett, teljesen kinyílt bodzavirágzatokat áztatnak. Az almaecet savtartalma az áztatás során feltárja és kiáztatja a bodza virágporát, mely így varázslatos illatot és zamatot kölcsönöz a terméknek. 100% almaecetben áztatott bodzavirágzat, 5-8% közötti savtartalommal. Az almát kíméletesen cefrézik, majd a kierjedés után a leszűrt almabort beoltják a saját ecetsav baktérium kultúrával. Hat hónap lassú érlelés után lefejtik, majd a bodzavirágzás idején nagy mennyiségű bodzavirágzatot áztatnak benne. Ülepedés után fejtik és palackozzák. Mivel semmilyen külső hatás nem éri, ezért az alma eredeti vitamin-, antioxidáns- és ásványi anyag (kálium, kalcium, cink, fluor, jód és szelén) tartalma mellett, az ecetsav baktériumok által termelt enzimek emelik a beltartalmi értékét. Gyártó : Csúzi Pincészet Monor
Almaecet (100%) bazsalikommal A felhasznált almafajták: Gala must, Elstar, Granny smith, Jonagold, Idared. 100 ml termék 250 g alma felhasználásával készült. Érlelési idő 6 hónap, savtartalom 5%. Az almát kíméletesen cefrézik, majd a kierjedés után a leszűrt almabort beoltják a saját ecetsav baktérium kultúrával. Hat hónap lassú érlelés után lefejtjik és palackozzák. Mivel semmilyen külső hatás nem éri, ezért az eredeti vitamin-, antioxidáns- és ásványi anyag (kálium, kalcium, cink, fluor, jód és szelén) tartalma mellett, az ecetsav baktériumok által termelt enzimek emelik a beltartalmi értékét. Gyártó : Csúzi Pincészet Monor
Összetétel: almaecet (100%). Kakukkfű A felhasznált almafajták: Gala must, Elstar, Granny smith, Jonagold, Idared. 100 ml termék 250 g alma felhasználásával készült. Érlelési idő 6 hónap, savtartalom 5%. Az almát kíméletesen cefrézik, majd a kierjedés után a leszűrt almabort beoltják a saját ecetsav baktérium kultúrával. Hat hónap lassú érlelés után lefejtjik és palackozzák. Mivel semmilyen külső hatás nem éri, ezért az eredeti vitamin-, antioxidáns- és ásványi anyag (kálium, kalcium, cink, fluor, jód és szelén) tartalma mellett, az ecetsav baktériumok által termelt enzimek emelik a beltartalmi értékét. Gyártó : Csúzi Pincészet Monor