Étkezési, viszonylag kisebb szemű fürtös, friss fogyasztásra ajánlott paradicsom Avalentino paradicsom Kecskemétről.
Balatoni rózsa parázsburgonya Aprószemű, gömbölyded krumpli. Tepsiben fűszerekkel sütve egytálételként is megállja a helyét, de alufóliába csomagolva, parázson, szabad tűzön sütve is mennyei köret.
Solymospálos-i gazdaságból származik A paszternák igazi téli csemege, remek alternatívája a krumplinak, s ahhoz hasonlóan nagyon sok ételhez felhasználható. Nem fehérrépa, de rokona a répának. A fehérrépára nagyon hasonlító gyökérzöldség, de annál jóval húsosabb, dundibb, és íze is egészen más: sokkal édesebb, teltebb. És bár komoly a hasonlóság, nagy különbség, hogy a paszternák – avagy pasztinák – levele nem fogyasztható!
Hazai sárgarépa Szabadszállásról. A termék nevére kattintva lehet kiválasztani a megfelelő kiszerelést.
Frissen szedett spárga, Rákóczifalváról! A csomag 0,5 kg spárgát tartalmaz! Sok éve foglalkozom zöldspárga termesztéssel, Rákóczifalván. A zöldspárga termesztése során nem használunk sem rovarölő-, sem gyomirtószereket. A spárga sokoldalúan felhasználható növény.Magas az ásványi anyag tartalma:kalciumot, vasat, káliumot, foszfort tartalmaz és remek forrása az olyan nyomelemeknek is, mint a molibdén és a fluor. Nátriumban szegény. Összetétele folytán lúgos kémhatású, tehát semlegesíti szervezetünk esetleges savasságát.Vitaminjai közül kiemelkedő a C, E, A, K valamint többféle B-vitamin tartalma is.Tisztítja a vesét, segíti a vesekövek feloldását. Hatékony vízhajtó.